kan-20 09.03.07, 19:20 Szukam dobrej podstawówki na mokotowie,bardzo proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paulina Re: Szukam dobrej podstawówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:23 mam ten sam problem szukam szkoły podstawowej i przedszkola z dobra opinią Odpowiedz Link Zgłoś
kan-20 Re: Szukam dobrej podstawówki 12.03.07, 18:52 Paulinko moja córka właśnie kończy przedszkole na Dolnej i ja jestem bardzo zadowolona oto tel 851-60-27 jeżeli masz pytanie to na priv. pozdrawiam mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Szukam dobrej podstawówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:23 www.spr.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Szukam dobrej podstawówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:17 polecam szkołę nr.212 na Czarnomorskiej mają dobre wyniki nauczania ,ładny budynek i ciekawą stronę www.sp212.szkolnastrona.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Szukam dobrej podstawówki 13.04.07, 13:54 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25976 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic darmowe programy dla uczniów podstawówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 21:16 Rodzicom uczniów z pierwszych klas podstawówki polecam serwis: "www.dominik.warszawa.pl". Jest tam sporo darmowych programów wspomagających naukę. Można tam także znaleźć chat i forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-roma Re: Szukam dobrej podstawówki 20.04.08, 18:15 kan-20 napisała: > Szukam dobrej podstawówki na mokotowie,bardzo proszę o opinie. Jesli chodzi o gorny mokotow - bardzo polecaja sp nr. 85 na Narbutta. Bylam tam i skladalam podanie -ladny budynek, duzo sie dzieje na swietlicy - intelegetne twarzy w sekretariacie. Na dolnym mokotowie sprawdzam szkole nr 190 na Zwierzynieckiej, gdzie sa dosc wysokie wyniki z testu dla 6oklasistow w ostatnich latach. Powodzenia! mamaroma Odpowiedz Link Zgłoś
mama-roma sp nr. 29 i nr 190 20.04.08, 18:24 Witam! Mieszkam od niedawna na Powislu gdzie staram sie wybrac szkole dla swojej corki. Bylam w 29 na Fabrycznej gdzie jest ladnie i kolorowo, fajna swietlica, ale nie mam zdania dot. nauczycieli i poziomu. Wyniki z testu dla szostoklasistow tak sobie. W sp nr 190 na Zwierzynieckiej nie jest tak kolorowo i zadbane, ale wyniki maja bardzo dobre na panstwowa szkole z ostatnich lat. Czy ktos moze cos moglby powiedziec o tych szkolach? Z gory dziekuje, mamaroma Odpowiedz Link Zgłoś