Gość: Guest IP: 79.139.1.* 26.05.08, 20:21 Poki co inwestor ujawnil 3 najemcow. Sa to Cerro Tore, C&A, H&M Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igusiak Re: Gemini Park - sklepy 26.05.08, 20:37 o super, w bielsku bardzo brakuje H&Ma, najbliższy jest w katowicach, a to mimo wszystko jest kawałek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azi Re: Gemini Park - sklepy IP: 81.219.42.* 13.01.09, 11:38 a nie wie ktoś czy będzie też tam siłownia??? Bo słyszałam, że m być ale nie jestem pewna?? Odpowiedz Link Zgłoś
igusiak Re: Gemini Park - sklepy 26.05.08, 20:38 a co to za nowy park? gdzie on będzie? kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa. Re: Gemini Park - sklepy IP: *.c201.msk.pl 21.03.09, 20:13 no i co z tą pracą?! podobno mają go otworzyć w maju a ogłoszeń zero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guest Kolejni najemcy w Gemini Park IP: 79.139.1.* 17.12.08, 18:35 C&A, H&M, S Oliver, Calzedonia, New Yorker, Orsay, Triumph, Martes Sport, Cerro Torre, Green Point, Cocodrillo, Ravel, Heavy Duty, Reserved, Camaieu, Top Secret, House, Mohito, Pabia, Monnari, Molton, Roy, Carry, Franco Feruzzi, Wólczanka, Vistula, Wittchen, 5-10-15, Bytom; szeroka oferta obuwia: Gino Rossi, CCC, Venezia, Ochnik, Ecco, Quazi; usługi i akcesoria: Media Press, Komputronik, Vision Express, Time Trend, Yes, Apart, Samsonite, Tchibo; salon prasowy i multimedialny Empik, a dla urody: Douglas, Drogeria Natura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakupy Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.08, 19:44 ludzie, wspolczuje wam, ojenyyy, nie moge, he hehe, zeby sie podniecac sklepami, jaki sklep bedzie w sklepie. o rany. tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.12.08, 14:26 a ja się cieszę na myśl o H&M, Coccodrillo, 5-10-15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.gprs.plus.pl 03.01.09, 09:12 Zdecydowanie brakuje mi Zary, Mango, Sephory i Aldo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.c196.msk.pl 03.01.09, 16:46 Podobno Zara I Mango będą a po za tym chciałbym żeby były takie sklepy jak Jackpot Esprit i Kappahl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roz Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.gprs.plus.pl 07.01.09, 10:13 zadusicie się tymi sklepikami,całe Bielsko najlepiej wybetonować,ja spakowałam walizki ,uciekam na łono natury jest piękne,Powodzenia !! biegajcie od sklepiku do sklepiku,na cholere Wam tyle szmat? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidecka Re: Kolejni najemcy w Gemini Park 07.01.09, 17:45 Kurcze oby Zara, Sephora i Kappahl były jeszcze. H&M najważniejszy :D Ale po cholere kolejny Reserved, Orsay i wiele innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.c196.msk.pl 07.01.09, 21:30 Albo po co 5 CCC czy 4 Monnari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chcesz zarobic Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.centertel.pl 09.01.09, 10:11 jesli masz jakies dokladniejsze informacje odnosnie listy sklepow i chcesz zarobic prosze o kontakt marekpustelnik@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amelka Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 14:28 Bielszczanie ubóstwiaja spedzać "Łikendy" w centrach handlowych w oparach smazonych frytek z wozkami , dzieckami, żonami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 19:42 W wakacje ma być otwarty też Real, to ma być on w Gemini? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taw Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.09, 14:51 Tak Real też będzie, ale całość ma się otworzyć podobno najpóźniej na początku maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grym Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: 81.219.42.* 07.02.09, 08:53 na kiedy planowane jest otwarcie? najpierw mowilo sie ze na jesien 2008, potem poczatek kwietnia wtym roku, teraz slysze, ze koniec maja ale tylko czesc butikowa, bez supermarketu, kina i gastronomii. czy ktos cos na ten temat wie? z zewnatrz obiekt nie wyglada na to ze budowa sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.c196.msk.pl 07.02.09, 10:04 Cały obiekt ma być podobno otwarty 23 kwietnia 2009 roku (czwartek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maj Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: 81.219.42.* 20.02.09, 10:07 czy ten snieg nie zmieni troche planow. obiekt od zewnatrz nie wyglada na skonczony, wszedzie fruwaja jakies plandeki i folie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 19:36 obiekt bedzie otwart w drugiej połowie maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 19:34 jak macie dość CCC to będzie super butik z butkami DANIJA :)Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.bsb.vectranet.pl 27.02.09, 07:48 Molton'a to już w gemini nie bedzie! Wczoraj nas pozwalniali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona28 Re: Kolejni najemcy w Gemini Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 10:26 Bo Molton kilka dni temu ogłosił upadłość...ciekawe, która z "sieciówek" będzie kolejna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panopticon CINEMA CITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:24 Czy ktoś może wreszcie powiedzieć ile będzie sal kinowych w CC? Na stronie Gemini Park widnieje informacja, że 10, natomiast Cinema City podaje, że w B-B będzie tylko 8 sal (lepsze to niż nic, albo lepsze to niż Kinoplex, heh). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_m Re: CINEMA CITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 20:13 znacie może jakąś stronke lub coś gdzie można składać podania o prace do tych sklepów??? podobno stworzone będzie mnóstwo miejsc pracy a nigdzie nie ma o tym wzmianki. PILNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa. Re: CINEMA CITY IP: *.c201.msk.pl 06.03.09, 22:21 właśnie, tez bardzo jestem tym zainteresowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosa112 Re: CINEMA CITY IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.09, 11:55 www.careerjet.pl/oferty_pracy/h/h_m.html praca.gazetapraca.pl/200,4001,,548188,,SPRZEDAWCA%2F+DORADCA+KLIENTA.html www.praca.bielsko.pl/index.php?link=oferta_szczegoly&item_id=32198 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin4 banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuje IP: 79.139.2.* 07.03.09, 21:19 w BielskO-Białej - odmieniać nie umieją: tego chyba w I-wszej klasie uczą (w II-giej?)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss. Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj IP: *.c201.msk.pl 07.03.09, 21:46 hehe;) też to zauwazyłam;)aż w oczy razi może to jakiś "nie-mieszkaniec" pisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H&M Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 27.04.09, 09:55 nieukiem to jestes Ty i do tego przemądrzałym. jesli odmieniasz "białej" to "bielsku " też jest ok. czyli nazwa jest napisana poprawnie. myslę, że masz chyba jakiś kompleks.. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj 27.04.09, 13:38 A ja mysle, ze w miedzyczasie zdazyliscie poprawic nazwe, bo zarzut pojawil sie dawno temu - troche spozniona Twoja odpowiedz. Jedynie poprawna odmiana jest "w Bielsku-Bialej", forma "w Bielsko-Bialej" jest ze wszech miar niepoprawna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajunia Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj IP: 217.96.110.* 01.05.09, 17:09 A w jakiej to okolicy będzie to Gemini? Ni ejestem z Bielska ale ciekawi mnie to i mam pytanie beczkki... czy w weekend majowy Centrum Handlowe Sarni stok jest otwarte? Dzisiaj przypuszczam, ze nie, ale czy jutro tj. sobota?? Z góry dziękuję za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bielszczanin4 Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj IP: 79.139.2.* 01.05.09, 17:26 mcmaxim, typek po prostu nawet nie zrozumiał uwagi ;))) Hehe - nieukiem można być, zdarza się. Ale żeby od razu podwójnym nieukiem i uwagę odwrotnie interpretować albo kontekstu nie brać pod uwagę - LOL! :)))) P.S. Pewnie "do Białegostoku" odmienia "do Białystoku" - cóż, trudno: choroba jakby nieuleczalna, trochę medialna, ale nieuleczalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj IP: *.xdsl.centertel.pl 05.05.09, 00:14 Hej, otwarcie gemini planowane jest ostatecznie na 21 maja - więc spokojnie można od 3 rano stać albo posiedzieć w śpiworze przed drzwiami nowego centrum ;-) hihi a Vipy mają wstęp już 20 maja od 18:00, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj IP: 94.254.206.* 10.05.09, 12:15 ;o/ Impreza promocyjna w stylu VIPowskim. Normalnie, aż skaczę z radości na samą myśl o tych osobach ;o/ Ogólnie to sklepy przewidują przez pierwszy tydzień obniżki cen towarów do 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek ww Re: banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 10:43 podobno bedzie kfc i pb triada, ja jestem przeciwny budowaniem wielkich centrów handlowych. poprostu miasto spada na psy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana Re: IP: *.c201.msk.pl 13.05.09, 21:58 przepraszam bardzo ale jakim prawem wasze wypowiedzi poprzedzone są tematem: "banda nieuków i analfabetów chyba w hm pracuje"?????? Odpowiedz Link Zgłoś