Gość: były uczeń Re: witaj szkoło! IP: *.play-internet.pl 03.09.12, 08:58 Wakacje się skończyły. Oto znowu razem W naszym szkolnym zespole.. Dobrze było przed laty, Dobrze będzie i w szkole! Wygrzewało nas słonko, Na poletkach na miedzy.. Miłe słonko w niebiosach, Mili w szkole koledzy! Jak się zbiegnie co rano Nas gromadka wesoła, To piosenką skowronka Wnet rozdzwoni się szkoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 10.09.12, 09:21 Jestem znowu załamana ,nie mam patnera ,nie mam okresu i zapomniałam czego jeszcze niemam ,pomocy moi drodzy ,umieram. BARDZO NIEŁADNIE JEST PODSZYWAĆ SIĘ POD KOGOŚ INNEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadzik Re: Nadchodzi jesień IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 10:30 Jak ciekawie minęło wam lato.Czy ciepłe dni jeszcze wrócą.A może to już jesień zbliża się milowymi krokami.Co ciekawego w tym temacie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek ogórek Re: Nadchodzi jesień-też dla zakochanych IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 11:24 Gdy nie ma czasu na dłuższy wypad,zawsze można spędzić sobotnie lub niedzielne popołudnie w miłym miejscu niedaleko domu-np zbierając kasztany lub robiąc bukiety z suchych liści w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jesień astronomiczna jesień IP: *.play-internet.pl 22.09.12, 12:59 Dzisiaj o 16.45 rozpocznie się astronomiczna jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kap kap, płyna łzy Re: astronomiczna jesień IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.09.12, 10:37 mnie też smutno lato mineło, piekne słoneczne bez mojego udziału, czasami nie doceniasz tego co życie chce ci ofiarowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia i Tomek Re: astronomiczna jesień IP: *.play-internet.pl 23.09.12, 14:03 Piękna słoneczna pogoda na początek jesieni.Będą wspaniałe spacerki po obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Iwona Jesienne piosenki IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 09:33 Można je nucić o każdej porze dnia i nocy: Kasztany Jesienne liście Jesień idzie przez park Barwy jesieni Jesienna dziewczyna Goniąc kormorany Jesienna piosenka dla Anny Cygańska piosenka. A jakie są jeszcze inne piosenki jesienne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: Jesienne piosenki IP: *.play-internet.pl 24.09.12, 11:04 A ja wolę wiosnę i maj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 30.09.12, 13:03 Już jesień w pełni.Mnie też smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 30.09.12, 21:05 Zostałam sama i co dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babilon Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 02.10.12, 08:20 Tyle osób pisze jak im smutno.A może by ktoś podpowiedziął jak próbować rozwiązać temat smutku .Tyle dziwnych tematów jest na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: smutno mi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.12, 08:49 Paulinko skoro jesień to sama radość , można iść na grzyby , zbierać kolorowe liście , robić ludziki z kasztanów . A już niebawem zima i saneczki , narteczki , snowbordziczek itd.... sama radość !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 03.10.12, 14:46 Alem taka samotna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgła Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.11.12, 11:43 szukasz tu swojego odbicia ? prosze ....www.google.pl/search?q=widmo+brockenu&hl=pl&client=firefox-a&hs=6w6&rls=org.mozilla:pl:official&channel=fflb&prmd=imvns&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=H86cUO-yGYjBswbSjoGABQ&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=800&bih=491 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nijakość Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.11.12, 13:10 Kto jest w kratke to zycie też ma takie nijakie, kto zaakceptuje taką chorągiewke na wietrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znajomy Dzień Życzliwości i Pozdrowień. IP: *.play-internet.pl 13.11.12, 16:31 21 listopada obchodzimy Dzień Życzliwości i Pozdrowień.Przesyłajmy życzenia z tej okazji dla swoich bliskich ,znajomych i ukochanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koli Re: Dzień Życzliwości i Pozdrowień. IP: *.play-internet.pl 13.11.12, 18:31 Nowość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Dzień Życzliwości i Pozdrowień. IP: 91.210.242.* 14.11.12, 20:20 ta mgła jest super! ...smutno mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Dzień Życzliwości i Pozdrowień. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.11.12, 21:43 Cuda sie zdarzaja , szkoda że są nie docenione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie znajomy Re: Dzień Życzliwości i Pozdrowień. IP: *.play-internet.pl 20.11.12, 10:03 Jęczy wiatr w kominie Pieśń jesienną śpiewa Przed oknami stoją Mokre nagie drzewa! Szarą mgłą okryta Drzemie czarna rola; Smutno ,cicho wszędzie, Pustka wieje z pola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 20.11.12, 20:01 trzymajcie za mnie kciuki w czwartek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: dzień pozdrowień IP: *.play-internet.pl 21.11.12, 09:03 A w środę? Miłość wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re:Dzień Życzliwości i Pozdrowień IP: *.play-internet.pl 21.11.12, 11:02 Dziś środa: Miłość Ci wszystko wybaczy tęsknotę ,smutek i żal, gdy się obudzisz w czwartek- to będzie inny raj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re:Mikołaj już wyjechał IP: *.play-internet.pl 26.11.12, 11:10 A o św.Mikołaju wszyscy zapomnieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj I Re:Mikołaj już wyjechał IP: *.play-internet.pl 27.11.12, 09:01 Niestety mam problem z jazdą bo nie ma śniegu.Co robić-poradżcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Mikołaja Re:Mikołaj już wyjechał IP: *.play-internet.pl 28.11.12, 08:47 Śniegu nie widać -przepakowuj mikołaju wszystkie podarunki do dużego samochodu i przyjeżdżaj z podarunkami szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re:co z MikoLajem IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 10:24 Niestety Mikołaj nie odwiedził w tym roku wiele osób .Napiszcie czy Mikołaj was odwiedził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re:co z MikoLajem IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.12.12, 17:12 Za to spadł piekny snieg, wiec nic nie jest jeszcze stracone. Gwiazdka na pocieszenie * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re:co z MikoLajem IP: *.play-internet.pl 08.12.12, 18:01 Witaj śnieżynko pod choinką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re:co z MikoLajem IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.12.12, 22:15 witaj maly sopelku,otrzyj łzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re:co z MikoLajem IP: 91.231.103.* 09.12.12, 11:07 Jeżeli jest się zdrowym i zdrowie dopisuje wszystkim najbliższym to;nie można mieć absolutnie żadnych powodów do smutku,żadnych-powtarzam raz jeszcze żadnych powodów!pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re:co z MikoLajem IP: *.play-internet.pl 09.12.12, 11:29 Ale jednak szkoda ,że Mikołaj nie wszystkich odwiedził! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cos z czegos, po c Re:co z MikoLajem IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.12.12, 12:27 zdrowie to zycie, ktos stworzył to życie, jaki byl powod, jaki był cel , po co? odpowiedz ! efekt domina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re:co z MikoLajem IP: *.play-internet.pl 10.12.12, 09:39 Zbliżają się święta Bożego Narodzenia-czas na składanie życzeń świątecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re:co z MikoLajem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.12, 09:57 Wszystkiego najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Życzenia Świąteczne IP: *.play-internet.pl 10.12.12, 12:00 Święta szybko się zbliżają, W święta ludzie się kochają, Przy dzieleniu się opłatkiem płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie wszystkiego najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta, oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły . Życzenia śle ten ktoś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Życzenia Świąteczne IP: *.play-internet.pl 26.12.12, 13:38 Czy w Święta też jest smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez pudru Re: Życzenia Świąteczne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.12.12, 14:09 smutno ci ? wszystko mmasz w zasiegu twoich rak, tylko brac nie umiesz, takze nie , zobacz ile pod realem, dużych pieknie pomalowanych pudelek po prezentach światecznych, masz pieniadze, sławe, dużo pomocnikow, którzy pomagają ci osiagnać upragnione szczeście, nie narzekej nie grzesz, a możE sie zastanowisz w koncu co chcesz naprawde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do bez pudru Re: Życzenia Świąteczne IP: *.play-internet.pl 26.12.12, 14:59 Właśnie wróciłam z samotnego spaceru wokół reala - życie zamarło w tej okolicy-tylko 3-4 osoby w zdecydowanie starszym wieku tuptały po chodniku i jedna babcia z pieskiem małym na spacerku.Niestety nie widać przystrojonych choinek przed domkami -oblicze świąt się zmienia-czyżby wszyscy siedzą w domu po trudach świątecznych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesto pod natchni Re: Życzenia Świąteczne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.12.12, 16:30 Dusza ludzka niema wieku, byla i jest taka sama od poczatku do konca swiata, z ta roznica, ze male dziecko nie umie tego wypowiedziec co czuje, wie natomiast ze jest glodne i trzeba przec aby zrobić siku. Także mnie śmiesza puste życzenia okolicznościowe, ja lubie spelniac czyjes marzenia, bo one w nas żyją dluzej niż ci ludzie których kochamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowicz 234 Re Już Nowy Rok IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 11:06 Życzenia dla forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecnie obecny Re: Re Już Nowy Rok IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.01.13, 13:48 Jak minał sylwester, bo ja ogladal gwiazdy na niebie i na falach Baltyku, piekne zjawisko ! ale troche smutno było, najlepiej jest w gronie bliskich osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 30.01.13, 13:20 Hello, Ostatnio nastrój był bardzo dobry, jednak dlaczego, gdy maksymalnie się poświęcamy w pracy, wydaje się, że wreszcie się człowiek ułożył z ludźmi, nagle jakiś kiepski tekst potrafi całkowicie wywrócić wszystko do góry nogami... i potem znowu będzie im przykro i przyjdą przepraszać... PO CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wspomnij mnie Walentynki tuż,tuż, IP: *.play-internet.pl 11.02.13, 10:46 Ejże zimo miła- co tam słychać w koło? Czy też wszędzie małe dzieci bawią się wesoło? Chociaż śnieżek prószy, chociaż wiatr zacina, nie będziemy w domu siedzieć, z babcią u komina. Weżmy kożuszki, Cieplutkie czapeczki- Pojedziemy wszyscy razem Z wysokiej góreczki. Pędzimy ,pędzimy, nic się nie boimy, aż tu na raz bęc na ziemię i wszyscy leżymy. Dalej na saneczki, chłopcy i dzieweczki pojedziemy wszyscy razem z wysokiej góreczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 Re: Walentynki tuż,tuż, IP: 91.210.242.* 11.02.13, 11:49 a ja chcę żeby zima już sobie odeszła nie mogę doczekać się wiosny słońce dodaje mi sił walentynki tuż tuż, nie można przegapić takiej okazji wyznania miłości ukochanemu, podobno szykuje się niespodzianka... jak zwykle wszystko trzyma w tajemnicy do ostatniej chwili, niczego nie mogę wiedzieć wcześniej... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Walentynki tuż,tuż, IP: *.play-internet.pl 11.02.13, 20:35 Tajemnice zawsze są najciekawsze! Pani zimo,pani zimo, nie bądż taka sroga, wyprowadzaj się co żywo wiosna już u proga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowic Re: Walentynki tuż,tuż, IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.02.13, 13:14 wiem wszystko i juz nie musicie pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: Walentynki tuż,tuż, IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.02.13, 13:17 a papiezem niechce zostac, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walenty Re: Walentynki tuż,tuż, IP: *.play-internet.pl 12.02.13, 16:13 A ja wolę Walentynkę-jest cieplejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walentynka Re: Walentynki tuż,tuż, IP: *.play-internet.pl 13.02.13, 14:51 Cóż innego znaczy kogoś kochać, jeśli nie to, że chce się, by przypadły mu w udziale najwyższe dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Re: Walentynki tuż,tuż, IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.02.13, 21:10 czy telepatycznie mozna cos zalatwic . Moj sasiad mieszka w trzecim budynku, rozmawiamy tylko przez forum, telefonów nie odbiera, drzwi nie otworzy, dziwak jakis ! Są ludzie wyjatkowo inteligentni ale ukrywają sie pod głupimi maskami .dlaczego / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Dzisiaj Walentynki IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 13:50 Składamy życzenia i zapraszamy chociaż na małą kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walenty 2 Re: Dzisiaj Walentynki IP: *.play-internet.pl 14.02.13, 14:23 Moim najbliższym i znajomym Walentynkom przesyłam a łamach forum najserdeczniejsze życzenia. Prawdziwa miłość to taka,która zawsze pozostaje taka sama: niezależnie od tego, czy jej się wszystko daje, czy wszystkiego odmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Senior Re:Dzień Kobiet już nie długo IP: *.play-internet.pl 06.03.13, 15:51 Co przygotowałeś ciekawego dla swojej kobietki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amant Re:Dzień Kobiet już nie długo IP: *.dynamic.lte.plus.pl 06.03.13, 16:01 Mam ,,TULIPANA '' zawsze świeży i ciepły......a ty co masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 55 Re:Dzień Kobiet już nie długo IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 11:05 Coraz mniej osób pamięta o Dniu Kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtg Re:Dzień Kobiet już nie długo IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.03.13, 12:23 Ludzie nie umieja dawac uczuć ani brac, dlatego sa nieszczesliwi. A teraz po zakupy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re:Dzień Kobiet już nie długo IP: 212.87.246.* 07.03.13, 13:11 Taaaaa, poprzez zakupy szczególnie wyrazisz swoje "uczucia". Powodzenia, promocje czekają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re:Dzień Kobiet IP: *.play-internet.pl 08.03.13, 09:19 Są w życiu dobre,jasne dni, Są w życiu właśnie takie dni, Gdy wszystko uśmiechnięte I ładne i odświętne, Tak ,że słów mi brak. Przez miasto dobrze wtedy iść, Przez miasto uroczyste dziś, Lecz pospiesz się nie zwlekaj, Bo już na Ciebie czeka Ktoś kochany ,ktoś. Serdeczne życzenia,gorące życzenia Od serca do serca wprost, By Twoje marzenia doznały spełnienia, Wszystkim wrogom twym na złość. Są w życie dobre ,jasne dni, Dzień taki właśnie mamy dziś, Spójrz w oczy weż za ręce, Czy trzeba czego więcej, By szczęśliwym być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chaos Re:Dzień Kobiet IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.03.13, 14:02 Nic z tego wiersza nie rozumiem, ale wszystko powstalo z chaosu energii i materii( e=mc2). z chaosu cyfr, liter, dzwięków, kolorów, powstaly wielkie dziela, ciekawe bo czlowiek tez jest chaosem energii i materii., i tworzy takie niesamowite rzeczy. nie wiem czy wiersz jest dla mnie, ale dziekuje, wyżej podpisany chaos, mieszanka wybuchowa.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: IP: *.play-internet.pl 08.03.13, 22:55 Jest to plagiat pewnego utworu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 18.03.13, 20:07 gdy nadchodzą takie dni, to wydaje mi się że to już koniec... jak dwoje ludzi sobie tak bliskich, jest tak bardzo od siebie oddalonych...? NIE ROZUMIEM!!! SZKODA ŻYCIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzis Józefa Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.03.13, 08:16 A co sie stało, czy ktos wyjechal za granice i nie mozna sie z nim skontaktowac, przeciez dzis kazdy ma komputer wiec dla chcącego niema nic trudnego. Kazdego dopada depresja wiosenna, ale na wszystko jest jest jakis sposób. miłego dzionka przy pieknej pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zycie to matematyk Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.03.13, 21:10 Czy to co się wydarzyło 22 lata temu w dziwnych okolicznosciach , znalazło dzisiaj w Watykanie swoj dalszy ciąg przemian na swiecie .Taki łancuszek zdarzeń, warto kojarzyć fakty i przygladać sie rozwojowi praw Natury. A najciekawsze jest to , że miliony ludzi predzej sie dogadaja niz dwie osoby. Ten wątek jest stresujacy, i zle wplywa na samopoczucie piszacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 21.03.13, 13:11 Wiosna jest tylko jedna -zawróciła.A z miłością okazuje się ,że jest też różnie.Kiedy smutek ustąpi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: smutno mi IP: 212.87.246.* 21.03.13, 14:10 Kiedy smutek ustąpi? Po śmierci. Jest tylko jedno wyzwolenie. W zasięgu ręki. Tak niewiele przecież trzeba. Dasz radę. Jesteśmy z tobą. Tam też będziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re:ostatnie płatki śniegu-już wiosna. IP: *.play-internet.pl 21.03.13, 15:19 Lubię rozwalać ludziom głowy..Lubię im też namieszać,zakłócić spokój. Zmień dodatki . Zmień styl. Wiosna w modzie. Czas znależć czas na miłość i karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi IP: 91.210.242.* 24.03.13, 12:09 i znowu świeci słonko oby jak najdłużej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masło maslane Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.03.13, 19:11 Gdybysmy jeszcze wiedzieli kto do kogo pisze , i o co biega, bo tak to taka beznadziejna paplanina, Lubie jasne sytuacje . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stenia Re: smutno mi IP: *.play-internet.pl 27.03.13, 19:16 Mniej polityki na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOŚ Już Swięta !!!!!! IP: *.play-internet.pl 30.03.13, 08:52 Pamiętam moje dawne, dziecinne święcone... Stolik taki malutki, na nim w zwartym rzędzie Na srebrnych talerzykach ślicznie ułożone Przeróżne smakołyki tak ,jak bywa wszędzie. Talerzyki ze srebrnej tekturki zrobione, Specjały- z marcepanu,lecz jakże dokładnie! Szynka ,indyk ,prosiaczek, co jajko czerwone W pyszczku trzyma, kiełbasa, zwinięta tak dokładnie. Dalej talerz pisanek, i ser z kminkiem biały , I rzeżucha, i chlebek, co aż pachnie prawie, I dwie pełne karafki, i na tacce małej Kropidełko maleńkie w błękitnej oprawie. W pośrodku - baranek ,biały, kędzierzawy Z chorągiewką czerwoną , z oczkami czarnymi. I hiacencik z bibułki ,skryty niemal w trawie, Co wyrosła w doniczce z słodkiej cukru ziemi... Jakże to było dawno! Lecz jakże pamięta Serce te czasy jasne, złote i radosne, Te dziecinne kochane, upragnione święta, Pachnące hiacentami, wróżące już wiosnę. I ten stolik maleńki, taki kolorowy, Co był szczytem dziecięcych , niewybrednych marzeń... ...Zda się że wczoraj było...z mgły czasu różowej Jak żywy czar powstaje tamtych, dawnych wrażeń.... ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ŻYCZY KTOŚ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1+1=2 itd Re: Już Swięta !!!!!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.03.13, 09:52 Najwiecej co otrzymujemy od ludzi to szczere życzenia, ale gdyby one sie spełniły, to byłby dopiero kłopot, zawiść , zemsta, szykany i wszystko co tylko mozliwe, dlatego ludzie sa nieszczesliwi, bo chca tylko wszystko dla siebie, nie znaja tabliczki mnozenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesci z internetu Re: Już Swięta !!!!!! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.03.13, 10:10 życzenia z ostatniej chwili, z sieci.......,"Pomyślałam, że to dobre miejsce, by Ci złożyć poranny Druhu życzenia świąteczne...... Najważniejsze, żeby nikt niczego od Ciebie nie chciał .....Żebyś spokojnie mógł sobie podumać o bożym świecie mają pod ręką to co lubisz Aby nikt niczego od ciebie nie chciał" Przepraszam autora watku ale przypadkowo znalazlam to miejsce. Zyczenia: aby nikt niczego od nas nie chciał !!! dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeptem Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 03.04.13, 22:16 To zakochaj sie w meżatce i czekaj codziennie na telefon, nie bedziesz sie nudzic , moze to trwac bardzo dlugo, i nie bedzie czasu na rozwazanie czym jest depresja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada to nie wypada Re: smutno mi IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.04.13, 21:46 ej wszystkim zerkającym na mojego posta smile Mam prawie 27 lat i nigdy nie byłam w związku smile i zabieram się za szczere wyznanie .a wiec :zawsze uważałam "masz jeszcze czas, jeszcze kogoś poznasz""to nie ten jedyny".Wycofywałam się gdy druga strona się zaangażowała.Być może bałam się odrzucenia ...byc może idealistycznie patrzę na życie.Owszem mam kolegów,ale jestem z nimi na stopie koleżeńskiej. .Jestem niebrzydka.śpiewam , tylko własnie hamuje mnie lęk .Pora to zmienić smile) Pozdrawiam wszystkich zerkających nam mojego posta. cyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka mnie też IP: *.30.120.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.13, 14:43 Do anusa Analny seks mnie nie przeraża Lubię jak twardy penis się tam wdraża Rozkoszy wachlarz mnie ogarnia Wiem, że jestem jedyna i niebanalna Gdy świt nadejdzie całuję jego jajka Wypręża się wtedy ta cudowna fajka Orgazmów moc już czuję w sobie Dziś w spermie chyba się utopię ja_corka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop bzdetom Re: mnie też IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 12:29 Stop tej osobie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: mnie też IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.04.13, 00:02 Nie blokuj ludzi , bo tez niedługo zostaniesz sam na mątku. Nasz gość, nasz pan w mysl zasady. ;-) a czy widzisz tu białe myszki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: szukam chłopaka IP: *.play-internet.pl 25.04.13, 09:16 Nie długo maj!Razem będzie weselej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Dzień Dziecka IP: *.play-internet.pl 01.06.13, 12:24 Z okazji Dnia Dziecka przesyłam życzenia i pozdrowienia.Nadchodzi lato i czas wspomnień. ten ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezapominajka Re: Dzień Dziecka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.06.13, 10:46 A także piekna bajka o kwiecie paproci, u mnie już wyrasata, taka biała, hi hi hi, Twoje zycie w twoich rekach, a jeżeli do tego jeszcze masz trochę zmyslu artystycznego, to swiat jest piekny i kolorowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: Czas wspomnień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 11:14 Nareszcie prawdziwe lato! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Czas wspomnień-już wakacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.13, 14:10 Jadę w z kolegami sobotę pod namiot.Napiszcie gdzie jedziecie na wakacje w tym roku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Czas wspomnień-już wakacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 10:54 Ja z mamą jadę nawieś koło Kielc.Tam mam koleżanki z lat ubiegłych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Już wakacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 14:36 Gdzie na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lasu* szum Re: Już wakacje. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.07.13, 19:41 narazie marzenia, gorzej z realizacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi... IP: 212.59.252.* 08.07.13, 10:52 nareszcie wakacje... za chwilkę jedziemy na najpiękniejszą plażę nad Bałtykiem... nie mogę doczekać się podróży jedziemy sami, bez cudownego syneczka to będzie małżeński wypad ależ jest cudownie !!! gorące pozdrowienia dla Szanownego Forumowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj 5 Re: już nie smutno. IP: *.play-internet.pl 14.07.13, 19:11 Marzenia się spełniają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka wakacje IP: 212.59.254.* 14.07.13, 20:49 Mam urlop ale tak się złożyło , że nigdzie dalej nie wyjeżdżam i wcale się nie smucę. W tym roku przeprowadziłam się z mężem i dzieckiem do nowego , wymarzonego domu na wsi pod Częstochową bo jakoś w blokach mi nie po drodze. Pojechaliśmy po obiadku rowerkami poznać okolicę. Poznałam przy okazji kilka mięśni o których wcześniej nie wiedziałam że są i mogą boleć.Pojedliśmy jagód prosto z krzaczka. Nazrywaliśmy kurek. Zrobiłam je na kolacyjkę z jajecznicą. Nie wiem jak mam opisać ten wakacyjny smak. Może niebo w gębie po prostu. Zaraz idziemy spać ale myślę sobie , że skoro po 17 latach małżeństwa można być szczęśliwym to życie jednak piękne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w/w Re: wakacje IP: *.play-internet.pl 14.07.13, 21:20 Zintensyfikowałaś wszystkie kolory, uwydatniłaś wszelkie piękno, pogłębiłaś każdą przyjemność. Jak piękna jest ta część wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mało nas, mało nas Re: wakacje IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.07.13, 09:21 Jeżeli jest wszystko tak cudownie , to dlaczego tu piszecie, i pozdrawiacie jakiegos " forumowicza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Re: wakacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.13, 11:12 A jednak wakacje w całej pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurka Re: wakacje IP: 212.59.254.* 15.07.13, 19:12 Napisałam ponieważ nigdy nie jest tak źle , żeby nie mogło być gorzej , więc trzeba się cieszyć każdą chwilą , każdym najmniejszym sukcesem.Nie lubię , kiedy komuś jest smutno. Jeśli mamy na coś wpływ to właśnie na nasze spostrzeganie świata. Uśmiechajmy się częściej nawet jeśli życie daje nam po d...e, nieba zachmurzone ale może za chwilkę słoneczko wyjdzie zza chmurki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wole swiat fraktal Re: wakacje IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.07.13, 22:55 Gdyby uśmiech wszystko załatwił to by było idealnie, ale jest odwrotnie, czasami z powodu takiego szczerego usmiechu mozesz mieć kłopoty na całe zycie,. dzieki za rade, ale lepiej byc ostrozym z tym rozdawnictwem uśmiechu od ucha do ucha ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cud przy ksiezycu Re: wakacje IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.07.13, 18:36 U nas na łące pojawila się piekna biała chmura, ale na poczatku już sie podzieliła na dwie cześci, reszte rozdeptaly golębie , szkoda że tak sie stalo,taka piekna biel na zielonej trawie, niebo na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re: wakacje IP: *.play-internet.pl 26.07.13, 11:39 Serdeczne pozdrowienia z okazji wakacji i kolejne życzenia z okazji rocznicy ślubu przesyła pamiętający ktoś z internetu. Czym jest wasza rocznica ? Przede wszystkim jest uczczeniem tego,co Was łączy. Pewnego dnia Ty i On powiedzieliście światu, Ze chcecie być razem. Staliście się jednym. Od tamtej pory wspieracie się nawzajem. Jesteście parą, zespołem . Ogłosiliście to wobec świata i chcieliście, aby świat to zaakceptował.. Chociaż pełni niepokojów, słabi i niepewni samych siebie, od tamtej chwili wspólnie stawiacie czoła życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi... IP: 212.59.252.* 26.07.13, 17:19 ...dokładnie tak !!! haha, Szanowny Forumowiczu, aż trudno uwierzyć, że pamiętasz jest mi naprawdę bardzo miło i dziękuję za tą pamięć rocznica jest jutro i będziemy ją świętować na plaży (wyjeżdżamy za 7 godzin), oczywiście w to samo miejsce co poprzednio (tym razem jednak z synkiem) słonko naprawdę świeci serdecznie pozdrawiam :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do skj5 Re czy zawsze musi być smutno IP: *.play-internet.pl 27.07.13, 08:56 Tajemnicza miejscowość ,ale jednak musi być ciekawa -skoro w te same strony się wraca.Życzę pogody bez chmurnej,spacerów wieczornych w trójkę ,miłych wrażeń i wspomnień wakacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesia Re: wakacje IP: *.play-internet.pl 27.07.13, 10:37 To już połowa wakacji.Napiszcie jak spędzacie wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: wakacje IP: *.play-internet.pl 27.07.13, 15:47 Na wakacje na Mazury czy w Bieszczady!Woda -jeziora czy piękne lasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skj5 smutno mi... IP: 212.59.252.