Gość: Abraszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 18:45 Szolem Alejchem ! Wos macht ir ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenek Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:56 Jak to fajnie, że Polacy i Żydzi razem mieszkają... PS. Redakcja chyba znów skasuje mój mail - bo mnie nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Benjamin Netanyahu PRYMITYWY Z CZĘSTOCHOWY IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 31.01.04, 14:29 ...wy nawet nie potraficie skrytykować konstruktywnie Żydów, was drażni już samo słowo Żyd...no ale co tu wymagać, drobna mieścina...;) Trzymajcie się ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inteligent F-16 Armii Izraela plus Mosad plus Einstein... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 31.01.04, 15:17 ..hej, prostaczki a słyszeliście kiedyś o: 1. najlepszym na świecie wywiadzie wojskowym Mosad? 2. Fryderyku Chopinie? 3. Einsteinie? 4. Julianie Tuwimie? 5. Armii Izraela, która wielokrotnie pokonała wszystkich sąsiadów arabskich? 6. najlepszej polskiej lekkoatletce - Irenie Kirszensztajn-Szewińskiej? 7. Spadochroniarzach Izraelskich? 8. trzech Miss Świata Żydówkach? 9. jedna trzecia laureatów Nagrody Nobla to Żydzi? 10. oglądliście kiedyś serial "Gliniarz i prokurator"? Joe Penny - aktor żydowski gra właśnie gliniarza.. 11. Woody Allen 12. Mel Brooks 13. Kirk Douglas 14. Bob Dylan 15. Dustin Hoffman 16. Alan King 17. ..oglądaliście serial "Przyjaciele" - David Schwimmer 18. Barbara Streisand 19. Joan Collins 20. Michael Douglas 21. ..Żyd z archiwum X - David Duchovny 22. Harrison Ford 23. Paul Newman 24. ..nie były żydówkami, ale przeszły na judaizm: Marilyn Monroe i Elizabeth Taylor... 25. ..kompozytor "Błękitnej Rapsodii" - George Gershwin 26. ..reżyser - Stanley Kubrick 27. Roman Polanski 28. Steven Speilberg 29. ......i nie chce mi się dalej pisać, sami sobie sprawdźcie, poczytajcie trochę, może trochę się trochę o świecie dowiecie..;) Shalom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: F-16 Armii Izraela plus Mosad plus Einstein.. IP: *.proxy.aol.com 31.01.04, 15:58 I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK _KIOM.@ gazt Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.bchsia.telus.net 31.01.04, 22:23 tyke zdjec chasydow!!!!!!!! a nie bylo ani jednego z DOMU opieki w BIALEJ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greed Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.energis.pl 01.02.04, 00:38 Co za głupawe komentarze... To jeszcze są w Polsce ludzie, którym przeszkadzają Żydzi??? A widzieli chociaż którego??? Co Wam, drodzy rodacy, odbija??? A niech przyjeżdżają, w końcu dla większości z nich Polska jest ziemią ojczystą ich i ich przodków... Pozdrowienia dla wszystkich rozsądnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gia Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.63-130-66.mc.videotron.ca 01.02.04, 07:42 Wiesz co mi nie przeszkadzaja, ale pare razy to ja im przeszkadzalam jak tylko uslyszeli ze mowie po Polsku . Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greed Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.energis.pl 02.02.04, 23:55 Pocieszę Cię - skoro ich wkurzyłaś, to oznacza, że rozumieli Twoją mowę - a więc? Tak, to Polacy, lub ich potomkowie !!! Nie jestem żydofilem, ani też żydofobem - po prostu: "żyj i daj żyć innym"!!! A idioci są wszędzie - także wśród Żydów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gia Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.63-130-66.mc.videotron.ca 03.02.04, 06:11 Nikogo nie wkurzylam i jak najbardziej daje zyc innym mialam pare przejsc z tymi ludzmi moi znajomi tez mieli i tyle, i to nie ja mam problem to raczej oni chyba nie zbyt lubia Polakow . Nie wiem nie moge Ci tego wytlumaczyc moze gdybys pomieszkal troche w USA albo Canadzie to lepiej bys to zrozumial . Odpowiedz Link Zgłoś