Dodaj do ulubionych

A może jakiś domek na mazurach...

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.03, 21:19
...na sylwestra??! Macie jakieś fajne miejscówki? Piszcie
Obserwuj wątek
    • niech Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:22
      Polecam Wigry. Jezioro i okolice. Czad! Jezioro zamarzniete, wszystko
      zasypane, nic tylko pic i do ksiezyca wyc!
      • Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:29
        hmm brzmi nieźle. Masz jakiś link, albo jakiś inny namiar?
        • niech Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:35
          Ja to mieszkalem w tzw. prywatnych kwaterach (extra chatki nad samym
          jeziorem). Nie narzekalem, ale najlepszy standard jest w osrodku MKiS w samych
          Wigrach - w eremach. Tam to juz jest kompletny odlot, a z tego co wiem Wigry
          zima nadal sa nieodkryte - za to latem az nadto. Jak bedziesz miala problem ze
          znalezieniem namiaru to cos znajde.
          • Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:41
            Wielkie dzięki. Mam nadzieję, że znajdę. Najwyżej uśmiechnę się do Ciebie ;)
            Jeśli chodzi o mnie to wysoki standard nie jest konieczny. Poszukuję miejsca
            na imprezkę w gronie kilku znajomych. Zasypane śniegiem pola, kulig i doborowe
            towarzystwo to recepta na udaną balangę. Czyż nie?!
            • niech Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:50
              Pamietam jak zamawialismy kulig i jezdzilismy po jeziorze. Naprawde jedno z
              niewielu miejsc wymarzonych na Nowy Rok. Ale poniewaz bedzie tam bardzo zimno -
              to polski biegun zimna - wiec raczej polecam miejsca ogrzane i z ciepla woda.
              No chyba ze cena w eremach bedzie zabojcza - wtedy chwyce za telefon i cos
              wskaze bardziej dostepnego.
              • Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:59
                Znalazłam już kilka namiarów na Wigry i przyznaję są świetne. Jest przy okazji
                co zwiedzać. Strzał w 10!!!
          • basia Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:51
            Przypomniało mi się.Znajomi nocowali w bardzo fajnym pensjonacie niedaleko
            j.Hańcza.Nocleg był tani,chyba 35 zł/os.Wspanialy salon z kominkiem,taki w
            starym stylu.
            Postarm sie o namiary,ale jutro.
            • Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:58
              Byłabym wdzięczna, mogę odwdzięczyć się namiarami na góry, ciekawe zamki, albo
              fajne wioski (zupełny odlot). Jak Cie można złapać jutro? Ewentualnie jakiś
              namiar?
              • basia Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 22:17
                wpiszę na forum.Tutaj,wieczorem
                • Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 22:18
                  ok, dzięki.
                  • basia Hańcza 21.11.03, 22:44
                    po adresie jaki dostałam, znalazłam link

www.it.mazury.pl/suwalki/hancza.htm
                    Nazwisko właściciela się zgadza i nr telefonu też.Znaczy,musi być,że to to.

pzdr
                    • Gość: Aika Re: Hańcza IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.11.03, 20:53
                      Dzięki za namiar, ale... jest trochę drogo. Szukam dalej. Pozdr ;)
    • dorota_anna Re: A może jakiś domek na mazurach... 21.11.03, 09:05
      Polecam podlasie..super lesniczowki i niedrogo..:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka