marcin_luczek 05.05.10, 20:24 Oczywiście nasza cała policja. Jak rok temu poszedłem to cwaniaki pytali się czy samochodem przyjechałem. Gdybym podjechał to oczywiście mógłbym sobie dmuchnąć, ale na piechotkę można mieć promile i się nie należy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotr Re: Felieton. świąteczne dmuchanie w balonik IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.10, 21:23 marcin_luczek napisał: "... Gdybym podjechał to oczywiście mógłbym sobie dmuchnąć...:)" Przypomina się dowcip: - Panie władzo rower mi ukradli ! - A jakiego był koloru ? - Czerwony. - A dzwonek miał ? - Nie. - A światełko czerwone z tyłu ? - Nie. - To płaci pan mandat - 50 zł. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Felieton. świąteczne dmuchanie w balonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:42 Kolejny raz pisze pan redaktor aby coś napisać - rozumiem chodzi o kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Felieton. świąteczne dmuchanie w balonik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:49 ale czemu ten rozgarnięty człowiek nie dzwonił na 997 lub 112 chyba ma komórkę ? Odpowiedz Link Zgłoś