ada1104 15.02.08, 21:16 Coś na te 9 tygodni jestem gruba. To moja 4 ciąża i z doświadczenia wiem, że teraz dopiero pomału powinnam zacząć tyć a ja już od 2 tygodni nie dopinam się w swoje spodnie! Czy to możliwe? Proszę o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynaoles Re: 9 tydzień ciąży:* 16.02.08, 00:52 Może tak być właśnie dlatego, ze to czwarta ciąża. Macica jest już mniej elastyczna i w związku z tym szybciej się powiększa. W wyższej ciąży może też mieć trochę inny kształt niż bywało to poprzednio. Ale proszę też na wszelki wypadek rozważyć czy maluch nie może być starszy, niż się Pani myśli. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ada1104 Re: 9 tydzień ciąży:* 16.02.08, 21:35 Pani Kasiu ostatnią miesiączkę miałam 29.11.2007 r. zawsze miesiączkowałam systematycznie. Test ciążowy wykonałam 2.01.2008 roku, który wyszedł pozytywnie. Potwierdziwszy pewność ciąży testem zaraz zarejestrowałam się do lekarza ginekologa - wizyta 17 stycznia br. Pani doktor stwierdziła 6/7 tydzień ciąży. Następną wizytę mam wyznaczona na poniedziałek tj. 18 lutego i wg. Pani doktor ma to być 10/11 tydzień. Zawsze wydawało mi się, że czym więcej ciąż to macica jest właśnie wtedy bardziej rozciągliwa ale widocznie byłam w błędzie. Bardzo dziękuję za odpowiedź i porady. pozdrawiam serdecznie i całuję. Ada. Odpowiedz Link Zgłoś