Dodaj do ulubionych

Spinka do krawatu

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.11.05, 17:58
Mój chłopak ma niedługo urodziny i bardzo bym mu chciała kupić spinkę do
krawatu (taką jaką mają czasem piloci) ale nie wiem gdzie jej jeszcze szukać.
Od rana myszkuję po necie i nic. Jestem z Wawy. Jak ktoś może mi pomóc to
będę bardzo wdzięczna.
Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Spinka do krawatu IP: *.chello.pl 18.11.05, 20:15
      Zależy jaką - Najszybciaj u jubilera
    • Gość: sd Re: Spinka do krawatu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 10:34
      Anka: domyślam sie że chodzi o spinkę z motywem lotniczem ??? Ale nawet jeśli
      własnie o taką to niezmienia to faktu że noszenie spinki do krawata jest
      obecnie bardzo nietaktowne !!!!!
      Oczywiście mozna na modę nie zwracać uwagi ale jednak chyba nieraz warto. Więc
      tak jak nie ubieramy kazmizelek na codzien pod marynarke tak nie zakładamy
      absolutnie spinek do krawata (chyba że jest to obowiązkowe).
      • Gość: Anka Re: Spinka do krawatu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.05, 10:50
        Dzięki:)

Myślałam że jest jakiś sklep gdzie mogła bym kupić coś takiego.
        Wydaje mi się że i tak nie będzie w tym chodził ale mówił że bardzo by chciał
        mieć coś takiego więc jeżeli wiecie może o lokalizacji takiego sklepu to będę
        bardzo Wam wdzięczna:) Jest "nawiedzony" na punkcie samolotów, ma ze 40 modeli
        różnych maszyn i taki gadżecik zasili jego kolekcję :)

Ściskam
        • Gość: kris Re: Spinka do krawatu IP: *.aster.pl 19.11.05, 16:09
          Chyba od poniedziałku będzie otwarty sklepik z gadżetami lotniczymi w terminalu I,
          na poziomie odlotów ,pod schodami prowadzącymi na antresolę po prawej stronie .
          Pozdrawiam Kris
          • Gość: Anka Re: Spinka do krawatu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.11.05, 16:24
            Kris, bardzo Ci dziękuję;*

Ściskam
            • Gość: jedrek Re: Spinka do krawatu IP: .* / 212.185.43.* 21.11.05, 09:18
              popatrz na Allegro, pozdr
              • Gość: Anka Re: Spinka do krawatu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.11.05, 11:47
                Dzięki Jędrek:)
      • Gość: Yogibaboo Re: Spinka do krawatu IP: *.nowinynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 22:00
        > noszenie spinki do krawata jest obecnie bardzo nietaktowne !!!!!

Taktowne-nietaktowne, ale jak idziesz po płycie bez marynarki w wietrzny dzień,
        to krawat fruwający wokół szyi za dobrze nie wygląda :-)

Yogi
        • Gość: DreamLiner Re: Spinka do krawatu IP: *.77.classcom.pl 28.11.05, 12:23
          Wyglada, nie wyglada... wazne, ze nietaktowne i juz! Trza byc trendy, a co! ;-)

A jesli chodzi o sklep, to ja swoja lotnicza spinke kupilem tu:
          www.flyer-aviation.pl
          I jestem z niej bardzo dumny :-)
          • Gość: Anka Re: Spinka do krawatu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.05, 15:08
            Dzięki DreamLiner:*

Super strona:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka