Gość: Roni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:21 A może bylibyśmy pierwszym miastem gdzie zdelegalizujemy SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:42 jestem za a na pewno nie przeciw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: law Re: SLD love IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:19 • LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: lulu 29.09.2004 17:19 + odpowiedz Dziewczyny proponuje sporzadzic liste dobrychj ginekologow w naszym miescie!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ona27 29.09.2004 18:45 + odpowiedz świetny pomysł. Polecam - dr Marek Korn • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.trustnet.pl Gość: ZAINTERESOWANA 29.09.2004 21:18 + odpowiedz GDZIE PRZYJMUJĄ CI LEKARZE ??? DZIEWCZYNY PISZCIE ADRESY PROSZĘ !!!!!!!!!!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.olsztyn.mm.pl Gość: Asia 08.10.2004 21:36 + odpowiedz A ja polecam dr Surówkę, przyjmuje na Wolności, jest z PCK i jest w porządku. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: J.S. 06.12.2004 23:11 + odpowiedz Pozdrowienia dla Asi . Dziękuję za miłe słowa. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.olsztyn.mm.pl Gość: Asia 08.10.2004 21:48 + odpowiedz • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Gość 12.11.2004 20:49 + odpowiedz chciałabym znać waszą opinię o dr Grażynie Adamkiewicz. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jsobczyk80 26.11.2004 10:02 + odpowiedz Czy ktoś słyszał cos o dr. S. Frymus - Duczkowskiej? • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE kasia.z1 29.09.2004 18:50 + odpowiedz dobry ginekolog-Jaroslaw Drabek • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* Gość: ger 29.09.2004 21:33 + odpowiedz Fajna jest Pani doktor która przyjmuje na Mireckiego Raków. Jakos tak sie nazywa na R.... fajnie. jest bardzo miła i sama bada piersi nie trzeba sie jej prosic. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ona27 29.09.2004 21:58 + odpowiedz dr Marek Korn przyjmuje w III Alei, za KFC. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: iza 29.09.2004 22:05 + odpowiedz slyszalam same dobre opinie o dr URSZULI SZARY ktora przyjmuje w przychodni obok Placu Czerwonego!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 212.87.240.* Gość: eddda 09.10.2004 19:39 + odpowiedz ta doktor jest beznadziejna. Bylam u niej raz i o jeden raz za dużo.Nigdy wiecej!!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Tigera 28.10.2004 16:30 + odpowiedz Ja też u niej byłam i mam podobne zdanie co koleżanka... Ta kobieta chyba zna sie lepiej na robieniu kotletów niż na gonekologii....... • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE akala2 28.10.2004 15:21 + odpowiedz Byłam pacjętką p. Urszuli Szary i nie polecam. Koleżanka nie miała okresu, no to pani dr przepisała jej tabletki na wywołanie menstruacji. Dziś jest mamą. Dziwne, że nie dostrzegła ciąży w 3 miesiącu!!Poza tym wypala nadrzerkę u młodych dziewczyn, czego się nie robi. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: MM 28.10.2004 16:04 + odpowiedz nie wierze w te pierdoły ktore opowiadasz ze lekarz nie rozpozna 3 miesięczne ciązy.,to po pierwsze a wypalanie nadżerek u młodych kobiet to niestety ale są rózne szkoły jedni odrazu wypala i jest spokoj a inni czekaja az kobieta urodzi a pozniej i tak wypalaja .Właśnie ze mna tak było i to w niczym mi nie przeszkadzałó urodzic dzieci. