bnew 24.11.03, 09:20 Przestały mi działać (styk na hamulcem zdaje się być ok), jaką widzicie diagnozę panowie ( i ile to mnie będzie kosztowało, może ktoś wie) Z góry dziękuję za porady bnew Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karburatorek Re: Światła stopu w maluchu 24.11.03, 13:16 Odkręć tylną lewą lampę, przejrzyj styki i je wyczyść. A dlaczego nie prawą? To taki głupi patent, cały prąd wchodzi do lewej lampy, potem z niej wychodzi i idzie na prawo, do drugiej lampy, jak się coś w lewej popsuje to obie nie świecą. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
camelmk Re: Światła stopu w maluchu 24.11.03, 16:16 bezpiecznik sprawdź, u mnie palił sie srednio raz w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.klonowski Re: Światła stopu w maluchu 25.11.03, 10:32 Na bank zepsuł się włącznik przy pedale hamulca. Kosztuje pewnie z 10 zł a wymiana trwa ok 3 min. Odpowiedz Link Zgłoś
karburatorek Re: Światła stopu w maluchu 25.11.03, 15:03 Mamy trzy opcje, napisz co było powodem niemania swiateł 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
bnew Re: Światła stopu w maluchu 01.12.03, 16:38 nasz expert znowu miał racje, to był włącznik przy pedale hamulca, kosztowało mnie to 4,43 zł (włącznik) + moja robocizna. (Carman chciał mi to zrobić za 20 zł, co oznacza że liczą sobie jakieś 90 zł za godzine pracy mechanika). Chociaż musze przyznać że ten włącznik jest w upierdliwym miejscu i strasznie się umęczyłem przy wymianie na nowy) Odpowiedz Link Zgłoś