superjajko98 09.08.08, 20:52 Jestem zupełnia nowa w tym Banku i czuję się trochę niepewnie. Bardzo chętnie porozmawiam z miłymi koleżankami i kolegami z pracy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pogromczyni_goopkoof Re: nowa !!!! 18.08.08, 20:56 Super jajko proszę o zestaw pytań a z dziką przyjemnością odpowiem na każde z nich Mogę się wdać nawet w nieprzyzwoitą dysputę na tematy powszechnie uznawane za wstydliwe ) Jestem otwarta na wszelkie propozycje tudzież inne takie hihihihi.. Jako że jesteś zupełnie nowa w tym Banku spytam: jakież to traumatyczne przeżycie zmusiło Cię do podjęcia tak desperackiego kroku jakim niewątpliwie było podjęcie zaszczytnej pracy w tym przybytku rozkoszy sprzedażowej co się PekaoSA zowie? Pytanie number cwaj: na jakim stanowisku spoczywa Twe niewieście ciało? Pytanie (a jakże ) kolejne: ile wynosi Twoja pensja? ..... albo nie, nie chcę wiedzieć, bo się jeszcze wqrzę że masz więcej niż ja po tylu latach pracy ;p Zresztą nie zazdraszczam Ci No i na finał pozdrawiam cieplusio świeżą krew ) Jakbyś coś potrzebowała to wal jak w dym do mnie, tzn zależy w co Ciebie ubrali (czyli co robisz) ale "ciocia dobra rada" zawsze dopomoże Sieć moich pomocnych macek sięga wielu oddziałów Odpowiedz Link