graziaham 05.12.04, 22:38 Kochani polećcie mi jakiegoś dobrego neurologa dziecięcego. A może ktoś jeszcze przy okazji zna dobrego rehabilitanta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zorientowany Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.com.pl 06.12.04, 09:44 Neurolog to tylko dr Minkner na Sobieskiego (Przychodnia Matki i Dziecka) - do niej są zapisy, a rehabilitacja dr Kluszczyński w Szpitalu na Parkitce - też zapisy. Od dzieci nie ma lepszych specjalistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 12:49 zdecydowanie również polecam dr Anię Minkner. Jest barzdzo dobrym lekarzem, z dużą wiedzą i zazngażowaniem i (co jest wg mnie również b. ważne) z sercem dla pacjentów. Poleciłam ja już kilku osobom i wszystkie są tego samego zdania -jest bardzo dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:38 na sobieskiego jest taka lekarka nie wiem jak sie nazywa szczupła blondynka w okularach jest dobra tak mowia moj syn i synowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stama Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.pl / 80.48.252.* 07.12.04, 21:00 dr Anna Wolańska - parę lat temu przyjmowała w P. Matki i Dziecka na Sobieskiego, teraz chyba prywatnie w P. Kolejowej. Chodziłam do niej przez rok z teraz 10-letnią córką. Była wcześniakiem z rozmaitymi problemami. O dr Wolańskiej mogę mówić w samych suprlatywach. Takich lekarzy już nie ma. Znakomity fachowiec, a przy tym o ludzkich cechach. Odpowiedz Link Zgłoś
dunia1974 Re: neurologa dziecięcego szukam 10.12.04, 22:12 ja polecam dr Szmaciarską z Sobieskiego również są do niej zapisy ale warto poczekać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: neurologa dziecięcego szukam 11.12.04, 13:56 Pani Szmaciarska. Jest jeszcze pan Pojda (chyba przyjmuje na Waszyngtona 36).Wiem ze jest swietnym pediatra natomiast czy jest rownie dobrym neurologiem to nie wiem bo nie slyszalam opinii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: neurologa dziecięcego szukam IP: *.kik.pcz.czest.pl 11.02.05, 13:18 Polecam dr Minkner przyjmuje na Sobieskiego i Waszyngtona. Lekarz najlepszy wg mnie od rehabilitacji to dr Ewa Szyma przyjmuje w przychodni na Sobieskiego. Rehabilitantka świetna - Pani Danuta Ogłaza tez z przychodni na Sobieskiego. Chodzilam z moim synkiem na cw prawie pol roku 2 razy w tygodniu i na prawde bylam bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś