Gość: Aika IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.03, 21:19 ...na sylwestra??! Macie jakieś fajne miejscówki? Piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:22 Polecam Wigry. Jezioro i okolice. Czad! Jezioro zamarzniete, wszystko zasypane, nic tylko pic i do ksiezyca wyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:29 hmm brzmi nieźle. Masz jakiś link, albo jakiś inny namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:35 Ja to mieszkalem w tzw. prywatnych kwaterach (extra chatki nad samym jeziorem). Nie narzekalem, ale najlepszy standard jest w osrodku MKiS w samych Wigrach - w eremach. Tam to juz jest kompletny odlot, a z tego co wiem Wigry zima nadal sa nieodkryte - za to latem az nadto. Jak bedziesz miala problem ze znalezieniem namiaru to cos znajde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:41 Wielkie dzięki. Mam nadzieję, że znajdę. Najwyżej uśmiechnę się do Ciebie ;) Jeśli chodzi o mnie to wysoki standard nie jest konieczny. Poszukuję miejsca na imprezkę w gronie kilku znajomych. Zasypane śniegiem pola, kulig i doborowe towarzystwo to recepta na udaną balangę. Czyż nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:50 Pamietam jak zamawialismy kulig i jezdzilismy po jeziorze. Naprawde jedno z niewielu miejsc wymarzonych na Nowy Rok. Ale poniewaz bedzie tam bardzo zimno - to polski biegun zimna - wiec raczej polecam miejsca ogrzane i z ciepla woda. No chyba ze cena w eremach bedzie zabojcza - wtedy chwyce za telefon i cos wskaze bardziej dostepnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:59 Znalazłam już kilka namiarów na Wigry i przyznaję są świetne. Jest przy okazji co zwiedzać. Strzał w 10!!! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 21:51 Przypomniało mi się.Znajomi nocowali w bardzo fajnym pensjonacie niedaleko j.Hańcza.Nocleg był tani,chyba 35 zł/os.Wspanialy salon z kominkiem,taki w starym stylu. Postarm sie o namiary,ale jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 21:58 Byłabym wdzięczna, mogę odwdzięczyć się namiarami na góry, ciekawe zamki, albo fajne wioski (zupełny odlot). Jak Cie można złapać jutro? Ewentualnie jakiś namiar? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: A może jakiś domek na mazurach... 20.11.03, 22:17 wpiszę na forum.Tutaj,wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: A może jakiś domek na mazurach... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.11.03, 22:18 ok, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Hańcza 21.11.03, 22:44 po adresie jaki dostałam, znalazłam link www.it.mazury.pl/suwalki/hancza.htm Nazwisko właściciela się zgadza i nr telefonu też.Znaczy,musi być,że to to. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aika Re: Hańcza IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.11.03, 20:53 Dzięki za namiar, ale... jest trochę drogo. Szukam dalej. Pozdr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_anna Re: A może jakiś domek na mazurach... 21.11.03, 09:05 Polecam podlasie..super lesniczowki i niedrogo..:-) Odpowiedz Link Zgłoś