* 09.08.13, 13:00 na plaży było pięknie teraz jeszcze jeden, już ostatni wypad, tym razem będą to góry pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłe wspomnienia Re: smutno mi... IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.08.13, 09:30 'W tyrolu gdym na warcie stał", jest taka piekna piosenka na you tube, ona przypomina moje piekne wspomnienia z wycieczki która miała miejsce kilka lat temu. było cudownie ! Muzyka w górach wraca do ciebie za pomocą echa, zjawisko nie z tej ziemi, można się zakochac na amen, zazdroszcze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: smutno mi... IP: *.play-internet.pl 10.08.13, 12:57 A dlaczego smutno w wakacje?Przy tak upalnej pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa witaj szkoło! IP: *.play-internet.pl 03.09.13, 17:33 Gdy dzwoneczek dziś zadzwoni biegniemy do szkółki by się uczyć i pracować jak te małe pszczółki. Danaś moja dana,moja............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: witaj szkoło! IP: *.play-internet.pl 03.09.13, 17:46 Twarze płoną,oczy świecą... Cóż to tutaj tak wesoło Jak iskierki słówka lecą; Witaj szkoło!Witaj szkoło!. Stare ściany-jakże miło! Dawna krecha nad drzwiami- Nic się tutaj nie zmieniło. Witaj,szkoło,my ci sami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicja Nasze zwierzęta IP: *.play-internet.pl 28.09.13, 09:26 Ogon pyszny ,puszysty,stalowe muskuły, nos jak atłas wilgotny,nade wszystko czuły. Ciało wiecznie gotowe do gonitw i skoków, łuki żeber wypięte nad wpadliną boków. Oczy złote i krwawe do ostatka wierne, w nich kochanie bez granic,kochanie niezmiennne. Zęby białe i ostre,drapieżne radosne gotowe każdą radość pochwycić,jak wiosnę. Ranek kręci nam w nosie i słońcem nas trąca. Dzień się toczy po niebie i mdleje z gorąca. Jakie to zwierzątko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cizia Re: Dziś Dzień Chłopaka IP: *.play-internet.pl 30.09.13, 09:02 Wszystkim chłopakom -smutnym -wesołym-ponurym -młodszym -starszym -kochanym -frustrowanym-uśmiechniętym w tym Dniu składam serdeczne życzenia i przesyłam pozdrowienia i życzę miłego wieczornego spotkania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henia Re: Dziś Dzień Chłopaka IP: *.play-internet.pl 30.09.13, 09:40 Mojemu chłopakowi który przebywa w Irlandii słodkie całuski przesyła Henia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Dziś Dzień Chłopaka IP: *.play-internet.pl 30.09.13, 10:40 Nowość w reklamie-dzień jakich wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dziś Dzień Chłopaka IP: *.play-internet.pl 30.09.13, 14:14 A mój chłopak był zdziwiony ,ze dziś dzień chłopaka,ale całuska chętnie przyjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleś Re:Czas na miłość! IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 10:33 Nie można dotknąć miłości... ale można odczuć słodycz,którą wszystkiemu nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasso Re:Czas na miłość! IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 11:05 Każda chwila, która nie jest poświęcona miłości, jest zmarnowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coffin Jesienna miłość IP: *.play-internet.pl 06.10.13, 15:33 Ostatecznie jesteśmy tacy, jak kochamy. To miłość jest miarą naszej wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
skj55 Re: smutno mi 08.09.19, 20:58 Witam, Założyłam ten wątek ... 10 lat temu... Dlaczego? Bo było mi smutno... Wiele ciekawych wpisów się pojawiło bo ten temat dotyczy chyba każdego... Dziś znowu mi smutno... Szanowny Forumowiczu, jesteś tam nadal? Teraz jestem sjk55 Odpowiedz Link Zgłoś
skj55 Re: smutno mi 27.10.19, 18:08 Dlaczego po 17 latach cudnego małżeństwa temperatura spada...? Odpowiedz Link Zgłoś
skj55 Re: smutno mi 29.10.19, 15:20 Ciągle mi smutno... Coraz bardziej... Jest mi źle... I nic nie pomaga... Odpowiedz Link Zgłoś