Dodaj do ulubionych

Ignorujmy Iwonę

13.01.04, 11:53
Mam propozycję dla częstochowskich forumowiczów. Ignorujmy Iwonę i nie dajmy
się ponosić naszym rekacjom na jej wypowiedzi dotyczące kontroli rozrodu.
Bo ja prawde mówiąc mam dość jej zwierząt. Dzięki niej z miłośnika przyrody
stanę się w końcu jej przeciwny.

Proponuję bojkotowanie jej wypowiedzi. Osobiście obiecuję, żę nawet jeśli owa
Iwona wypowie się w moim wątku ( w co wątpię), na pewno nie odpowiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Roman_W Re: Ignorujmy Iwonę IP: 213.199.204.* 13.01.04, 19:36
      A niby dlaczego? Myślę że jedynym kryterium powinno być to czy Iwona pisze z
      sense czy nie oraz czy się z nią zgadzam czy nie. Oczywiście,że ta ocena jest
      subiektywna ale to już ocena każdego forumowicza.Dla mnie sprawa antykoncepcji
      dla zwierząt nie jest najistotniejsza, ale Iwonę szanuję za to że ma własne
      poglądy których broni i to za pomocą argumentów, a nie jak wielu przy pomocy
      epitetów. Nie daj się Iwona.
      • Gość: IWONA Re: Ignorujmy Iwonę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 22:44
        Dzięki Romanie , oby więcej takich jak Ty . Piszesz konkretnie i mądrze ,ale
        nie wszystkich na to stać niestety A Tobie mój kochanku też dzięki stanąłeś
        na wysokości zadania,a tak gwoli jasności to możesz mnie bojkotować jeśli
        tylko mam mieć takie wypowiedzi jak Twoja to cieszę się z Twojej akcji , tak
        trzymaj . A tak na marginesie ja nie piszę do Ciebie Tylko do tych którzy mają
        pieczę nad budżetem i muszą dbać o wszystko jak nakazuje konstytucja ,a ja
        mam prawo zapytać o to co mnie boli bo to takie idiotki jak ja ponoszą koszt
        opieki którą powinno zapewnić Państwo . Ty widać wolisz czytać o wojnach
        między kibicami Rakowa a innymi to widać tylko jest Ciebie w stanie
        poruszyć .A zwieręta możesz lubić i nie lubić im to wszystko jedno to co im
        potrzebne to ciepłe schronienie na 15-sto stopniowe mrozy i miska kalorycznej
        strawy . I wypchaj się z Twoim bojkotem ale mnie przestraszyłeś ... że
        aż ......będą się od dziś jąkać Ukłony IWONA przez duże litery pisana
        • medalikarz Re: Ignorujmy Iwonę 17.01.04, 22:20

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=10139659

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka