Dodaj do ulubionych

Chasydzi przyjechali do Lelowa

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 18:45
Szolem Alejchem !
Wos macht ir ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 21:56
      Jak to fajnie, że Polacy i Żydzi razem mieszkają...

PS. Redakcja chyba znów skasuje mój mail - bo mnie nie lubi.
      • Gość: Benjamin Netanyahu PRYMITYWY Z CZĘSTOCHOWY IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 31.01.04, 14:29
        ...wy nawet nie potraficie skrytykować konstruktywnie Żydów, was drażni już
        samo słowo Żyd...no ale co tu wymagać, drobna mieścina...;)
        Trzymajcie się ciepło!
    • Gość: Inteligent F-16 Armii Izraela plus Mosad plus Einstein... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 31.01.04, 15:17
      ..hej, prostaczki a słyszeliście kiedyś o:

1. najlepszym na świecie wywiadzie wojskowym Mosad?
      2. Fryderyku Chopinie?
      3. Einsteinie?
      4. Julianie Tuwimie?
      5. Armii Izraela, która wielokrotnie pokonała wszystkich sąsiadów arabskich?
      6. najlepszej polskiej lekkoatletce - Irenie Kirszensztajn-Szewińskiej?
      7. Spadochroniarzach Izraelskich?
      8. trzech Miss Świata Żydówkach?
      9. jedna trzecia laureatów Nagrody Nobla to Żydzi?
      10. oglądliście kiedyś serial "Gliniarz i prokurator"? Joe Penny - aktor
      żydowski gra właśnie gliniarza..
      11. Woody Allen
      12. Mel Brooks
      13. Kirk Douglas
      14. Bob Dylan
      15. Dustin Hoffman
      16. Alan King
      17. ..oglądaliście serial "Przyjaciele" - David Schwimmer
      18. Barbara Streisand
      19. Joan Collins
      20. Michael Douglas
      21. ..Żyd z archiwum X - David Duchovny
      22. Harrison Ford
      23. Paul Newman
      24. ..nie były żydówkami, ale przeszły na judaizm: Marilyn Monroe i Elizabeth
      Taylor...
      25. ..kompozytor "Błękitnej Rapsodii" - George Gershwin
      26. ..reżyser - Stanley Kubrick
      27. Roman Polanski
      28. Steven Speilberg
      29. ......i nie chce mi się dalej pisać, sami sobie sprawdźcie, poczytajcie
      trochę, może trochę się trochę o świecie dowiecie..;)
      Shalom!
      • Gość: tomek Re: F-16 Armii Izraela plus Mosad plus Einstein.. IP: *.proxy.aol.com 31.01.04, 15:58
        I co z tego?
    • Gość: MAREK _KIOM.@ gazt Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.bchsia.telus.net 31.01.04, 22:23
      tyke zdjec chasydow!!!!!!!! a nie bylo ani jednego z DOMU opieki w BIALEJ?
    • Gość: greed Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.energis.pl 01.02.04, 00:38
      Co za głupawe komentarze... To jeszcze są w Polsce ludzie, którym przeszkadzają
      Żydzi??? A widzieli chociaż którego??? Co Wam, drodzy rodacy, odbija??? A niech
      przyjeżdżają, w końcu dla większości z nich Polska jest ziemią ojczystą ich i
      ich przodków... Pozdrowienia dla wszystkich rozsądnych!!!
      • Gość: Gia Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.63-130-66.mc.videotron.ca 01.02.04, 07:42
        Wiesz co mi nie przeszkadzaja, ale pare razy to ja im przeszkadzalam jak tylko
        uslyszeli ze mowie po Polsku .
        Pa
        • Gość: greed Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.energis.pl 02.02.04, 23:55
          Pocieszę Cię - skoro ich wkurzyłaś, to oznacza, że rozumieli Twoją mowę - a
          więc? Tak, to Polacy, lub ich potomkowie !!! Nie jestem żydofilem, ani też
          żydofobem - po prostu: "żyj i daj żyć innym"!!! A idioci są wszędzie - także
          wśród Żydów...
          • Gość: Gia Re: Chasydzi przyjechali do Lelowa IP: *.63-130-66.mc.videotron.ca 03.02.04, 06:11
            Nikogo nie wkurzylam i jak najbardziej daje zyc innym mialam pare przejsc z
            tymi ludzmi moi znajomi tez mieli i tyle, i to nie ja mam problem to raczej oni
            chyba nie zbyt lubia Polakow .
            Nie wiem nie moge Ci tego wytlumaczyc moze gdybys pomieszkal troche w USA albo
            Canadzie to lepiej bys to zrozumial .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka