10.12.02, 20:39
Poszukuje kogos kto mi powie jak sie studjuje na SGGW. W tym roku zdaje
maturke i wybieram sie na biologie!!!! Poszukuje kogos kto mi powie cos o
nauce na tej uczelni
pozdrawiam Kasiunia
Obserwuj wątek
    • kami.kadze Re: SGGW!!! 10.12.02, 21:25
      Kumpel studiuje na SGGW ogrodnistwo, czy cos takiego. Ogolnie sobie chwali,
      przede wszystkim to, ze jest duzo dziewczyn. Co do nauki, to pdobno troche
      cisna, tzn sa przedmioty ktore wszyscy zaliczaja bez problemu, a sa przedmioty
      (wykladowcy?) przy ktorych dwie poprawki wydaje sie ciut za malo. I niby mowi,
      ze ciezko, ale ja wiem, ze wcale nie jest ciezko. Ciezko to jest u mnie :o). I
      nie ma dziewczyn :( Ale to taka dygresja.
      • matmi Re: SGGW!!! 30.01.03, 02:44
        nie jest źle. Da sie przeżyć! Choć są przedmity cięzkie, naszczeście mało ich
        miałem :)
        • michaelandro Re: SGGW!!! 31.01.03, 13:42
          a ja sie wynioslem, fatalne warunki, olewanie studentow, zakompleksieni
          wykladowcy i asystenci. NIE POLECAM ( uczylem sie tak ze zalapywalem sie na
          stypendium, wiec nie jest to opinia olewacza)
          • Gość: QQforKK Re: SGGW!!! IP: 213.25.150.* 07.03.03, 21:21
            SGGW=SZKOŁA GŁÓWNA GWIEZDNYCH WOJEN:)))))))))
            MAM KUMPLA NA SGGW ,NA IŻYNIERII PRODUKCJI,NIC NIE ROBI,LEŻY CAŁY CZAS DO GÓRY
            BATEM I WSZYSTKO ZALICZA.NIE WAŻNE CZY ZDAJESZ NA BIOLOGIĘ CZY NA
            SOCJOLOGIĘ ,NAWET NA INFORMATYKE I TAK BĘDZIESZ UCZYŁA SIĘ O ROZRZUTNIKACH
            GÓWNA, A PRZYNAJMNIEJ O HISTORII ROLNICTWA I POLSKIEJ WSI.POZDRAWIAM I
            ZAPRASZAM NA POLITECHNIKE,HEH.
            • matmi Re: SGGW!!! 11.03.03, 11:33
              i o kulturze wsi polskiej. pierwsze 2 lata prawie same trgo trypu głupty. potem
              już miałem same przedmioty kierunkowe
    • myyysza Re: SGGW!!! 24.03.03, 19:59
      Hej.
      Najlepiej sluchac jest opowiesci czego uczy sie kumpel kumpla w szkole :-/ Bez
      urazy ale nie sa to naczesciej obiektywne informacje. Ja studiuje juz czas
      jakis na SGGW i to wlasnie na biologii. Do trzeciego roku nie mialam ani
      jednego "wsiowego" przedmiotu za to kilka z weterynaria.Potem to wyglada
      troszke mniej akademicko ale da sie przezyc. Jeszcze pozniej masz mozliwosc
      wyboru tego co Cie interesuje.
      To fakt ze trzeba sie uczyc, szczegolnie duzo na poczatku. Co do pracownnikow
      uczelni to sa rozni i roznie zapotruja sie na studenta. Na kazdej uczelni
      spotkasz nauczycieli "fajnych" i tych drugich.
      Jesli jestes w stanie przygotowac sie do egzaminow na UW (sa duzo trudniejsze)
      radzilabym wybrac sie raczej tam na studia.
      Pozdrawiam i polamania na maturze.
      m.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka