Dodaj do ulubionych

Szukam dobrej podstawówki

09.03.07, 19:20
Szukam dobrej podstawówki na mokotowie,bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: paulina Re: Szukam dobrej podstawówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 22:23
      mam ten sam problem szukam szkoły podstawowej i przedszkola z dobra opinią
      • kan-20 Re: Szukam dobrej podstawówki 12.03.07, 18:52
        Paulinko moja córka właśnie kończy przedszkole na Dolnej i ja jestem bardzo
        zadowolona oto tel 851-60-27 jeżeli masz pytanie to na priv. pozdrawiam mama
    • Gość: spoko Re: Szukam dobrej podstawówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:23
      www.spr.edu.pl
    • Gość: tytus Re: Szukam dobrej podstawówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 21:17
      polecam szkołę nr.212 na Czarnomorskiej mają dobre wyniki nauczania ,ładny
      budynek i ciekawą stronę www.sp212.szkolnastrona.pl.
    • kkokos Re: Szukam dobrej podstawówki 13.04.07, 13:54
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25976
    • Gość: rodzic darmowe programy dla uczniów podstawówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 21:16
      Rodzicom uczniów z pierwszych klas podstawówki polecam serwis:
      "www.dominik.warszawa.pl". Jest tam sporo darmowych programów wspomagających
      naukę. Można tam także znaleźć chat i forum.
    • mama-roma Re: Szukam dobrej podstawówki 20.04.08, 18:15
      kan-20 napisała:

> Szukam dobrej podstawówki na mokotowie,bardzo proszę o opinie.

Jesli chodzi o gorny mokotow - bardzo polecaja sp nr. 85 na Narbutta. Bylam tam
      i skladalam podanie -ladny budynek, duzo sie dzieje na swietlicy - intelegetne
      twarzy w sekretariacie.
      Na dolnym mokotowie sprawdzam szkole nr 190 na Zwierzynieckiej, gdzie sa dosc
      wysokie wyniki z testu dla 6oklasistow w ostatnich latach.
      Powodzenia!
      mamaroma
      • mama-roma sp nr. 29 i nr 190 20.04.08, 18:24
        Witam!
        Mieszkam od niedawna na Powislu gdzie staram sie wybrac szkole dla swojej corki.
        Bylam w 29 na Fabrycznej gdzie jest ladnie i kolorowo, fajna swietlica, ale nie
        mam zdania dot. nauczycieli i poziomu. Wyniki z testu dla szostoklasistow tak sobie.
        W sp nr 190 na Zwierzynieckiej nie jest tak kolorowo i zadbane, ale wyniki maja
        bardzo dobre na panstwowa szkole z ostatnich lat. Czy ktos moze cos moglby
        powiedziec o tych szkolach?
        Z gory dziekuje,
        mamaroma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka