Dodaj do ulubionych

TEKSTY NASZYCH PRZEŁOŻONYCH

07.10.10, 00:03
- czerwona armia ( do tych,którzy nie realizują planów z upływem czasu- czytaj do wszystkich ).
- co pani cały dzień robiła??? - pracownik obsługiwałam klientów i sprzedałam inne produkty. Przełożony to co Pani sprzedała to jest na 2 godz. pracy- za tyle powinnam Pani zapłacić. Gdzie pexy?.
-jak chce Pani iść na urlop z niewykonanym planem ? Na urlop trzeba sobie zasłużyć !!!
- do pracownika, który wrócił z L4 - dobrze Pani sie pracuje, Bank płaci Pani za L4, ma Pani urlop, a co Pani daje z siebie- dobrze się Pani z tym czuje?
Obserwuj wątek
    • bilonka29 Re: TEKSTY NASZYCH PRZEŁOŻONYCH 07.10.10, 21:16
      taka rozmowa powinna być nagrana i wysłana do programu UWAGA.Nie jestem sprzedawcą ale współczuję im ,bo pracować trzeba ale nie jesteśmy niewolnikami a jak ktoś twierdzi,że żle pracujemy to niech przełozony pokaże jak się sprzedaje bo przykład powinien iść z "góry"
    • khmo Re: TEKSTY NASZYCH PRZEŁOŻONYCH 08.10.10, 08:25

Brak osób chętnych na stanowisko sprzedawcy, doradcy klienta / fucha taka, że każdy oknami i drzwiami się pcha /Osoba przychodzi do zespołu, druga chce pomóc, wytłumaczyć w miarę możliwości, co słyszy: tego nie będę robić, ja przyszłam tu szybko awansować.
      „Spoko ” mamy, będziemy mieć takich przełożonych.

• fajnybank Re: TEKSTY NASZYCH PRZEŁOŻONYCH 10.10.10, 09:36
        Puszczają im nerwy, zbliża się koniec roku trzeba wziąć kasę.
        Bank powinien stworzyć program szkoleniowy z kultury osobistej a w badaniach okresowych obowiązkowo psycholog a nawet psychiatra.
        • pexik Re: TEKSTY NASZYCH PRZEŁOŻONYCH 03.11.10, 23:32
          o ,taaaak
    • mirekwaw1 Re: TEKSTY NASZYCH PRZEŁOŻONYCH 25.01.11, 12:50
      jesteś na l-4 a menager do ciebie" widzisz jaki masz plan?, kiedy to odrobisz??"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka