• Gość: Romek Re: WSHiFM IP: *.181.26.37.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.07.10, 08:53
      Ok może byc
      • Gość: internauta Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.10, 23:39
        Witam,znowu manipulacja wypowiedziami.Jednych brakuje,inne pojawiają się po
        jakimś czasie.Mam wrażenie,że " doktora " i " babsztyla " wybzykał zespół WSHIFM.
        • Gość: Romek Re: WSHiFM IP: *.181.108.171.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.07.10, 19:36
          Fakt manipulacja " intrnauta" "Ciekawy Zak" i
          "studen" siedzą o tej samej poze przy
          interneci tzn w nocy po 23 30 (kiedy rodzina
          już śpi) pisze z tej samej lokalizaciji
          internetowe Radom - dynamic.gprs.plus.pl każdy
          znich po wylogowaniu dostaje kolejny numer IP
          ( kolejny z 1000 dla tej stacji bazowej GSM)
          po to aby zgodnie z regulaminem nie być
          usunięty za podszywanie się pod kilka
          osobowości. I wszyscy atakują przeciwników
          adwokaciny Domanskiego lub go bronią . Zatem
          nawet iteligencja Kalego pokazuje ze jest to
          ten sam facet w 4 osobach, który czyści sobie
          dup... bo strasznie śmierdzi. Pozosatlych 200
          gumisi trzeba sprawdzić na lokalizatorze i
          będzie wszystko wiadomo. Pozyskanie IP z forum
          gazety to już banał (technika idze do przodu a
          ślady w necie . pozostają )zatem mec
          Domański jak dalej z ta reputacja.
          I proszę się nie wcinac w moje wątki bez
          zaproszenia. R.
          • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.10, 20:55

Witam,"Romek" jesteś twórcą kolejnej teorii spiskowej.Ciekawie piszesz ,ale dla
            laika.Znam takich dowcipnisiów jak Ty.Nie trafione.

• Gość: babsztyl Re: WSHiFM IP: *.tkk.pl 24.07.10, 23:05
              czemu piszesz bez znaków spacji - piszesz z komóry ale czemu tu
              wszyscy z gprs.plus.pl tak piszą a to ci numer. 98% procent
              klijentów na tym forum popełnia te same błedy
            • Gość: babsztyl Re: WSHiFM IP: *.tkk.pl 24.07.10, 23:20
              czemu piszesz bez znaków spacji - piszesz z komóry ale czemu tu
              wszyscy z gprs.plus.pl tak piszą a to ci numer. 98% procent
              klijentów na tym forum popełnia te same gafy
          • Gość: Internauta Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.07.10, 22:47
            "Romek" jesteś po prostu prostak.Nie potrafisz napisać kilku zdań bez błędów i
            używasz słów,uznawanych za wulgarne.Masz bardzo ubogie słownictwo.Ciepło się
            trzymaj.Więcej lodu się Tobie przyda,ponieważ mózg się Tobie przegrzał.
            • Gość: babsztyl Re: WSHiFM IP: *.tkk.pl 24.07.10, 23:02
              Ale numer z tym adwokaciną z radomia - wiedzialam że to malwersant.
              Cieakwe czy kinnych ten klijent tak samo kiwa
              • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.07.10, 11:24
                Jak tylko coś napiszę nie po myśli " babsztyl","doktor ","Romek " od razu się
                uaktywniają.Używając słów prostych,wulgaryzmów,tworząc nowe teorie spiskowe sami
                o sobie wydają bardzo złe świadectwo.Czujni są w każdym momencie do odparcia "
                ataku ".Celowo odbiegają od meritum sprawy.Właśnie o to im ( lub jemu ) chodzi.
                Nie pomyliłem się w swojej ocenie.Pozdrawiam to wszelkie oszołomstwo.
                • Gość: Kruczek Re: WSHiFM Kogut Radomski IP: *.tktelekom.pl 26.07.10, 14:14
                  facet to widoczne że jakiś pokrzywdzony klijent się mści. Ale musi
                  to być słaby prawnik że zajmuje się takimi duperelami, najpierw
                  wpakował się we flircik potem wylotka z pracy ( zapewne nie miła ) i
                  pozostaje dużo czasu i samotnośc w sieci.
                  Szkota tej laski co przez tego Domańskiego zaliczyła, nawiasem
                  muwiąc niezłe story. Ciekawe jak dalej pójdzie
                • Gość: Wibofon Re: WSHiFM IP: *.tktelekom.pl 27.07.10, 10:29
                  czemu Kasujesz wątki o Mecenasie Lukaszu Domaśkim
            • Gość: Kruczek Re: WSHiFM IP: *.tktelekom.pl 26.07.10, 14:25
              Facet wie co pisze siedzę przy tym tak jest a Ty koles masz stracha
              że Cię namierzyli ( już wszystko wiadomo - głupi się nie zauwazy
              sprawy) Ciekawe kiedy wezwanie z organów:).
              • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.10, 16:44
                Witam, pojawił się kolejny moralizator,tym razem " Kruczek ".Nic nie potrafi jak
                tylko straszy,wulgaryzmów używa,jakoś tak pospolicie cwaniakuje,pisze z
                błędami,szuka sensacji.Strasznie pracowity-w kilka minut 5 wypowiedzi.Nie jest w
                stanie swoim intelektem nikogo poniżyć.Tylko siebie.A może tez kleszcz go
                uciął?Na to wygląda.Zwoje biedakowi się pokleiły od temperatury.Pozdrawiam
                nieustannie oszołomstwo.
                • Gość: Romek Re: WSHiFM IP: *.181.40.11.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.10, 20:50
                  Spogldaj na swoje pismo adwokacino. Kogoś oceniasz popatrz na swoją
                  moralność- chociaż fakt u ciebie śmiechu jej brak, tacy jak ty
                  doprowadzają ze internet stał się smietnikiem, miejscem poszukiawan
                  pedofili itp. Szukasz tu adwokacino klijentow dla swoich usług czy jak
                  ta wymieniona grupa takiej samej rozrywki. A może szukasz opiekunki dla
                  rodziny?
                  • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.10, 21:55
                    Dobry wieczór," Romek" Tobie potrzebny jest dobry psychiatra.Pokazałeś swój
                    styl.Prostacki.A nie pisałem,że mam rację.Kleszcze robią cuda.Nadal pozdrawiam
                    oszołomstwo.
                    • Gość: Romek Re: WSHiFM IP: *.181.107.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.10, 23:41
                      Adwokacino co cię pokrecilo z tymi kleszczmi rozumiem ze na forum
                      leczesz swoje projekt wirusowe, psychiczne i seksuale. Tak tak trzeba
                      ratować przy forum aby coś nowego nie wycieklo o kogucku Domański....i
                      będzie ubaw :))))
                      • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.10, 23:48
                        Witam, " Romek" Ciśnienie Tobie skacze.Uważaj, bo to niebezpieczna
                        dolegliwość.Pozdrawiam oszołomstwo.
                      • Gość: Romek Re: WSHiFM IP: *.181.107.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.10, 23:51
                        CDN:))))
                      • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.10, 00:07
                        Witam , " Romek"," Kruczek", " Babsztyl" nie dość,że nie umieją się wysławiać i
                        elegancko zachowywać na forum,to sprawiają wrażenie potrzebujących pomocy
                        lekarskiej.Biedaki nie mogą nawet spać spokojnie.Takie bojowe Koguciki.
                        • Gość: Romek Re: WSHiFM IP: *.181.107.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.07.10, 08:35
                          Zobacz o której godzinę piszesz godz. 00 . Sam ze swoimi problemami w
                          nocy- smutne, "Taka samotność w sieci" zatem w nocy trzeba zwalić konia
                          pozbyć się starych frustracji na forum, och życie. A ja tu rano karcie
                          gazetkę uśmiech na dobry dzień i kopniak w dupę jakiegoś radomskiego
                          adwokaciny, co za miły dzień ach życie :)))
                          • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.10, 08:48
                            Witam," Romek" już tak masz mózg przeżarty przez zajadłą nienawiść do
                            wszystkiego,że na forum od samego rana wypisujesz znowu swoje ulubione
                            wulgaryzmy.I nowe zjawisko - swoje cechy przypisujesz innym.Zapamiętaj raz na
                            zawsze- swoim umysłem nikogo nie upodlisz.Za niski ten Twój poziom.Nadal
                            pozdrawiam oszołomstwo.He,he.he.
                        • Gość: Wibofon Re: WSHiFM IP: *.tktelekom.pl 27.07.10, 10:39
                          Ten klijent to zakłada www.radom.swspiz.pl/
                          papuga plus oficer ze WSI ale dublet
                          • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.10, 15:05
                            Witam,przez kilka dni fajnie się bawiłam.Taki luzik przed wakacjami.Pokazałam
                            takim wesołkom jak " Romek "," Babsztyl ","Kruczek "jak można nimi manipulować.I
                            udało się.Już kolejny raz.Zabawa się kończy.Czas na urlop.Może jeszcze tutaj
                            zajrzę.A tak doprawdy- nie znam ani Mecenasa Domańskiego,ani tego drugiego
                            faceta z Radomia.Manipulowałam Wami jak tylko chciałam.Ukłony dla Waszych
                            sponsorów z WSHIFM.Żadne Wasze słowa nie są w stanie mnie poniżyć.Nie te progi
                            Panowie.Jesteście,wnioskując po wypowiedziach,błędach
                            ortograficznych,wulgaryzmach,zupełnej małości,ostatnim brakującym ogniwem w
                            łańcuchu pokarmowym."Wibofon " i ty też.
    • Gość: Wibofon Re: WSHiFM IP: *.tktelekom.pl 27.07.10, 10:28
      Chłopaki nie męczcie Domana fita sobie urwie wczorajsze moje watki na jego temat
      skrupulatnie wykasował. W nocy to biedak robiła
      Love story o Domanie i Smetanie będzie fajne.
      CDN
    • Gość: Wibofon Re: WSHiFM IP: *.tktelekom.pl 27.07.10, 10:38
      Ten klijent to zakłada w Radomu szuka chyba

www.radom.swspiz.pl/
      Niezłe bagno bedzie
    • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.07.10, 21:24
      Witam,chyba z biologii miałeś 2.Nie pomyliłam się w ocenie Twojej osoby.Po
      przeczytaniu ostatniego Twojego postu twierdzę bo zmuszasz mnie do tego ,aby
      powiedzieć wprost:Facet jesteś cham i prostak.Pozdrawiam Ciebie i oszołomstwo - Ewa.
      • Gość: Romek Re: WSHiFM IP: *.181.107.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.07.10, 22:25
        Zrób remament pamięci. Pamiętasz swoje wylądowała rynszokowe posty .
        Zrozumiałe wychowanie w slamsach prze element spoleczy to widać słychać
        i czuć. Psychika śmiecia społecznego z rynszkpkowej rodzinki.
      • Gość: KillerEwy Re: WSHiFM IP: *.181.89.76.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.07.10, 20:20
        Zabawa ludźmi. Godne zajęcie dla spcjopatow psychopatow i innych śmieci
        chemia pobawlbym si tobą na obcym forum KUREW z ciebie gnido
        • Gość: ??? Re: WSHiFM IP: *.chello.pl 24.09.10, 18:10
          Kroją z kasy ile wlezie...
          • Gość: Beb 2 Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:56
            Przecież wiadomo,że prorektor WSHIFM potrzebował kasę na kampanię wyborczą w Radomiu.No i już go tam nie ma.Za to są problemy i to duże.A i śmierdzi z daleka.Wieść niesie,że ma wybujałą fantazję o swoim wykształceniu.Zapomniał jak po gorzale jechał i go złapali.Coś tam ma za to na swoim koncie.Wesoło się dzieje.
            • Gość: Ciekawy Żak Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.10, 18:26
              Ponoć w tej szkółce dziekanem na turystyce jest dr Mazur.To dopiero dupoliz.Dla kaski i "stanowiska" zrobi wszystko.Nawet podpisze stypendia.
              • Gość: ??? Re: WSHiFM IP: *.chello.pl 16.11.10, 18:36
                Nie wiem kto komu jak tyłek liże, ale na litość Boga niech nikt tej szkoły nie poleca nawet swoim największym wrogom. Ludzie za nieotworzony kierunek na zwrot kasy czekają do tej pory, nie mówiąc o innych finansowych sprawach, gdzie w grę wchodzi oddanie pieniędzy przez instytucję samemu studentowi. O zgrozo, szybciej się zes..asz niż kasę dostaniesz!!!
                • Gość: british zak WSHIFM Cała prawda IP: *.stunet.aber.ac.uk 05.12.10, 05:30
                  Ta szkola to jedna wielka porazka studiowalem tutaj 2 lata i na 3 rok sie przeniosłem zagranice i bardzo sie z tego powodu ciesze. Wtedy jeszcze byl prowadzony program w jezyku angielskim z ersmus university w rotterdamie kazdy defacto mogl pojechac na 3 rok i dostac polski i holenderski dyplom, wszystko super tylko jak ja aplikowalem to kontrakt sie skonczyl nikt mi otym nie powiedzial podpisywalem umowe, znalezli alternatywe na wolverhampton w uk ale to najgorsza szkola na wyspach, ale o tym pozniej bo oni oszukuja ludzi, oszkali moja kolezankie ktora tez chciala pojechac do rottedamu, oszukuja ludzi zagranica, jezdza po krajach 3 swiata i kit wciskaja jaka to porzadna i wogole git szkala a jak ci nowi studenci przyjezdzaja tu to rozumieja ze zrobili wielka glupote. stad tyle cudzozimcow ze to niby taka miedzynarodowa szkola a sciagaja ludzi z afryki chin indii nepalu opowiadajac im bzdury o tej szkole. chaos totalny w dziekanacie wogole laske robia ze ci mowia dzien dobry. wykladowcy sa tylko fajni ale tez nie dokonca bo jeden mnie na wykladzie nazwal wiesniakiem a drugi obrzucil gownem na wykladzie miedzynarodowym wsrod cudzoziemcow dlatego ze nie podobala mu sie moja prezentacja"polish shit!" cytuje goscia. jezeli chcecie dostac 5 za nic to jest to szkola wsam raz dla was, tutaj jak zaplacisz czesne to mozesz wogole nie przychodzic itak masz zdane wszystko. A teraz co do wolverhampton to zaoferwowali mi 3 rok w anglii w wolverhampton, wszystko super tylko ze to nie jest brytyjski licencjat tylko HND czy cos takiego co jest zwyklym kursem szkoleniowym, czyli wydalbym tyle kasy co za czesne w wielkiej btytanii i nie mialbym licencjata i o magisterce na wyspach niebyloby mowy. sam sie o tym przekonalem ale pozniej a wszkolenikt mi o tym nie powiedzial mimo ze zadawalem wyczerpujace pytania. Udalo mi sie po 2och latach przeniesc do UK na 2 rok co prawda musze od nowa robic ale nie zaluje sam sobie znalazlem renomowana uczelnie i nie mam zamiaru z niej zrezygnowac i juz nie chce miec z wshifm nic wspolnego. a o tym kusie w wolverhampton to sie dowiedzialem od mojej tutorki na miejscu i dziwila sie skad wogole taki pomysl aby isc na ten kurs... . byl jeszcze kiedys kurs licencjat i inzynier w 1 ale szkola srtracila prawa i nic otym nie mowiac robila nabor(tak jak w moim przypadku) malo tego potem szukali absolwentow i dbierali im tytol inzyniera. brzmi jak nonsens ale niestety to prawda. Nawet ci studenci z 3ego swiata maja dosyc tej szkoly, np. na mba(studia w jezyku angielskim) dostala sie wietnamka ktora nawet nie umiala po angielsku powiedziec czy ma ksiazke przy sobie. jedyne co sie poprawilo to lokalizacja w lim w mariocie ale przed tem, wynajmowali na nowogrodzkiej w zimnym brudnym, w azbescie bloku, co wyglada ne zenatrz gorzej jak wiezenie. na czas nauki w uk wzialem urlop dziekanski(na wypadek jakbym chcial zrezygnowac) ale okazuje sie ze nia ma juz kierunku na ktorym jestem i niemam do czego wracac(i nie zamnierzam)Troche sie rozpisalem ,ale to jest moja opinia i na podstawie mojego przykladu badzcie swiadomi jak ta pseudouczelnia traktuje swoich studentow, ciesze sie ze sie zniej wyrwalem i szczerze wam ja odradzam, ta szkola juz ma pare spraw w sadzie i gdyby nie to ze teraz jestem w uk to sam bym pewnie zlozyl kolejna. szkoda cv na to gowno, jezeli chcecie sie czegos nauczyc szukacie pozadnej szkoly i jestescie choc troche ambitni to omijajcie ta szkole szerokim lukiem. szczera rada. i niech was nie zmyla te super oferty anglojezycznych studiow. nie robcie tego samego bledu co ja. ta brytyjsska szkole co teraz mam to sam znalazlem sam aplikowalem i sam wszystko musialem(musialem tez to ukrywac na uczelni inaczej wdziekanacie zrobiliby wszystko aby mi to uniemozliwic, zabieraja indeksy i oddaja tylko na czas sesji) jedyny plus z tej szkoly to programy erasmus. Dlatego zanim zaaplikujecie 2 razy sie zastanowcie
                  • Gość: Piaty Re: WSHIFM Cała prawda IP: *.16-1.cable.virginm.net 27.05.14, 17:29
                    Witam. W ramach sprostowania. Po pierwszym roku masz HNC, po drugim HND a po trzecim degree czyli licencjat. Jedyna opcja bys po trzecim roku mial HND jest taka ze po drugim roku zdecydujesz sie na roczny starz. Ale i tak w zasadzie studiujesz dwa lata a rok spedzasz jako starzysta. Uni w Wolver nie jest najgorsza uczelnia. Powiem wiecej, uczelnia jest niezla, oni tylko od paru lat nie biora udzialu w rankingach z wielu powodow o ktorych nie chce mni sie rozpisywac. Informacje ktore posiadam sa pewne gdyz rozmawialem z wykladowcami z Wolver. A okazji do rozmow mialem wiele gdyz skonczylem ten uni dwa lata temu. Radze zasiegnac jezyka nim ponownie zaczniesz wysuwac jakies mylne sady.
                    Pozdrawiam.
    • Gość: Student Re: WSHiFM IP: *.146.22.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.09.11, 18:30
      Naczytalam sie tu rożnych głupot o Skarbku. Ze Panie w dziekanacie są nie miłe i ze nie trzeba sie uczyć, i ze coś tam jeszcze! G.....no prawda. Zawsze jak jestem w dziekanacie, to dokładnie odpowiadają mi na wszystkie pytania są miłe i usmiechcniete. Pracuje, wiec czasami sie bardzo spieszą - nigdy mi NIK nie robił problemu. Jak jesteś miły i pozytywny, to i one są miłe, a jak przy bodziec i wydzierasz mordę, to kto cię będzie znosil. Wcześniej byłam w Lazarskim, to tak kolejka dwie godziny do dziekanatu i nikogo nie obchodzi czy ty pracujesz, czy ci dziecko płacze! A co do profesorów, to bardzo europejskie podejście, jak chcesz sie uczyć to ciebie naucza, a jak nie chcesz, to NIK na ciebie uwagi nie będzie zwracał! To nie przedszkole, żeby was na sile zmuszali na lekcje chodzić, dorosłe ludzie jesteście, a odpowiedzialności za własne życie ZERO! Wszyscy są winni naokoło! Ja bardzo polecam ta szkole. Przedewszystkim indywidualne podejście i naprawdę bezkonfliktowi ludzie pracują.
    • Gość: Marcin Re: WSHiFM IP: 193.0.105.* 17.11.11, 13:20
      Szkoły wyższe dają studentom możliwość zdobycia upragnionego dyplomu i studiowania na wymarzonym kierunku, w przypadku niepowodzenia na uczelniach państwowych. Oferta skierowana jest zazwyczaj do ludzi młodych, z ogromnymi perspektywami i szansami. Co jednak z tymi, którzy pracę zawodową rozpoczęli wcześniej, chcą nadal się rozwijać, mają pieniądze, czas i mieszkają w Warszawie? Polecamy im szczególnie Wyższą Szkołę Handlu i Finansów Międzynarodowych im. Fryderyka Skarbka, usytuowaną w samym centrum stolicy, z ogromną ilością kierunków: Ekonomia, Historia, Finanse i Rachunkowość, Zarządzanie czy też Turystyka i Rekreacja, doskonałą kadrą a przede wszystkim umożliwiającym ludziom pracującym swobodne studiowanie. Jeśli nie wierzycie sprawdźcie sami na www.wshifm.edu.pl/.
      • Gość: Studentka Re: WSHiFM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 19:56
        Witam

Czytam i czytam ...ludzie dlaczego wypisujecie takie brednie....
        Dodam ,że jestem studentką tej uczelni i nikt mi nie płaci ;))) . Jest to szkoła jak inne.
        Ma plusy i minusy ale plusów jest coraz więcej .... Pani dziekan która zawsze ma czas dla studentów oraz wykładowcy którzy chcą nauczyć to czy nauczą hmmm..... to raczej już w naszym interesie abyśmy chcieli sie nauczyć .....czytać się tego nie da .

• Gość: KIEPSKI WSHiFM IP: *.jjs.pl 25.05.12, 21:24
          No właśnie nie płacą stypendium, nie płacą pracownikom, nie dają umów na czas, dostają z Ministerstwa dokumenty akredytujące kierunki, nie mają kadry minimum, i są do nieruszenia. Nie ma z kim gadać. Ludzie przestają przychodzić na zajęcia, a my studenci tracimy pieniądze i zajęcia. Wykładowcy się skarżą, a władza uważa że wszystko ok. Ludzie obudźcie się, trzeba zwiewać z tej szkoły. a pana Kusznieruka to chyba najłatwiej w dzwiach Mariottu zastać ale i tak nie znajdzie dla ciebie czasu. Napisz podanie i poczekaj. A oni się śmieją.........
      • Gość: Student Re: WSHiFM IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.12, 21:03
        Oczywiście tylko że ta cudowna uczelnia zalega z wypłatą stypendium już za 5 miesięcy. Jest maj a ona nie wypłaciła jeszcze za dwa miesiące zimowego semestru.
        A grono ludzi nie stać na czesne, tym bardziej iż za spóźnienia w opłacie czesnego naliczane są ustawowe odsetki.
        Masakra w dodatku nie można się niczego dowiedzieć, tylko zbywają nas.
        Mam nadzieje że w końcu ktoś się za to weźmie.
    • Gość: student Re: WSHiFM IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.05.12, 20:55
      uczelnia ta nie wypłaca stypendium, mamy maj a ona jeszcze nie wypłaciła za dwa miesiące semestru zimowego i nie wspominając że mamy 3 semestr letniego.
    • Gość: Ja Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.12, 11:39
      Najgorsza szkola jaka mogla powstac.. z poczatku ok ale pozniej spadla na psy sami oszusci brak zajec i nieprzeprowadzony program zmarnowane 2 lata magisterki MASAKRA STANOWCZO NIE OLECAM TEGO BADZIEWIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Gość Re: WSHiFM IP: *.205.46.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.05.12, 13:48
        Witam,
        Może ktoś z forumowiczów ma jakiś kontakt do Kanclerza WSHiFM Piotra Kusznieruka? telefon, mail, adres zameldowania, cokolwiek...
        Uczelnia winna mi jest zwrot nadpłaty w dość wysokiej kwocie i już od pół roku nie mogę się doczekać finału tej kwestii... O aktywności kwestury, czy biura rektora nie wspominam gdyż jest żałośnie nieprofesjonalna...
        może i to mało odpowiednie miejsce, ale szukam tych informacji wszędzie i znaleźć nie mogę...
        za pomoc z góry dziękuję
        • Gość: student Re: WSHiFM IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.12, 11:32
          człowieku, o czym ty marzysz jaki kontakt, przecież ten kurdupel prawie nigdy tam nie bywa, zapewne za nasze stypendia i nadpłaty siedzi gdzidś na kajmanach , albo w innym raju podatkowym.
          Panie w dziekanacie o ile sie do nich dodzwonisz , albo nic nie wiedzą , albo kanclerz wyjechał i nie ma kto podpisac przelewów- jednym słowem wladza apsolutna niczym H....
          Prosze abyśmy sie zmobilizowakli i oddali sprawę do sadu moze tego się przestrasza, a te zajęcia prowadzone nielegalnie w zielonej górze na magisterce i wiele innych przekrętów.
          • Gość: Studenciank Re: WSHiFM IP: *.jjs.pl 07.07.12, 01:26
            WSHIFM prorektor i kanclerz magistrem i nic więcej jaka szkoła taka władza. Won z nauki ponowie. Czas na proces ..... Do gnoju.....
            • Gość: Gerwazy WSHiFM IP: *.jjs.pl 07.07.12, 01:34
              Czas popatrzeć bez emocji WSHiFM władza do kitu zniszczyczła dobrą szkołę. Pan Kusznieruk i Pan Podolski za złe traktowanie szkoły wypompowanie pieniędzy i niech odpowiedzą gdzie są pieniądze na stypendia. Jak nie potraficie do za kratki.......Tam jest wasze miejsce Panowie..... Czemu niszczycie Polską naukę.
          • Gość: piotrw Re: WSHiFM IP: 82.160.230.* 20.07.12, 19:02
            Co robimy w sprawie tych stypendiów? Bo trzeba zebrać się podjąć jakieś działania!
            • Gość: student Re: WSHiFM IP: 78.10.54.* 22.07.12, 22:07
              W sprawie stypendiów to trzeba pisać skargę do MNiSW, a jak to nie pomoże to nagłośnić w mediach, uczelnia ta dostała prawie milion zloty na semestr letni, ktore sobie przywłaszczyła, kto by nie chciał mieć takiej kwoty na koncie i cieszyć się odsetkami.
              Jedno jest pewne nie można uczelni tego podarować.
              • Gość: Witek Re: WSHiFM IP: *.205.58.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.07.12, 22:28
                Na spotkaniu ze studentami ten dupek kanclerz pokazywał decyzje, mam chyba kopie z końca maja o tym milionie ale kwota była płatna za rok, więc pewnie maja pierwsza rate za czerwiec, więc nie jest tak wesoło. Pozatym jak im cofnęli uprawnienia to cześć jest do zwrotu, choc z tymi uprawnieniami jest jakoś dziwnie najpierw było ogłoszenie na stronie internetowej ministerstwa ze nie maja potem ekonomi a potem ogłoszenie znikło, jak dzwonilem do ministerstwa to nikt nie chciał o tym rozmawiać i nie pamiętają o jakichś ogłoszeniach - jakieś dziwne.

• Gość: student Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.12, 20:47
                  Dzisiaj dostałam odpowiedź z MNISW,ze Uczenia otrzymała pismo,że ma wypłacic stypendia. Moze napiszemy pismo do mediów - UWAGA, albo inny program. Ludzie dostaliście decyzje o przynaniu stypendiów, bo jak bedziecie mieli to mozna przez kancelarię prawna napisac wezwanie do zapłaty, a może pozew zbiorowy- ale najlepiej z tymi mediami spróbować.
                  Oni nikomu nie wypacili w żadnej swojej uczelnii i na żadnym kierunku, to nie jest pierwszy raz, ale kupili kolejną szkólke aby moglli kręcić lody.
                  Hejka
                  • Gość: stypendium Re: WSHiFM IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.12, 13:19
                    Nie mamy ani decyzji ani kasy, szlag mnie trafia, bo kasa jest mi potrzebna.
                    Też jestem za tym aby to nagłośnić, bo uczelnia kpiny sobie robi z dorosłych ludzi.
              • Gość: piotrw Re: WSHiFM IP: 82.160.230.* 01.08.12, 00:29
                Jestem za, coś z tym trzeba zrobić!!!!!!!!!!
                • Gość: absolwent Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 20:12
                  Witam,
                  w dniu dzisiejszym rozmawiałem z ministerstwem Nauki i Szkolnictwa.... Pani poradziła aby smy napisali pozew zbiorowy- ale wczesniej nalezy wysłac wezwanie do apłaty( dot, tylo tych osób, które mają decyzję). A moize należałoby powadomic program UWAGA lub Intwerwencja, czy zby władze WSHiFM to nastęopne aLPEN gOLD-
                • Gość: Absolwent Re: WSHiFM IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.12, 10:21
                  Ludzie red. z faktu- chce się spotkać ze studentami, którym uczelnia jest winna pieniadze. telefon- 22 232-02-38 Zadzwońcie, to im dokopiemy
            • Gość: ABSOLWENT Re: WSHiFM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 21:42
              mOŻE POWIADOMIMY MEDIA- UWAGA LUB INNE PROGRAMY- BO BEDZIE TAK JAK Z aMBER GOLD
              • Gość: piotrw Re: WSHiFM IP: 82.160.230.* 27.08.12, 11:37
                więc co robimy? Bo czas najwyzszy na decyzje, mój mail to piotrwasiluk@wp.pl, ludzie kontaktujcie sie ze mną!
          • Gość: absolwentka Re: WSHiFM IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.12, 19:47
            Przy okazji można poruszyć wątek dyplomów. Nie chcą wydawać i nie wiadomo kiedy wydadzą. Ludzie chcą kontynuować naukę ale bez dyplomu to du... blada. Czy ktoś już rozmawiał z Uwagą ?
    • Gość: Absolwentka świeża Re: WSHiFM IP: *.play-internet.pl 13.09.12, 21:57
      Do wszystkich potencjalnych kandydatów WSHIFM! z dobroci serca dobrze wam radze, nie zaczynajcie z tą szkołą, ukonczylam ją, wiec mogę smialo powiedzieć ze szkoda czasu, pieniedzy, zdrowia i wszystkiego, czuje sie w obowiazku by jako byla studentka, odradzać kazdemu wybor tej szkoly, bo tylko tyle mogę dobrego zrobić, ja przez tą uczelnie wpadłam w depresje, stracilam 3 lata, ktore moglam spedzic gdzie indziej, poziom jest równy zeru, wykladowcy chodzą na wagary, o wladzach to szkoda gadać- zlodzieje, to stare dziady którzy za nic maja studentów, warunków tez nie ma do prowadzenia zajęć na rydygiera są karaluchy, mam nadziej ze szybko zamkną ja, zanim uda im sie nabić w balona kolejne osoby. JEDYNY PROCES JAKI IM WYCHODZI TO ODMÓŻDZANIE SPOŁECZEŃSTWA.
    • Gość: KtosieK Re: WSHiFM IP: *.warszawa.vectranet.pl 19.10.12, 12:56
      Czy ktoś składający papiery na rok 2012/2013 na turystykę i rekreację dostał już zwrot wpisowego i czesnego w związku z nieuruchomieniem wydziału? Odezwijcie się proszę.
      • Gość: Olga Re: WSHiFM IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.10.12, 10:06
        Nie dostałam. Skontaktuj się ze mną. ola.murach@gmail.com
    • Gość: jan Re: WSHiFM IP: *.wshifm.edu.pl 28.10.13, 17:41
      e-prawnik.pl/wiadomosci/informacje/przepis-o-szkolnictwie-wyzszym-niezgodny-z-konstytucja.html
      PKA w tej uczelni działała nielegalnie - spór prawny zakończony Ministerstwo i Rząd pokazał olbrzymią niekompetencję i pograł losem studentów dziś Uczelnia czeka na olbrzymie odszkodowanie.
      • Gość: Piotrr Re: WSHiFM IP: *.dynamic.chello.pl 04.11.13, 21:56
        ale póki co przepis ma moc prawną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka