Gość: gonia IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 14:22 Chcę sprzedać mieszkanie, może znajdzie się tutaj jakis kupiec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: flux Re: chcę sprzedać mieszkanie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 18:34 Gość portalu: gonia napisał(a): > Chcę sprzedać mieszkanie, może znajdzie się tutaj jakis kupiec? I masz nadzieję, że tak? Podaj coś konkretniejszego: dzielnica, metraż, cena wywoławcza, ew. warunki lub wygody. Osobiście szukam mieszkania, ale twoje ogłoszenie nic mi nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: chcę sprzedać mieszkanie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 29.03.02, 09:10 Sorka, mieszkanie ma 44,64 m2, jest to pokój z kuchnią , dodatkowo jest garaz na podwórku, więc nie trzeba daleko chodzić. Podwórze jest ogrodzone, brama zamykana na noc, zostawiam meble w kuchni. Mieszkanie ma niski czynsz. Całość wyceniona na 60 000 zł. Dzielnica Raków. To wszystko. Może ktoś chce takie mieszkanko, jest bardzo sympatyczne i sąsiedzi są spoko. Odpowiedz Link Zgłoś