stachowiak 30.03.04, 07:10 CZeść mam dylemat jaki kupic tłumik Walker czy Bosal różnica w cenie jest 2zł. Poradźcie prosze . Walker 18 mc gwarancji a Bosal 12 mc . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maboo A może Asmet? 30.03.04, 21:12 Sam ostatnio miałem ten dylemat, ale rozwiązał mi sie on w nastepujacy sposób: znalazłem tłumik firmy Asmet, który kosztował 160PLN w porównaniu do 330PLZ za Bosala lub Walkera. Z wielu opinii, które wynalazłem w necie, nie zaobserwowałem żeby ktos był niezadowolony z Asmeta, a zdarzały sie osoby, które polecały go bardziej niż Bosala. Tak więc proponuje jeszcze przemysleć markę tłumika. Mabo Odpowiedz Link Zgłoś
rg73 Re: A może Asmet? 27.12.04, 15:31 No pewnie że Asmet.Ja też jeździłem na Bosalu, teraz założyłem Asmeta i jestem zadowolony (finansowo też) Odpowiedz Link Zgłoś
magna100 Re: Jaki tłumik ? Walker czy Bosal ? 31.03.04, 13:23 U mnie Bosal się nie sprawdził, następny kupię na pewno inny. Po roku eksploatacji i przejechaniu 20.000 km jest mocno pordzewiały !! Mario Odpowiedz Link Zgłoś
bambus_us Re: Jaki tłumik ? Walker czy Bosal ? 27.12.04, 15:38 Jak dlugo zamierzasz uzytkowac twoje auto?Jak dlugo ,to moze dobrze pomyslec o tlumiku ze stali nierdzewnej.Ja mam od nowosci wydech ze stali nierdzewnej ,auto ma ponad 9 lat i prawie 200 kkm.W drugim aucie zakladam jakis syf co niby ma gwarancje dozywotnia ... Odpowiedz Link Zgłoś