feniur 01.03.10, 19:09 witam. mam problem z woda w samochodzie tzn. wlewa mi sie woda do schowka z tulu za pasazerem. nie wiem skad sie tam bieze i co z tym fantem zrobic. czy ktos mial podobny problem? jak z tym walczyc? pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bmwracer Re: woda w samochodzie 02.03.10, 01:39 Najlepiej wylac..albo zrobic dzirke w dnie schowka to wycieknie.. ale Jak czysta to proponuje podlaczyc rurke plastikowa i poprowadzic do siedzenia kierowcy i wtedy nie trzebe bedzie kupowac wody w butelkach... Podejrzewasz ze wszystkie samochody sa identyczne i wszyscy wiedzaz ska sie Tobie dstaje ta woda? Z tylu za pasazerenm jest bardzo duzo miejsca i wiele schowkow moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
laurah Re: woda w samochodzie 11.03.10, 21:14 Przydałoby się więcej szczegółów. Jaki to samochód? Czy w zalewanych okolicach znajduje się szyba? Może była wymieniana i uszczelka nie spełnia swojej funkcji z jakichś powodów (np. odchodzi w jednym miejscu)? Odpowiedz Link Zgłoś
staszek585 Re: woda w samochodzie 12.03.10, 10:15 Oglądnij dokładnie auto. Zwykle znajdziesz powód: uszczelka, niedopasowane drzwi lub pokrywa, mocowanie anteny na dachu, korozja. W razie problemów zawsze zostaje polać auto wodą i zobaczyć skąd leci do środka. Odpowiedz Link Zgłoś
ecik0 Re: woda w samochodzie 13.03.10, 03:19 Nie piszesz co to za autko, jeśli ti scenic to sprawdź czy nie ma dziurki w podłodze schowka, lub przecieka przy drężku zmiany biegów lub hamulcu i pod tapicerką przelewa sie do schowka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś