Dodaj do ulubionych

Liceum dla dorosłych

IP: *.warszawa.vectranet.pl 05.09.13, 23:11
Witam. Orientuje się ktoś czy jeszcze można się gdzieś zapisać do liceum dla dorosłych? Mam 30 lat, nigdy szkoły nie skończyłem, jakiś czas pracowałem w Irlandii, ale wróciłem na stałe do Polski. Gdzie szukać?
Obserwuj wątek
    • fantastic.stachurska Re: Liceum dla dorosłych 04.12.13, 07:53
      Na Śląsku, to bym wiedziała. Tu jak rozumiem chodzi o Warszawę, to niczego mądrego raczej nie polecę. Trochę o szkołach policealnych wiem i uczulam na część, ale nie wszystkie ogólnopolskie sieciówki.
    • Gość: Edith1990 Re: Liceum dla dorosłych - tylko ŻAK IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.14, 18:35
      Żadna inna inna szkoła nie dała mi dokumentu gwarantującego naukę bez ukrytych opłat i kar - tylko szkoła Żak!!! Zanim zdecydujecie się na szkołę dla dorosłych sprawdźcie dokładnie za co będą domagać się kasy. Ja raz wpakowałam się do szkoły w której trzeba było płacić za egzaminy, indeks, a nawet nieobecności!!! Teraz chodzę do Żaka i jest normalnie. Polecam
      • Gość: Tomasz Re: Liceum dla dorosłych - tylko ŻAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.14, 14:22
        A ja jestem zadowolony ze szkoły mydłowskiej, nie dane mi było pisać matury razem z rocznikiem, ale teraz sytuacja mi się ustabilizowała i w zeszłym roku zacząłem naukę w liceum dla dorosłych. Podoba mi się, że mamy małe grupy no i oczywiście system zaoczny.
    • Gość: Lilka Re: Liceum dla dorosłych IP: *.centertel.pl 14.04.14, 10:29
      Spróbuj zapisać się do Szesnastki. Fajne liceum dla dorosłych. Sama je kończyłam rok temu i jestem zadowolona. Miałam fajną klasę i fajnych nauczycieli.
    • Gość: gosć Re: Liceum dla dorosłych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.14, 09:24
      blue education spróbuj tam uderzyc, wiem że mają LO dla dorosłych. Pozdrawiam
    • moblister Re: Liceum dla dorosłych 19.02.17, 20:39
      Są nawet i darmowe licea dla dorosłych, zależy w jakim mieście się szuka. Jeżeli w Warszawie, to można sobie po prostu wpisać w googlach "darmowe liceum dla dorosłych Warszawa", na pewno coś znajdziesz.
    • pankracy.krasnal Re: Liceum dla dorosłych 16.05.17, 12:39
      Ja polecam Blue Education, darmowe liceum, zero opłat, małe grupy, i nauczyciele spoko idą na rękę i się mozna porządnie przygotować do matury
    • Gość: uczeń Re: Liceum dla dorosłych IP: *.184.209.178.ipv4.supernova.orange.pl 20.01.18, 20:25
      Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale ja to mogę polecić Niepubliczne Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych przy Warszawskiej Szkole Zarządzania - Szkole Wyższej (siedmiogrodzka.edu.pl/). Miła atmosfera, nauczyciele, którym zależy na dobrym przygotowaniu do matury. Warto uzupełniać edukację, bo pracodawcy na to bardzo patrzą.
    • polla27 Re: Liceum dla dorosłych 19.12.18, 18:49
      Miałam podobną sytuację, tyle że stwierdziłam 2 lata przed Tobą, aby wrócić do szkoły. Chodziłam do www.cku1.edu.pl w Warszawie. Generalnie było sporo materiału do ogarnięcia, ale moim zdaniem to plus, gdyż dzięki temu udało mi się zdać maturę. Polecam każdemu kto chciałby wrócić do szkoły.
    • gwiazdeczka878 Re: Liceum dla dorosłych 24.06.19, 15:32
      Kiedyś było w progresie, może jeszcze jest, trzeba by sprawdzić u nich na stronie. Ale wiem, że było spoko i matury szły naprawdę nieźle.
    • kasia56w Re: Liceum dla dorosłych 15.09.20, 13:11
      Można się cały czas zapisywać bez względu na wiek :) ja chodziłam do liceum dla dorosłych cosinus i bardzo dobrze wspominam, nawet do policealnej się potem zapisałam. szkoła jestem darmowa a zajazdy są w weekendy, więc można pogodzić z pracą.
    • klara1994 Re: Liceum dla dorosłych 21.09.20, 10:10
      Również polecam cosinusa! Uczę się w Lublinie aktualnie 5 semestr, fajni nauczyciele, szkoła bezpłatna, żadnych kar, legitymacje wydawane za darmo.
    • justynik78 Re: Liceum dla dorosłych 21.09.20, 13:58
      teraz wiek to nie problem. Szkoła cosinus oferuje zapisy a cała nauka jest za darmo. Potem jest możliwość skorzystania wlasnie z ich oferty, mają naprawde ciekawą, że można poszerzyć swoje kwalifikacje. a lekcje w weekendy nie są przeszkodą dla słuchaczy.
    • nataliaka Re: Liceum dla dorosłych 22.12.20, 09:12
      Hmm z tego co wiem to szkoły cosinus mają cały rok nabór do liceum ;)
    • karolina.ptak88 Re: Liceum dla dorosłych 28.01.21, 12:11
      Tylko Cosinus. Nie ma umów, dodatkowych opłat. Szkoła jest całkowicie darmowa i weekendowa. Polecam:)
    • ag.miszczynska Re: Liceum dla dorosłych 02.02.21, 11:08
      Na pewno fajne i przyjazne LO dla dorosłych jest w szkole cosinus. Plus też taki że bezpłatne
    • ag.miszczynska Re: Liceum dla dorosłych 09.02.21, 10:23
      i co ważne do cosinusa można jeszcze dołączyć i nie tracić roku
    • tytusek67689 Re: Liceum dla dorosłych 15.02.21, 12:22
      COSINUS KOSZALIN -> www.cosinus.pl/koszalin
    • kamilamrozz Re: Liceum dla dorosłych 19.02.21, 09:30
      Polecam Ci szkołę Cosinus. Kończyłam tam LO i później zapisałam się do policealnej. Szkoły są zupełnie darmowe, zajęcia są realizowane w weekendy więc można spokojnie wszystko pogodzić
    • artoabc Re: Liceum dla dorosłych 08.03.21, 11:16
      Cosinus - polecam tą szkołe, bo można tam w dobrych warunkach nadrobić średnie
    • kamilamrozz Re: Liceum dla dorosłych 08.03.21, 20:26
      Szukaj LO dla dorosłych. Takie szkoły są zazwyczaj w weejendy. Niektóre są też bezpłatne. Ja polecam cosinus
    • faficzek1 Re: Liceum dla dorosłych 24.03.21, 16:06
      LO W COSINUSIE W KOSZALINIE - ROBIŁEM I POLECAM BAARDZO
    • joanisia Re: Liceum dla dorosłych 08.06.21, 13:59
      na pewno warto spróbować w cosinusie, tam można zrobić szkołę zaocznie i za darmo, nauka w weekendy więc też jest czas na inne aktywności
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka