Dodaj do ulubionych

neurologa dziecięcego szukam

05.12.04, 22:38
Kochani polećcie mi jakiegoś dobrego neurologa dziecięcego. A może ktoś
jeszcze przy okazji zna dobrego rehabilitanta?
Obserwuj wątek
    • Gość: zorientowany Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.com.pl 06.12.04, 09:44
      Neurolog to tylko dr Minkner na Sobieskiego (Przychodnia Matki i Dziecka) - do
      niej są zapisy, a rehabilitacja dr Kluszczyński w Szpitalu na Parkitce - też
      zapisy. Od dzieci nie ma lepszych specjalistów
      • Gość: Marta Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:49
        zdecydowanie również polecam dr Anię Minkner. Jest barzdzo dobrym lekarzem, z
        dużą wiedzą i zazngażowaniem i (co jest wg mnie również b. ważne) z sercem dla
        pacjentów. Poleciłam ja już kilku osobom i wszystkie są tego samego zdania -jest
        bardzo dobra.
    • Gość: dziadek Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:38
      na sobieskiego jest taka lekarka nie wiem jak sie nazywa szczupła blondynka w
      okularach jest dobra tak mowia moj syn i synowa
      • Gość: stama Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.pl / 80.48.252.* 07.12.04, 21:00
        dr Anna Wolańska - parę lat temu przyjmowała w P. Matki i Dziecka na
        Sobieskiego, teraz chyba prywatnie w P. Kolejowej. Chodziłam do niej przez rok
        z teraz 10-letnią córką. Była wcześniakiem z rozmaitymi problemami. O dr
        Wolańskiej mogę mówić w samych suprlatywach. Takich lekarzy już nie ma.
        Znakomity fachowiec, a przy tym o ludzkich cechach.
    • dunia1974 Re: neurologa dziecięcego szukam 10.12.04, 22:12
      ja polecam dr Szmaciarską z Sobieskiego również są do niej zapisy ale warto
      poczekać pozdrawiam
    • mayessa Re: neurologa dziecięcego szukam 11.12.04, 13:56
      Pani Szmaciarska. Jest jeszcze pan Pojda (chyba przyjmuje na Waszyngtona
      36).Wiem ze jest swietnym pediatra natomiast czy jest rownie dobrym neurologiem
      to nie wiem bo nie slyszalam opinii
      • Gość: Aga Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.kik.pcz.czest.pl 11.02.05, 13:18
        Polecam dr Minkner przyjmuje na Sobieskiego i Waszyngtona. Lekarz najlepszy wg
        mnie od rehabilitacji to dr Ewa Szyma przyjmuje w przychodni na Sobieskiego.
        Rehabilitantka świetna - Pani Danuta Ogłaza tez z przychodni na Sobieskiego.
        Chodzilam z moim synkiem na cw prawie pol roku 2 razy w tygodniu i na prawde
        bylam bardzo zadowolona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka