karolek_mr 02.09.09, 21:48 Czy ktoś może napisać opinię o byłej już dyrektorce tych oddziałów (była do końca lipca 2009). Jestem ciekawa opinii. Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolek_mr Re: Trzcianka Czaplinek 02.09.09, 21:50 karolek_mr napisał: > Czy ktoś może napisać opinię o byłej już dyrektorce tych oddziałów > (była do końca lipca 2009). Jestem ciekawa opinii. Pozdr. Sorki chodzi o Trzciankę i Czarnków Odpowiedz Link
karolek_mr Re: Trzcianka Czaplinek 02.09.09, 22:13 ec24 napisał: > a co się z nią stało?? Przeniesiona do innego oddziału Odpowiedz Link
ec24 Re: Trzcianka Czaplinek 02.09.09, 23:29 Dla mnie rewelacja babka, poznałem ją jakiś czas temu na szkoleniu. Agnieszka jak dobrze pamiętam uczciwa, sprawiedliwa i rzeczowa Odpowiedz Link
gramofon20 Re: Trzcianka Czaplinek 03.09.09, 23:42 Pewnie nie spodobała się małżeńskiemu regionowi bo bata nie używała na dziewczyny i nie nakręciła kasy pazerniakom Odpowiedz Link
krokodyl.0 Re: Trzcianka Czaplinek 04.09.09, 20:49 Jest to osoba z Programu Absolwent z wytyczona ścieżka kariery.Bez doświadczenia i podstawowej znajomości przepisów, procedur osoby te po kilku miesięcznej pracy awansowano na stanowiska kierownicze, a nastepnie dyrektorskie. Odpowiedz Link
ec24 Re: Trzcianka Czaplinek 04.09.09, 23:45 a na jakiej podstawie twierdzisz, że nie zna ona procedur itp?? "ścieżka kariery" to tylko slogan, każdyjest kowalem swego losu, Agnieszka naprawdę jest dobra i do tego normalna Odpowiedz Link