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: J.S. 06.12.2004 23:17 + odpowiedz Medycyna to filozofia wielkich cyfr. Miałaś po prostu szczęście. Wyobraź sobie jednak ,że w wyniku tego w końcu okaleczenia delikatnej małej szyjki kobiety która nie rodziła, chociaz jedna na 100 urodzi niedorozwiniętego wcześniaka? Wystarczy raz w roku zrobić cytologię i mała nadżerka spokojnie doczeka do prawdziwej liminacji. Pozdrowienia . • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.com.pl Gość: +J+ 16.11.2004 14:54 + odpowiedz WSZĘDZIE TYLKO NIE DO NIEJ..........DAWNO,DAWNO TEMU PODCZAS MOJEJ CIĄŻY KIEDY WŁAŚCIWIE UMIERAŁAM Z WYCIEŃCZENIA Z POWODÓW NUDNOSCI I INNYCH CIĄŻOWYCH DOLEGLIWOSCI PANI URSZULA STWIERDZIŁA: "CIĄŻA TO NIE CHOROBA!" MOZE I NIE CHOROBA ALE PRZYKRO MI SIĘ ZROBIŁO Z POWODU TAKIEGO POTRAKTOWANIA MOJEJ SYTUACJI-A I W INNYCH MOMENTACH NIE BYŁA MIŁA,WRĘCZ ODSTRASZAJACA A TYLKO TAM MOGŁAM CHODZIĆ JAKO DO PRZYDZIELONEGO ZAKŁADOWEGO GINEKOLOGA-JAK DOBRZE,ZE TE CZASY JUZ MINĘŁY-ODRADZAM CAŁKOWICIE WIZYTY U TEJ PANI TO POTWÓR A NIE GINEKOLOG • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.trustnet.pl Gość: aaaaaaa 30.09.2004 17:49 + odpowiedz dr Rubik • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* Gość: pola 29.09.2004 22:04 + odpowiedz Polecam dr Szymańskiego. Przyjmuje za Obi. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: xx 29.09.2004 22:06 + odpowiedz a co sadzicie o dr Barbarze Czekaj, przyjmuje na ul. Armii Krajowej 161 • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.ithelpcentral.com Gość: Andzia 09.10.2004 20:51 + odpowiedz Dr Czekaj? Ta Pani nie powinna byc lekarzem. Mam jak najgorsze wspomnienia o niej. Polecam dr Betchera (przyjmuje w III Al. NMP). • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: iwka 02.11.2004 18:39 + odpowiedz czy ktos ma zle zdanie o dr. Betcher (przyjmuje w Czestochowie ul NMP i w Klobucku) • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: afa 03.11.2004 21:02 + odpowiedz ja do niego chodze. jest dobry, nie ubliza, jest kulturalny i bardzo mily • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: p 06.11.2004 08:34 + odpowiedz tak ja mam o nim bardzo złe zdanie... szkoda gadać • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: mokika 30.11.2004 01:06 + odpowiedz ja mam o betcherze jak najgorsze zdanie, gorszego chyba nie mozna ale az szkoda gadac, jednym slowem mowiac wiekszego sku..ela nie spotkalam w zyciu • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: lulu 29.09.2004 22:08 + odpowiedz bardzo sie ciesze ze ten sondarz wam sie podoba! Swoja droga to swietna sprawa moc podzielic sie swoimi opiniami z innymi dziewczynami, ktore czeso maj problem z podjeciem decyzji ktorego lekarza wybrac! Ja polecam pania dr Rubik • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE ana31 29.09.2004 22:16 + odpowiedz dr M.Korn jest naprawdę dobry, polecam wszystkim • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.49.114.* Gość: dziewczyna 30.09.2004 14:21 + odpowiedz Uważam ,że do najlepszych lekarzy ginekologów z pewnością można zaliczyć dr Andrzeja Słabikowskiego jest to naprawdę fachowiec ,znający się na swojej specjalizacji,decyzje w rozpoznaniu choroby lub dolegliwości są zawsze trafne mogę to z czystym sumieniem stwierdzić ,gdyż miałam wśrod swoich znajomych różne sytuacje zdrowotne i nigdy się nie pomylił w diagnozowaniu i leczeniu .Jest godny zaufania ,jest osobą konkretną ,mającą duże doświadcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: SLD IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:01 po co oni już nakradli i mają co chcieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:29 za winy musi byc kara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypolityk Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:50 Proponuję aby wszystkie partie zdelegalizować. Niech w sejmie, senacie itd zasiadają ci, którzy rzeczywiście chcą coś zrobić dla innych i Polski, no powiedzmy z pensją średnią krajową. Ciekawe czy znalazłoby się 460 posłów. Zaoszczędzilibyśmy całkiem niezłe pieniądze. To samo dotyczy się urzędów miast itd. Ciekawe czy nasz kochany rzecznik tak by się mądrował za jakieś (dla niego oczywiście) marne 1500 zł na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek bezdomni na posłów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:39 Panowie sami siebie zdelegalizujcie jak się was czyta to człowiek sie zastanawia że ktoś może być aż tak głupi jak wy i jeszcze oddychać. To poprostu niewiarygodne że można byc takim idiotą jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Wściekły SDLowiec IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:36 witek widać od razu twoje UBeckie metody. Ci co mają inne zdanie mają przestać oddychać. To może tak jak zrobiliście ze Staszkiem Pyjasem, i Ks. Popiełuszko. Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię nawet gdy ona się nie podoba innym.Rówież SLD wyraża często opinie i poglądy i często są one zwykłym wciskaniem kitu i kłamstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Wściekły SDLowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:40 inny i reszta . Wam wali naprawdę . nie tylko lewica jest umaczana .Ślepi jesteście ?? Polityka jest coraz bardziej brutalna i dobrze bo wymiecie przejawy korupcji i zła , tylko czy coś potem zostanie ? .....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny precz z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:38 Kubiś dlaczego ty zabierasz głos skoro masz jedną komórke mózgową? Nie zauwazyłem ostatnio afery jakiejs innej opcji niz SLD. lewica w ogóle jest utytłana po czubki włosów w cięzkim gó..e za nasze pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: Do rozsądnego: IP: *.com.pl 10.12.04, 20:41 Uprasza się kolegę o zmianę nicka, który bardziej pasował będzie do treści wypowiedzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:49 uprasza sie kolege RED o nie zmienianie nicka - pasuje idealnie do treści wypowiedzi. wszystko sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 11.12.04, 21:01 ....mało tego - jestem z tego dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:07 cóż:.... różne są zboczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 00:50 lewica ma tylko kłamstwa, oszustwa i afery. poglądów nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 13.12.04, 21:29 Jeżeli dla Ciebie lewica to tylko SLD, to poniekąd masz rację. Ja jednak swoich poglądów nie utożsamiam z żadną organizacją polityczną. Nie kradnę, nie jestem aferzystą, staram się godnie iść przez życie. Czy to, że mam lewicowe przekonania, dyskwalifikuje mnie jako człowieka? Ze swoich wyborów dokonywanych przy urnie staram się wyciągac wnioski. Uważnie obserwuje tych, których obdarzam swoim zaufaniem i jeśli je zawiodą, skreślam ich. Uważam, że to naturalna droga do pełnej demokracji. Czy naprawdę jestem - jak piszesz - kłamcą, oszustem i aferzystą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 00:02 kłamstwa są immamentnie zwiazane z lewica. ta formacja jesli dorwała sie do władzy to tylko droga populizmu i oszustwa w ludzkich umysłach. jak historia wskazuje, jej rządy jeszcze nic dobrego ludzkości nie przysporzyły, a jej najbardziej zaawansowana forma - komunizm przyniosła mordy na niespotykana skale. ciagle powtarzanie ze to tylko wypaczenia i wynaturzenia jednostek i że trzeba pozbyc sie zgniłego elementu juz były. sto razy. daj sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 14.12.04, 21:04 Człowieku, przecież Ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Odstaw to świństwo, które bierzesz! Jeszcze chwila i dowiem się od Ciebie, że źródłem wszelkiego postępu jest kler! Rada na przyszłość: zakończ swoją wypowiedź znaczkiem :-) to będę wiedział, że żartujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:54 no prosze.... i wyszło szydło (słoma?) z worka... niby taki tolerancyjny i wcale nie lewicowy a jak napisac prawde to rzuca sie do gardła. skąd my to znamy? towarzyszu - pisz w biuletynie sld i spadaj z forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 15.12.04, 20:08 Bzdury pisze, nie prawdę! Można sobie dyskutować, ale nie kłamać w żywe oczy. Rozumiem, ze jedyne słuszne poglądy tutaj panujące to prawicowe? I najlepiej potulnie spuścić główkę i z pokorą przyjmować łgarstwa i obrazę? Bo rzucać do gardła mogą się tylko "prawiczki"? I proszę nie pisać, że jestem "nielewicowy", bo tak nie jest. Kolejne kłamstewka.... Dobrze Wam idzie w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:33 chłopcze, napisano że jestes lewicowy a nie że nielewicowy. czyli wszystko sie zgadza co potwierdza zresztą twój poziom umysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 16.12.04, 15:46 "... niby taki tolerancyjny i wcale nie lewicowy" Jak napisano - łatwo sprawdzić, ale skopiowalem bo wiem, że możesz mieć z tym kłopoty.... A co z Twoim poziomem umysłu? Coś z czytaniem kiepsko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago Re: SLD tu patrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:17 • LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: lulu 29.09.2004 17:19 + odpowiedz Dziewczyny proponuje sporzadzic liste dobrychj ginekologow w naszym miescie!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ona27 29.09.2004 18:45 + odpowiedz świetny pomysł. Polecam - dr Marek Korn • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.trustnet.pl Gość: ZAINTERESOWANA 29.09.2004 21:18 + odpowiedz GDZIE PRZYJMUJĄ CI LEKARZE ??? DZIEWCZYNY PISZCIE ADRESY PROSZĘ !!!!!!!!!!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.olsztyn.mm.pl Gość: Asia 08.10.2004 21:36 + odpowiedz A ja polecam dr Surówkę, przyjmuje na Wolności, jest z PCK i jest w porządku. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: J.S. 06.12.2004 23:11 + odpowiedz Pozdrowienia dla Asi . Dziękuję za miłe słowa. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.olsztyn.mm.pl Gość: Asia 08.10.2004 21:48 + odpowiedz • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Gość 12.11.2004 20:49 + odpowiedz chciałabym znać waszą opinię o dr Grażynie Adamkiewicz. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: jsobczyk80 26.11.2004 10:02 + odpowiedz Czy ktoś słyszał cos o dr. S. Frymus - Duczkowskiej? • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE kasia.z1 29.09.2004 18:50 + odpowiedz dobry ginekolog-Jaroslaw Drabek • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* Gość: ger 29.09.2004 21:33 + odpowiedz Fajna jest Pani doktor która przyjmuje na Mireckiego Raków. Jakos tak sie nazywa na R.... fajnie. jest bardzo miła i sama bada piersi nie trzeba sie jej prosic. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: ona27 29.09.2004 21:58 + odpowiedz dr Marek Korn przyjmuje w III Alei, za KFC. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: iza 29.09.2004 22:05 + odpowiedz slyszalam same dobre opinie o dr URSZULI SZARY ktora przyjmuje w przychodni obok Placu Czerwonego!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 212.87.240.* Gość: eddda 09.10.2004 19:39 + odpowiedz ta doktor jest beznadziejna. Bylam u niej raz i o jeden raz za dużo.Nigdy wiecej!!! • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: Tigera 28.10.2004 16:30 + odpowiedz Ja też u niej byłam i mam podobne zdanie co koleżanka... Ta kobieta chyba zna sie lepiej na robieniu kotletów niż na gonekologii....... • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE akala2 28.10.2004 15:21 + odpowiedz Byłam pacjętką p. Urszuli Szary i nie polecam. Koleżanka nie miała okresu, no to pani dr przepisała jej tabletki na wywołanie menstruacji. Dziś jest mamą. Dziwne, że nie dostrzegła ciąży w 3 miesiącu!!Poza tym wypala nadrzerkę u młodych dziewczyn, czego się nie robi. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: MM 28.10.2004 16:04 + odpowiedz nie wierze w te pierdoły ktore opowiadasz ze lekarz nie rozpozna 3 miesięczne ciązy.,to po pierwsze a wypalanie nadżerek u młodych kobiet to niestety ale są rózne szkoły jedni odrazu wypala i jest spokoj a inni czekaja az kobieta urodzi a pozniej i tak wypalaja .Właśnie ze mna tak było i to w niczym mi nie przeszkadzałó urodzic dzieci. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: J.S. 06.12.2004 23:17 + odpowiedz Medycyna to filozofia wielkich cyfr. Miałaś po prostu szczęście. Wyobraź sobie jednak ,że w wyniku tego w końcu okaleczenia delikatnej małej szyjki kobiety która nie rodziła, chociaz jedna na 100 urodzi niedorozwiniętego wcześniaka? Wystarczy raz w roku zrobić cytologię i mała nadżerka spokojnie doczeka do prawdziwej liminacji. Pozdrowienia . • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.com.pl Gość: +J+ 16.11.2004 14:54 + odpowiedz WSZĘDZIE TYLKO NIE DO NIEJ..........DAWNO,DAWNO TEMU PODCZAS MOJEJ CIĄŻY KIEDY WŁAŚCIWIE UMIERAŁAM Z WYCIEŃCZENIA Z POWODÓW NUDNOSCI I INNYCH CIĄŻOWYCH DOLEGLIWOSCI PANI URSZULA STWIERDZIŁA: "CIĄŻA TO NIE CHOROBA!" MOZE I NIE CHOROBA ALE PRZYKRO MI SIĘ ZROBIŁO Z POWODU TAKIEGO POTRAKTOWANIA MOJEJ SYTUACJI-A I W INNYCH MOMENTACH NIE BYŁA MIŁA,WRĘCZ ODSTRASZAJACA A TYLKO TAM MOGŁAM CHODZIĆ JAKO DO PRZYDZIELONEGO ZAKŁADOWEGO GINEKOLOGA-JAK DOBRZE,ZE TE CZASY JUZ MINĘŁY-ODRADZAM CAŁKOWICIE WIZYTY U TEJ PANI TO POTWÓR A NIE GINEKOLOG • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.trustnet.pl Gość: aaaaaaa 30.09.2004 17:49 + odpowiedz dr Rubik • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.* Gość: pola 29.09.2004 22:04 + odpowiedz Polecam dr Szymańskiego. Przyjmuje za Obi. • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: xx 29.09.2004 22:06 + odpowiedz a co sadzicie o dr Barbarze Czekaj, przyjmuje na ul. Armii Krajowej 161 • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.ithelpcentral.com Gość: Andzia 09.10.2004 20:51 + odpowiedz Dr Czekaj? Ta Pani nie powinna byc lekarzem. Mam jak najgorsze wspomnienia o niej. Polecam dr Betchera (przyjmuje w III Al. NMP). • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: iwka 02.11.2004 18:39 + odpowiedz czy ktos ma zle zdanie o dr. Betcher (przyjmuje w Czestochowie ul NMP i w Klobucku) • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: afa 03.11.2004 21:02 + odpowiedz ja do niego chodze. jest dobry, nie ubliza, jest kulturalny i bardzo mily • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: p 06.11.2004 08:34 + odpowiedz tak ja mam o nim bardzo złe zdanie... szkoda gadać • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: mokika 30.11.2004 01:06 + odpowiedz ja mam o betcherze jak najgorsze zdanie, gorszego chyba nie mozna ale az szkoda gadac, jednym slowem mowiac wiekszego sku..ela nie spotkalam w zyciu • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl Gość: lulu 29.09.2004 22:08 + odpowiedz bardzo sie ciesze ze ten sondarz wam sie podoba! Swoja droga to swietna sprawa moc podzielic sie swoimi opiniami z innymi dziewczynami, ktore czeso maj problem z podjeciem decyzji ktorego lekarza wybrac! Ja polecam pania dr Rubik • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE ana31 29.09.2004 22:16 + odpowiedz dr M.Korn jest naprawdę dobry, polecam wszystkim • Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.49.114.* Gość: dziewczyna 30.09.2004 14:21 + odpowiedz Uważam ,że do najlepszych lekarzy ginekologów z pewnością można zaliczyć dr Andrzeja Słabikowskiego jest to naprawdę fachowiec ,znający się na swojej specjalizacji,decyzje w rozpoznaniu choroby lub dolegliwości są zawsze trafne mogę to z czystym sumieniem stwierdzić ,gdyż miałam wśrod swoich znajomych różne sytuacje zdrowotne i nigdy się nie pomylił w diagnozowaniu i leczeniu .Jest godny zaufania ,jest osobą konkretną ,mającą duże doświadcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manianos Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:11 ja się zgadzam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: SLD IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 00:23 mam takie pytanie czy można chować głowę w piasek i mówić że ja jestem uczciwy i z czystym sercem głosować na SLD. Uważam, że jak toś na SLD głosuje to akceptuje Jakuboską Millera,Peńczaka, Jagiełę i wiele innych afer. Orlen i Rywin, Opole, Starachowice to czubek góry. Odpowiedz Link Zgłoś