robbin2 25.01.06, 20:17 Jeżeli wiesz jak zabezpieczyć auto przed mrozami lub tego nie wiesz napisz i podziel się wiedza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zgryzliwy1 Re: Mam receptę na zimne mrozy 26.01.06, 01:00 robbin2 napisała: > Mam receptę na zimne mrozy zerznales z przepisu na ......cieple lody ?? Odpowiedz Link Zgłoś
robbin2 Re: Mam receptę na zimne mrozy 26.01.06, 19:59 dokładnie trafiłeś w same setno-proponuję nobla tej osobie! brawo nie nie poprostu wiem jak doradzić i chcę pomóc jak mogę moją wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 Re: Mam receptę na zimne mrozy 26.01.06, 22:55 robbin2 napisała: > dokładnie trafiłeś w same setno-proponuję nobla tej osobie! brawo spoko :-)) smieje sie tylko z tch "zimnych mrozow" a tu zaraz ....Nobel ! dawaj ta recepte ,przyda sie bo mrozy jeszcze moga nadejsc Odpowiedz Link Zgłoś
uki145 Re: Mam receptę na zimne mrozy 26.01.06, 23:44 Witam! recepta na mrozy jest jak najbardziej wskazana.ostatnio nawet ,w sekcji Auto-Moto, pojawił sie rewolucyjny wręcz pomysł: nie gasic silnika na noc-nie bedzie problemów z odpalaniem. Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
pocieszne Re: Mam receptę na zimne mrozy 27.01.06, 00:45 uki145 napisał: > Witam! recepta na mrozy jest jak najbardziej wskazana.ostatnio nawet ,w > sekcji > Auto-Moto, pojawił sie rewolucyjny wręcz pomysł: nie gasic silnika na noc-nie > bedzie problemów z odpalaniem. ale to rodzi nowe problemy :-)))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=35701854&s_action=w_add Odpowiedz Link Zgłoś
robbin2 Re: Mam receptę na zimne mrozy 29.01.06, 20:41 zgryzliwy 1 już daję ci tą receptę tylko się nie gorączkuj-uwaga choroby! 1-wymienione w swoim czasie filtry,oleje,uzupełniony elektrolit w akumulatorze i podładowany akumulator-ocieplenie go steropianem lub gombką 2-stosować dodatek do paliwa na zimowy okres -benzyna jak i diesel 3-jeżeli auto stoi na zewnątrz proponuję przód auta przykryć kocem wraz z wlotem do chłodnicy nie oziębi tak szybko auta 4-przy stosowaniu oleju mineralnego 15W-40 mogą nastąpić problemy z zapalaniem przy niskich temperaturach-można zastosować dodatek do oleju na zimę 5-klemy z akumutatora muszą być czyste Odpowiedz Link Zgłoś
zgryzliwy1 recepta ?????????? 29.01.06, 21:29 robbin2 napisała: > 1-wymienione w swoim czasie filtry,oleje,uzupełniony elektrolit w . akumulatorze truizm > podładowany akumulator-ocieplenie go steropianem lub gombką a co to niby da ,styropian i "gombka" nie grzeja ??? > 3-jeżeli auto stoi na zewnątrz proponuję przód auta przykryć kocem wraz z > wlotem do chłodnicy nie oziębi tak szybko auta to samo - wystarczy moze na pol godziny ! > 4-przy stosowaniu oleju mineralnego 15W-40 mogą nastąpić problemy z zapalaniem > przy niskich temperaturach-można zastosować dodatek do oleju na zimę > 5-klemy z akumutatora muszą być czyste kolejny truizm PS to ma byc recepta na "zimne mrozy" ???? Odpowiedz Link Zgłoś
uki145 w moim miescie ukradna koc po 2 godzinach :-) 30.01.06, 01:36 im zimniejszy mróz tym szybciej ukradna koc........żeby sie ogrzac oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś