Dodaj do ulubionych

Matyjaszczyk - żenada

03.12.10, 21:05
Ilość wątków zakładanych przeciwko pani Leszczynie jest porażająca. Damscy bokserzy wymyślają liczne fragmenty ze słowami: "rozwódka" "ukraść" itp itd. Wszystko wymyślą, żeby tylko błoto się do niej przykleiło... Kłamstwa, pomówienia, przeinaczenia - częstochowskie bagienko. I dobrze im idzie obrażanie innych, prawda?

Wstyd panowie... Mam nadzieję, że kobieta wygra w Częstochowie. A jeżeli przegra? To szkoda będzie naszej Częstochowy! SLD już tutaj rządziło, pamiętam ten Marazm (Maras z młodzieżówki SLD-owskiej teraz został nawet radnym), pamiętam brudne ulice i beznadzieję.

W razie wygranej Matyjaszczyka, częstochowska PO nie powinna zapomnieć żenującego stylu kampanii wyborczej, tych kłamstw i pomówień. Niech sobie rządzą sami. Ale jeżeli Leszczyna wygra, to jako jej wyborca nie będę sobie życzył wchodzenia w koalicję z tym "poniedziałkowo-matyjaszczykowym" towarzystwem. Naczytałem się ich poezji tutaj na forum i wystarczy :):):)
Obserwuj wątek
    • Gość: Wojtek Jak baba ma wygrać IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 22:06
      Jak kobieta ma rządzić Częstochową , baba to stworzenie boże co powinno stać w oborze a nie -pchać się do polityki.Oddam swój głos na Matyjaszczyka bo jak głosować na kobietę-wstyd panie
      • Gość: zbulwersowany Re: Jak baba ma wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:25
        Jak pan Matyjaszczyk obstawia się takimi ludźmi którzy wydają pismo Poniedziełek to ja dziękuję. Już wiem wszystko o panu Matyjaszczyku i reszcie jego ludzi. Panie Krzysku czy pan widzi jak Gazeta, która promuje pana a niszczy za to drugiego człowieka? Oby za 4 lata to pana spotkało. Oby pana porównali do brzydkiej postaci podając pana kolor włosów, który tak sprytnie pan ukrywa na plakatach. A propos czy wstydzi się pan, że w radzie znaleźli się ludzie, którzy należeli do PZPR?
      • Gość: do wojtka Re: Jak baba ma wygrać IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 22:31
        Jedynie baba może ten burdel zwany Częstochową opanować.Żadne komuchy bidy i blidy nie będą rządzić w naszym mieście bo to sodoma i gomora.Kobieta tu nie rządziła.Więc pora.I takie przysłowie gdzie diabeł nie może tam kobietę pośle .Cłosuję na kobietę . Bo wstyd tylko nie dogodzić panie.
        • Gość: ja Re: Jak baba ma wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 23:24
          Gość portalu: do wojtka napisał(a):

> Kobieta tu nie rządziła.

A Rozpondkowa to co?
      • Gość: sumatematyk Re: Jak baba ma wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 22:35
        Wyborcza podała że Krzysztof Matyjaszczyk (Sojusz Lewicy Demokratycznej) w niedzielę otrzyma 60 proc. głosów, a Izabela Leszczyna (Platforma Obywatelska) - 22 proc. Pan z SLD zyskła 15 % a pani z PO straciła 2 procent. Zatem to co pisze inna gazeta Poniedziełek wyjątko podła, że Leszczyne poparło PiS i Wspólnota Samorządowa zWrona to musi byc kłamstwo. Bo tak naprawdę wygląda, że głosy na pana Matyjaszczyka przekazał PiS i pan Wrona innego wytłumaczenia nie widze.
        • Gość: xxxxx85 Re: Jak baba ma wygrać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 23:30
          Nie znasz się kolego na tym specjalnie. poparcie udzielone pani Leszczynie przez ptaszysko to pocałunek śmierci...Ludzie dobrze pamiętają rządy pana Tadzia i wraz z jego poparciem dla Leszczyny zaczęli ich kojarzyć- czyli w największym skrócie-głos na Leszczynę, to głos na Wronę... O Jezu! A nawet jego zdyscyplinowany czarny elektorat nie jest przekonany czy warto głosować na nią, boć przecież jej partia Kaczyńskiego Lecha zabiła...
    • Gość: elka Re: Matyjaszczyk - żenada IP: *.netcominternet.pl 03.12.10, 23:18
      żenujący styl kampanii? A kto wywiesił plakaty z hasłem o czerwonym mikołaju..?
      Matyjaszczyk to facet z klasą, przynajmniej dowcipnie odpowiedział na te niskie zaczepki nikogo nie obrażając, a Leszczyna zniża się do tanich sztuczek i brzydkich hasełek.
      A widziałeś może jakieś wystąpienia Pani Leszczyny w Sejmie? Bo Matyjaszczyka widać. Skoro potrafi zabrać głos i przebić się w Sejmie to jest szansa, że nie będzie się bał walczyć o sprawy Częstochowy jako prezydent. A Leszczyna? Poczeka na to co dadzą nam Katowice..? A może wraz ze swoim sztabem wymyśli brzydkie hasełko i tym ich postraszy?
      Wyborcy nie są ślepi (na szczęście).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka