doradca.1 13.02.09, 21:43 Czy klienci w Waszych oddziałach wykazują duże zainteresowanie nową ofertą pożyczki z rewelacyjnym oprocentowaniem ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
premium.0 Re: PEX 13.02.09, 22:03 U nas jak porponujemy pexika to klienci nawet nie chcą rozmawiać. A jaka nowa oferta jest na pexa Odpowiedz Link
tatooo Re: PEX 13.02.09, 23:41 O CHOLĘDZIU, JAKIE SZALEŃSTWO!!!16,99% NO POPROSTU MOWĘ MI ODJĘŁO, CHYBA W STRASZNYCH BÓLACH URODZILI TO 16,99% Odpowiedz Link
doradca.1 Re: PEX 28.02.09, 10:03 Znowu nagonka na pexy! Nie liczy sie oprocentowanie tylko rata kredytu!Jeżeli klient w banku X otrzyma kredyt na 2 lata i rata wynosi 200zł ,to u nas trzeba go przekonać ,że mamy atrakcyjną ofertę i może płacić niższą ratę np 150zł.Pomijając fakt,że kredyt rozkładamy na 5 lat i stopa rzeczywista osiaga kosmiczną wartość. Odpowiedz Link
alicja-only Re: PEX 28.02.09, 19:01 Klient ma prawo do rzetelnej informacji, pamiętajcie o tym. Z powodu braku oceny ryzyka instytucji finansowych jak i klienta (ta gra dotyczy obu stron, przy założeniu, że instytucja finansowa z obowiązku powinna być profesjonalna)oraz chęci do łatwego i szybkiego zarobienia pieniędzy American dream przerodziło się w American dramat. Szkoda tylko, że konsekwencje zbierają Bogu ducha winni ludzie. Zarówno w życiu, jak i w pracy niezbędny jest zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link
2zofia Re: PEX 01.03.09, 11:53 Witam Pani Alicjo! chyba nigdy nie pracowała Pani w banku ,jako sprzedawca {a teraz to nietylko{,nie ma PANI zielonego pojęcia na czym polega nasza praca,jakie są jej obciążenia. To co Pani tutaj pisze jest żenujące,powinna PANI najpierw popracować a póżniej być we władzach związkowych,może wtedy Pani działania byłyby skuteczne. Wstydzę się za Panią. Odpowiedz Link
doradca.1 Re: PEX 01.03.09, 12:38 Tu Pani Alicja ma racje ,pisząc ,że klient ma prawo do rzetelnej informacji.Nie wolno nam ulegać mobbingowi tylko z nim walczyć.Jak będą kazali nam wyskoczyć przez okno,to też to zrobimy? Odpowiedz Link
1maestro Re: PEX 01.03.09, 13:26 Oczywiście, że klient ma prawo do rzetelnej informacji! Wszyscy sprzedawcy których znam rzetelnie informują klienta. Mam nadzieję, że nieliczni malkontenci od jutra również będą rzetelnie informować klientów o pex - i realizować plany sprzedażowe. Odpowiedz Link
ec24 Re: PEX 01.03.09, 19:18 Nie za bardzo rozumiem Twoją wypowiedź w odniesieniu do PEX. Proszę wyjaśnij mi proszę. Czy w umowie do PEX nie ma wszystkich informacji jakie nakłąda prawo na instytucje finansowe?? Jeśli tak i są to nie rzetelne informacje idź z tym do prokuratora. Proszę nie siej fermentu. Pozdrawiam serdecznie i idź walcz o "niby w Naszym imieniu" nigdy w życiu do żadnych związków nie przystąpie, nie wierzę, że ktoś kto nie ma zielonego pojęcia o realizacji planów itp będzie umiał za mnie walczyć. Walczycie o siebie a nie o Nas. Związki to dobra rzecz w XX wieku ale teraz mamy XXI wiek i już wasza świetność będzie powoli odchodzić do lamusa. Odpowiedz Link
doradca.1 Re: PEX 01.03.09, 21:05 ec24 a może do ZZ przystąp i walcz,bo najprościej jest krytykować . Odpowiedz Link
hannulka Re: PEX 02.03.09, 04:14 Wiecie co, czytam i czytam. Nie rozumiem waszego złego zdania na temat PEX-a. Ja zajmuje się głównie udzielaniem pożyczek i nie mam wrażenia, że jest to kiepski produkt. Bardzo często spłacamy pex-em kredyty w innych bankach no i jak wiecie klienci muszą przynieść m.in umowę. Na porządku dziennym stopa rzeczywista przekracza w innych bankach 35, 45 a nawet raz widziałam 65%. A u nas sami wiecie na jakim jest poziomie. Moim zdaniem dwie wady ma ten ptodukt: - brak zwrotu ubezpieczenia jeżeli klient spłaci wcześniej; - krótki okres kredytowania, powinien być wydłużony o co najmniej 2 lata. Odpowiedz Link
ludekbph Re: PEX 02.03.09, 13:51 I tu masz rację hannulka, są pożyczki w innych bankach i firmach udzielających pożyczek na gorszych i dużo gorszych warunkach. Problem polego na tym, że wyznaczają ile i czego MUSISZ sprzedać (a nawet wcisnąć klientowi). Pozdrowienia Odpowiedz Link