czestochowski_realista 29.10.12, 16:33 JUZ SIE TAK NIE PUCUJ BO I TAK NIKT NORMALNY WAS PONOWNIE NIE WYBIERZE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcel Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 16:55 ... jestem miło zaskoczony, tym razem bardzo elegancka wypowiedź - rzeczowa i logiczna argumentacja swych decyzji w procesie legislacyjnym nad poważnym i budzącym wiele kontrowersji rożnej natury prawem w sprawie aborcji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.96.232.138.tvksmp.pl 29.10.12, 21:33 Gratuluje wypowiedzi, całkowicie się zgadzam, tym bardziej, iż pracowałem przez długie lata z dziećmi dotkniętych zespołem Downa - wspaniałe osoby ( czyli nasze dzieci i nie ważne czy mają 10, 20 ...... czy 50 lat - oj nie wiele ich dożywa tego wieku). POzdrawiam Pani poseł, były pedagog-nauczyciel szkoły specjalnej ..... Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest 29.10.12, 21:41 Life expectancy for people with Down syndrome has increased dramatically in recent decades - from 25 in 1983 to 60 today. www.ndss.org/Down-Syndrome/Down-Syndrome-Facts/ Czyli w 1983 roku osoby z syndromem Downa żyły średnio do 25 roku. Dzisiaj średnia życia to 60 lat. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 21:56 zgoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xynt Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 17:41 Rozpondek jak zwykle...ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.12, 22:17 Zawsze będziesz miał gościu psa na uwadze, tylko nie tego psa , a reszta to twój problem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie B. Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 23:16 Z takimi wypowiedziami na forum to skończ ( aż się dziwię, że jeszcze nie skończyłeś, bo igrasz z ogniem, a zbyt ważną masz funkcję, bo możesz popłynąć !Ostatni raz zwracam ci uwagę!, potem tylko będziesz płakać! Naprawdę! Wszystkie twoje wypowiedzi od ho ho są zarejestrowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swąd się niesie Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 10:35 tu nie Indie,świętych krów nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 22:34 Gwarantuję Ci,że Ją wybiorą ponownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monteego Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 23:07 Naprawdę ładna wypowiedź pani poseł - i wiem o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ygrek Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.12, 23:38 Wypowiedź Pani Poseł jest lepsza niż redaktorów, ma dar ta Pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.10.12, 23:40 Tak, jak widać ma dar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manolo Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.12, 00:07 Mnie też ta wypowiedź się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.10.12, 08:51 Wypowiedz piękna,jednak czy prawdziwa? Raczej pod publikę ta pani co innego mówi,co innego myśli a głosuje zgodnie z wolą szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mom Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 22:13 oi , ja nie jestem ani za ani przeciw,ale uważam ją za bardzo przyzwoita osobę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oi Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.11.12, 07:33 Ja raczej nie,przynajmniej jako osobę publiczną,prywatnie tej pani nie znam.Może w życiu prywatnym jest przyzwoita? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.12, 10:04 buhahahahahahahahh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lik Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.12, 14:10 Giętki kręgosłup, także moralny jak na osobę w tym wieku ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boldog Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 22:03 lepszy niz twój pozbawiony wszelkich zasad moralnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do buldoga Re: Halina Rozpondek: premier mnie ani nie przest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.12, 10:26 trzymaj ręce na kołdrze bo ci policja zablokuje kompa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu donald nie pęka IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.12, 21:26 Ale wku...ły go ostatnio trzy rzeczy : Basen Narodowy .W zimie ma tam być lodowisko.Oraz trotyl i nitrogliceryna. Odpowiedz Link Zgłoś