Dodaj do ulubionych

Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przestra...

29.10.12, 16:33
JUZ SIE TAK NIE PUCUJ BO I TAK NIKT NORMALNY WAS PONOWNIE NIE WYBIERZE!
Obserwuj wątek
    • Gość: marcel Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 16:55
      ... jestem miło zaskoczony, tym razem bardzo elegancka wypowiedź - rzeczowa i logiczna argumentacja swych decyzji w procesie legislacyjnym nad poważnym i budzącym wiele kontrowersji rożnej natury prawem w sprawie aborcji...
      • Gość: Jaś Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.96.232.138.tvksmp.pl 29.10.12, 21:33
        Gratuluje wypowiedzi, całkowicie się zgadzam, tym bardziej, iż pracowałem przez długie lata z dziećmi dotkniętych zespołem Downa - wspaniałe osoby ( czyli nasze dzieci i nie ważne czy mają 10, 20 ...... czy 50 lat - oj nie wiele ich dożywa tego wieku). POzdrawiam Pani poseł, były pedagog-nauczyciel szkoły specjalnej .....
        • storima Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest 29.10.12, 21:41
          Life expectancy for people with Down syndrome has increased dramatically in recent decades - from 25 in 1983 to 60 today.
          www.ndss.org/Down-Syndrome/Down-Syndrome-Facts/
          Czyli w 1983 roku osoby z syndromem Downa żyły średnio do 25 roku.
          Dzisiaj średnia życia to 60 lat.
          Pozdrawiam,
          • Gość: hej Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 21:56
            zgoda
    • Gość: xynt Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 17:41
      Rozpondek jak zwykle...ble ble ble
      • Gość: Gość Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.12, 22:17
        Zawsze będziesz miał gościu psa na uwadze, tylko nie tego psa , a reszta to twój problem,
      • Gość: panie B. Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 23:16
        Z takimi wypowiedziami na forum to skończ ( aż się dziwię, że jeszcze nie skończyłeś, bo igrasz z ogniem, a zbyt ważną masz funkcję, bo możesz popłynąć !Ostatni raz zwracam ci uwagę!, potem tylko będziesz płakać! Naprawdę! Wszystkie twoje wypowiedzi od ho ho są zarejestrowane
        • Gość: swąd się niesie Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 10:35
          tu nie Indie,świętych krów nie ma
    • Gość: ja Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 22:34
      Gwarantuję Ci,że Ją wybiorą ponownie!
      • Gość: monteego Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 23:07
        Naprawdę ładna wypowiedź pani poseł - i wiem o co chodzi!
    • Gość: Ygrek Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.12, 23:38
      Wypowiedź Pani Poseł
      jest lepsza niż redaktorów, ma dar ta Pani
      • Gość: Tak Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.12, 23:40
        Tak, jak widać ma dar
        • Gość: manolo Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 00:07
          Mnie też ta wypowiedź się podoba
          • Gość: oi Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.10.12, 08:51
            Wypowiedz piękna,jednak czy prawdziwa?
            Raczej pod publikę ta pani co innego mówi,co innego myśli a głosuje zgodnie z wolą szefa.
            • Gość: mom Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 22:13
              oi , ja nie jestem ani za ani przeciw,ale uważam ją za bardzo przyzwoita osobę
              • Gość: oi Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.11.12, 07:33
                Ja raczej nie,przynajmniej jako osobę publiczną,prywatnie tej pani nie znam.Może w życiu prywatnym jest przyzwoita?
              • Gość: wstyd Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 10:04
                buhahahahahahahahh
    • Gość: lik Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 14:10
      Giętki kręgosłup, także moralny jak na osobę w tym wieku !
      • Gość: boldog Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 22:03
        lepszy niz twój pozbawiony wszelkich zasad moralnych
        • Gość: do buldoga Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 10:26
          trzymaj ręce na kołdrze bo ci policja zablokuje kompa
          • Gość: gościu donald nie pęka IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 21:26
            Ale wku...ły go ostatnio trzy rzeczy : Basen Narodowy .W zimie ma tam być lodowisko.Oraz trotyl i nitrogliceryna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka