20.09.04, 19:40
Proszę o pomoc! Czy ktoś się orintuje w jaki dzień (sobota czy niedziela)jest
czynny targ z elektroniką na Wolumenie ?
Dziekuję za pomoc :-)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkaniec bielan Re: Wolumen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.09.04, 20:13
      wolumen jest otwarty codziennie.We wtorek i piątek możesz jest tu bazar owocowo-
      warzywny a w sobotę i w niedzielę elektronika.W niedzielę chyba więcej ludu.
      • wybuszek Re: Wolumen 20.09.04, 21:53
        Bardzo dziękuję. Byłam kiedyś na Wolumenie jak pomieszkiwałam w Wawce, ale to
        było dawno i już zapomniałam jaki to był dzień. Pytam dlatego, że jestem ze
        śląska i chcę się tam wybrać w jakiś konkretny dzień :-))

Aha, jeszcze jedno. Stadion dalej funkcjonuje jak kiedyś (pirackie płytki co
        krok), bo nie wiem czy jest sens tam zahaczyć? :-DDD

Pozdrawiam
        Wybuszek
        • Gość: mieszkaniec bielan Re: Wolumen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.09.04, 12:26
          na wolumenie płyty droższe od tych na stadionie o 5zl .
          Ale tam najlepiej bardzo rano,koło 13 już się zbierają.
          • wybuszek Re: Wolumen 22.09.04, 16:54
            Dzieki wielkie. Ja chce się rozejrzeć trochę po sprzęcie elektronicznym.
            Pozdrawiam :-))
            • niech Re: Wolumen 22.09.04, 17:24
              Stadion do godzin popoludniowych otwarty jest w lykendy. W dni powszednie
              zamykaja sie wczesniej - warto przyjsc przed 9.00. Nie wiem jak jest teraz z
              plytami - troche ich scigaja. Pewnie jest tak ze musisz szepnac komus slowko a
              on za kilka chwil plyty przyniesie. Ja bym ci raczej radzil kupic tanie
              chinskie lornetki, niezle noze mysliwskie, skarpetki, szelki i inne
              niespotykane w innych zakatkach Warszawy rzeczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka