IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 16:21
A może bylibyśmy pierwszym miastem gdzie zdelegalizujemy SLD.
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 22:42
      jestem za a na pewno nie przeciw
      • Gość: law Re: SLD love IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:19

• LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: lulu 29.09.2004 17:19 + odpowiedz

Dziewczyny proponuje sporzadzic liste dobrychj ginekologow w naszym miescie!!

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
        Gość: ona27 29.09.2004 18:45 + odpowiedz

świetny pomysł. Polecam - dr Marek Korn

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.trustnet.pl
        Gość: ZAINTERESOWANA 29.09.2004 21:18 + odpowiedz

GDZIE PRZYJMUJĄ CI LEKARZE ??? DZIEWCZYNY PISZCIE ADRESY PROSZĘ !!!!!!!!!!!

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.olsztyn.mm.pl
        Gość: Asia 08.10.2004 21:36 + odpowiedz

A ja polecam dr Surówkę, przyjmuje na Wolności, jest z PCK i jest w porządku.

Gość: J.S. 06.12.2004 23:11 + odpowiedz

Pozdrowienia dla Asi . Dziękuję za miłe słowa.

Gość: Asia 08.10.2004 21:48 + odpowiedz

Gość: Gość 12.11.2004 20:49 + odpowiedz

chciałabym znać waszą opinię o dr Grażynie Adamkiewicz.

Gość: jsobczyk80 26.11.2004 10:02 + odpowiedz

Czy ktoś słyszał cos o dr. S. Frymus - Duczkowskiej?

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE
        kasia.z1 29.09.2004 18:50 + odpowiedz

dobry ginekolog-Jaroslaw Drabek

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.21.pl / 213.199.204.*
        Gość: ger 29.09.2004 21:33 + odpowiedz

Fajna jest Pani doktor która przyjmuje na Mireckiego Raków. Jakos tak sie
        nazywa na R.... fajnie. jest bardzo miła i sama
        bada piersi nie trzeba sie jej prosic.

Gość: ona27 29.09.2004 21:58 + odpowiedz

dr Marek Korn przyjmuje w III Alei, za KFC.

Gość: iza 29.09.2004 22:05 + odpowiedz

slyszalam same dobre opinie o dr URSZULI SZARY ktora przyjmuje w przychodni
        obok Placu Czerwonego!!

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 212.87.240.*
        Gość: eddda 09.10.2004 19:39 + odpowiedz

ta doktor jest beznadziejna. Bylam u niej raz i o jeden raz za dużo.Nigdy
        wiecej!!!

Gość: Tigera 28.10.2004 16:30 + odpowiedz

Ja też u niej byłam i mam podobne zdanie co koleżanka... Ta kobieta chyba zna
        sie lepiej na robieniu kotletów niż na gonekologii.......

akala2 28.10.2004 15:21 + odpowiedz

Byłam pacjętką p. Urszuli Szary i nie polecam. Koleżanka nie miała okresu, no
        to pani dr przepisała jej tabletki na wywołanie menstruacji. Dziś jest mamą.
        Dziwne, że nie dostrzegła ciąży w 3 miesiącu!!Poza tym wypala nadrzerkę u
        młodych dziewczyn, czego się nie robi.

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl
        Gość: MM 28.10.2004 16:04 + odpowiedz

nie wierze w te pierdoły ktore opowiadasz ze lekarz nie rozpozna 3 miesięczne
        ciązy.,to po pierwsze a wypalanie nadżerek u młodych kobiet to niestety ale są
        rózne szkoły jedni odrazu wypala i jest spokoj a inni czekaja az kobieta urodzi
        a pozniej i tak wypalaja .Właśnie ze mna tak było i to w niczym mi nie
        przeszkadzałó urodzic dzieci.

Gość: J.S. 06.12.2004 23:17 + odpowiedz

Medycyna to filozofia wielkich cyfr. Miałaś po prostu szczęście. Wyobraź sobie
        jednak ,że w wyniku tego w końcu okaleczenia delikatnej małej szyjki kobiety
        która nie rodziła, chociaz jedna na 100 urodzi niedorozwiniętego wcześniaka?
        Wystarczy raz w roku zrobić cytologię i mała nadżerka spokojnie doczeka do
        prawdziwej liminacji. Pozdrowienia .

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.com.pl
        Gość: +J+ 16.11.2004 14:54 + odpowiedz

WSZĘDZIE TYLKO NIE DO NIEJ..........DAWNO,DAWNO TEMU PODCZAS MOJEJ CIĄŻY KIEDY
        WŁAŚCIWIE UMIERAŁAM Z WYCIEŃCZENIA Z POWODÓW NUDNOSCI I INNYCH CIĄŻOWYCH
        DOLEGLIWOSCI PANI URSZULA STWIERDZIŁA: "CIĄŻA TO NIE CHOROBA!"
        MOZE I NIE CHOROBA ALE PRZYKRO MI SIĘ ZROBIŁO Z POWODU TAKIEGO POTRAKTOWANIA
        MOJEJ SYTUACJI-A I W INNYCH MOMENTACH NIE BYŁA MIŁA,WRĘCZ ODSTRASZAJACA A TYLKO
        TAM MOGŁAM CHODZIĆ JAKO DO PRZYDZIELONEGO ZAKŁADOWEGO GINEKOLOGA-JAK DOBRZE,ZE
        TE CZASY JUZ MINĘŁY-ODRADZAM CAŁKOWICIE WIZYTY U TEJ PANI TO POTWÓR A NIE
        GINEKOLOG

Gość: aaaaaaa 30.09.2004 17:49 + odpowiedz

dr Rubik

Gość: pola 29.09.2004 22:04 + odpowiedz

Polecam dr Szymańskiego. Przyjmuje za Obi.

Gość: xx 29.09.2004 22:06 + odpowiedz

a co sadzicie o dr Barbarze Czekaj, przyjmuje na ul. Armii Krajowej 161

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.ithelpcentral.com
        Gość: Andzia 09.10.2004 20:51 + odpowiedz

Dr Czekaj? Ta Pani nie powinna byc lekarzem. Mam jak najgorsze wspomnienia o
        niej. Polecam dr Betchera (przyjmuje w III Al. NMP).

Gość: iwka 02.11.2004 18:39 + odpowiedz

czy ktos ma zle zdanie o dr. Betcher (przyjmuje w Czestochowie ul NMP i w
        Klobucku)

Gość: afa 03.11.2004 21:02 + odpowiedz

ja do niego chodze. jest dobry, nie ubliza, jest kulturalny i bardzo mily

Gość: p 06.11.2004 08:34 + odpowiedz

tak ja mam o nim bardzo złe zdanie... szkoda gadać

Gość: mokika 30.11.2004 01:06 + odpowiedz

ja mam o betcherze jak najgorsze zdanie, gorszego chyba nie mozna ale az szkoda
        gadac, jednym slowem mowiac wiekszego sku..ela nie spotkalam w zyciu

Gość: lulu 29.09.2004 22:08 + odpowiedz

bardzo sie ciesze ze ten sondarz wam sie podoba! Swoja droga to swietna sprawa
        moc podzielic sie swoimi opiniami z innymi dziewczynami, ktore czeso maj
        problem z podjeciem decyzji ktorego lekarza wybrac!
        Ja polecam pania dr Rubik

ana31 29.09.2004 22:16 + odpowiedz

dr M.Korn jest naprawdę dobry, polecam wszystkim

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.49.114.*
        Gość: dziewczyna 30.09.2004 14:21 + odpowiedz

Uważam ,że do najlepszych lekarzy ginekologów z pewnością można zaliczyć dr
        Andrzeja Słabikowskiego jest to naprawdę fachowiec ,znający się na swojej
        specjalizacji,decyzje w rozpoznaniu choroby lub dolegliwości są zawsze trafne
        mogę to z czystym sumieniem stwierdzić ,gdyż miałam wśrod swoich znajomych
        różne sytuacje zdrowotne i nigdy się nie pomylił w diagnozowaniu i
        leczeniu .Jest godny zaufania ,jest osobą konkretną ,mającą duże doświadcz
    • Gość: inny Re: SLD IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 23:01
      po co oni już nakradli i mają co chcieli
      • Gość: darek Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 00:29
        za winy musi byc kara
        • Gość: antypolityk Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 01:50
          Proponuję aby wszystkie partie zdelegalizować.

Niech w sejmie, senacie itd zasiadają ci, którzy rzeczywiście chcą coś zrobić
          dla innych i Polski, no powiedzmy z pensją średnią krajową. Ciekawe czy
          znalazłoby się 460 posłów. Zaoszczędzilibyśmy całkiem niezłe pieniądze. To samo
          dotyczy się urzędów miast itd. Ciekawe czy nasz kochany rzecznik tak by się
          mądrował za jakieś (dla niego oczywiście) marne 1500 zł na rękę.
          • Gość: witek bezdomni na posłów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 07:39
            Panowie sami siebie zdelegalizujcie jak się was czyta to człowiek sie
            zastanawia że ktoś może być aż tak głupi jak wy i jeszcze oddychać. To poprostu
            niewiarygodne że można byc takim idiotą jak wy.
            • Gość: inny Wściekły SDLowiec IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:36
              witek widać od razu twoje UBeckie metody. Ci co mają inne zdanie mają przestać
              oddychać. To może tak jak zrobiliście ze Staszkiem Pyjasem, i Ks. Popiełuszko.
              Każdy ma prawo wyrażać swoją opinię nawet gdy ona się nie podoba innym.Rówież
              SLD wyraża często opinie i poglądy i często są one zwykłym wciskaniem kitu i
              kłamstwem.
              • Gość: Kubiś Re: Wściekły SDLowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:40
                inny i reszta . Wam wali naprawdę . nie tylko lewica jest umaczana .Ślepi
                jesteście ?? Polityka jest coraz bardziej brutalna i dobrze bo wymiecie
                przejawy korupcji i zła , tylko czy coś potem zostanie ? .....Kubiś
                • Gość: rozsądny precz z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:38
                  Kubiś dlaczego ty zabierasz głos skoro masz jedną komórke mózgową?
                  Nie zauwazyłem ostatnio afery jakiejs innej opcji niz SLD. lewica w ogóle jest
                  utytłana po czubki włosów w cięzkim gó..e za nasze pieniądze.
                  • Gość: RED Re: Do rozsądnego: IP: *.com.pl 10.12.04, 20:41
                    Uprasza się kolegę o zmianę nicka, który bardziej pasował będzie do treści
                    wypowiedzi....
                    • Gość: rozsądny do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:49
                      uprasza sie kolege RED o nie zmienianie nicka - pasuje idealnie do treści
                      wypowiedzi. wszystko sie zgadza
                      • Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 11.12.04, 21:01
                        ....mało tego - jestem z tego dumny!
                        • Gość: wujo Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:07
                          cóż:.... różne są zboczenia...
                          • Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 12.12.04, 13:26
                            ....i różne poglądy.
                            • Gość: gosc Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 00:50
                              lewica ma tylko kłamstwa, oszustwa i afery. poglądów nie widac.
                              • Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 13.12.04, 21:29
                                Jeżeli dla Ciebie lewica to tylko SLD, to poniekąd masz rację. Ja jednak swoich
                                poglądów nie utożsamiam z żadną organizacją polityczną. Nie kradnę, nie jestem
                                aferzystą, staram się godnie iść przez życie. Czy to, że mam lewicowe
                                przekonania, dyskwalifikuje mnie jako człowieka? Ze swoich wyborów dokonywanych
                                przy urnie staram się wyciągac wnioski. Uważnie obserwuje tych, których
                                obdarzam swoim zaufaniem i jeśli je zawiodą, skreślam ich. Uważam, że to
                                naturalna droga do pełnej demokracji. Czy naprawdę jestem - jak piszesz -
                                kłamcą, oszustem i aferzystą?
                                • Gość: gosc Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 00:02
                                  kłamstwa są immamentnie zwiazane z lewica. ta formacja jesli dorwała sie do
                                  władzy to tylko droga populizmu i oszustwa w ludzkich umysłach. jak historia
                                  wskazuje, jej rządy jeszcze nic dobrego ludzkości nie przysporzyły, a jej
                                  najbardziej zaawansowana forma - komunizm przyniosła mordy na niespotykana
                                  skale.

ciagle powtarzanie ze to tylko wypaczenia i wynaturzenia jednostek i że trzeba
                                  pozbyc sie zgniłego elementu juz były. sto razy. daj sobie spokój
                                  • Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 14.12.04, 21:04
                                    Człowieku, przecież Ty nie masz pojęcia o czym mówisz. Odstaw to świństwo,
                                    które bierzesz! Jeszcze chwila i dowiem się od Ciebie, że źródłem wszelkiego
                                    postępu jest kler!
                                    Rada na przyszłość: zakończ swoją wypowiedź znaczkiem :-) to będę wiedział, że
                                    żartujesz....
                                    • Gość: wujo Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 23:54
                                      no prosze.... i wyszło szydło (słoma?) z worka... niby taki tolerancyjny i
                                      wcale nie lewicowy a jak napisac prawde to rzuca sie do gardła. skąd my to
                                      znamy?
                                      towarzyszu - pisz w biuletynie sld i spadaj z forum
                                      • Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 15.12.04, 20:08
                                        Bzdury pisze, nie prawdę! Można sobie dyskutować, ale nie kłamać w żywe oczy.
                                        Rozumiem, ze jedyne słuszne poglądy tutaj panujące to prawicowe? I najlepiej
                                        potulnie spuścić główkę i z pokorą przyjmować łgarstwa i obrazę? Bo rzucać do
                                        gardła mogą się tylko "prawiczki"?
                                        I proszę nie pisać, że jestem "nielewicowy", bo tak nie jest. Kolejne
                                        kłamstewka.... Dobrze Wam idzie w tym temacie.
                                        • Gość: wujo Re: do REDa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 00:33
                                          chłopcze, napisano że jestes lewicowy a nie że nielewicowy. czyli wszystko sie
                                          zgadza co potwierdza zresztą twój poziom umysłu.
                                          • Gość: RED Re: do REDa IP: *.com.pl 16.12.04, 15:46
                                            "... niby taki tolerancyjny i wcale nie lewicowy"
                                            Jak napisano - łatwo sprawdzić, ale skopiowalem bo wiem, że możesz mieć z tym
                                            kłopoty.... A co z Twoim poziomem umysłu? Coś z czytaniem kiepsko....
          • Gość: figofago Re: SLD tu patrz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:17

• LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            Gość: lulu 29.09.2004 17:19 + odpowiedz

Dziewczyny proponuje sporzadzic liste dobrychj ginekologow w naszym miescie!!

Gość: ona27 29.09.2004 18:45 + odpowiedz

świetny pomysł. Polecam - dr Marek Korn

Gość: ZAINTERESOWANA 29.09.2004 21:18 + odpowiedz

GDZIE PRZYJMUJĄ CI LEKARZE ??? DZIEWCZYNY PISZCIE ADRESY PROSZĘ !!!!!!!!!!!

Gość: Asia 08.10.2004 21:36 + odpowiedz

A ja polecam dr Surówkę, przyjmuje na Wolności, jest z PCK i jest w porządku.

Gość: J.S. 06.12.2004 23:11 + odpowiedz

Pozdrowienia dla Asi . Dziękuję za miłe słowa.

Gość: Asia 08.10.2004 21:48 + odpowiedz

Gość: Gość 12.11.2004 20:49 + odpowiedz

chciałabym znać waszą opinię o dr Grażynie Adamkiewicz.

Gość: jsobczyk80 26.11.2004 10:02 + odpowiedz

Czy ktoś słyszał cos o dr. S. Frymus - Duczkowskiej?

kasia.z1 29.09.2004 18:50 + odpowiedz

dobry ginekolog-Jaroslaw Drabek

Gość: ger 29.09.2004 21:33 + odpowiedz

Fajna jest Pani doktor która przyjmuje na Mireckiego Raków. Jakos tak sie
            nazywa na R.... fajnie. jest bardzo miła i sama
            bada piersi nie trzeba sie jej prosic.

Gość: ona27 29.09.2004 21:58 + odpowiedz

dr Marek Korn przyjmuje w III Alei, za KFC.

Gość: iza 29.09.2004 22:05 + odpowiedz

slyszalam same dobre opinie o dr URSZULI SZARY ktora przyjmuje w przychodni
            obok Placu Czerwonego!!

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 212.87.240.*
            Gość: eddda 09.10.2004 19:39 + odpowiedz

ta doktor jest beznadziejna. Bylam u niej raz i o jeden raz za dużo.Nigdy
            wiecej!!!

Gość: Tigera 28.10.2004 16:30 + odpowiedz

Ja też u niej byłam i mam podobne zdanie co koleżanka... Ta kobieta chyba zna
            sie lepiej na robieniu kotletów niż na gonekologii.......

akala2 28.10.2004 15:21 + odpowiedz

Byłam pacjętką p. Urszuli Szary i nie polecam. Koleżanka nie miała okresu, no
            to pani dr przepisała jej tabletki na wywołanie menstruacji. Dziś jest mamą.
            Dziwne, że nie dostrzegła ciąży w 3 miesiącu!!Poza tym wypala nadrzerkę u
            młodych dziewczyn, czego się nie robi.

Gość: MM 28.10.2004 16:04 + odpowiedz

nie wierze w te pierdoły ktore opowiadasz ze lekarz nie rozpozna 3 miesięczne
            ciązy.,to po pierwsze a wypalanie nadżerek u młodych kobiet to niestety ale są
            rózne szkoły jedni odrazu wypala i jest spokoj a inni czekaja az kobieta urodzi
            a pozniej i tak wypalaja .Właśnie ze mna tak było i to w niczym mi nie
            przeszkadzałó urodzic dzieci.

Gość: J.S. 06.12.2004 23:17 + odpowiedz

Medycyna to filozofia wielkich cyfr. Miałaś po prostu szczęście. Wyobraź sobie
            jednak ,że w wyniku tego w końcu okaleczenia delikatnej małej szyjki kobiety
            która nie rodziła, chociaz jedna na 100 urodzi niedorozwiniętego wcześniaka?
            Wystarczy raz w roku zrobić cytologię i mała nadżerka spokojnie doczeka do
            prawdziwej liminacji. Pozdrowienia .

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.com.pl
            Gość: +J+ 16.11.2004 14:54 + odpowiedz

WSZĘDZIE TYLKO NIE DO NIEJ..........DAWNO,DAWNO TEMU PODCZAS MOJEJ CIĄŻY KIEDY
            WŁAŚCIWIE UMIERAŁAM Z WYCIEŃCZENIA Z POWODÓW NUDNOSCI I INNYCH CIĄŻOWYCH
            DOLEGLIWOSCI PANI URSZULA STWIERDZIŁA: "CIĄŻA TO NIE CHOROBA!"
            MOZE I NIE CHOROBA ALE PRZYKRO MI SIĘ ZROBIŁO Z POWODU TAKIEGO POTRAKTOWANIA
            MOJEJ SYTUACJI-A I W INNYCH MOMENTACH NIE BYŁA MIŁA,WRĘCZ ODSTRASZAJACA A TYLKO
            TAM MOGŁAM CHODZIĆ JAKO DO PRZYDZIELONEGO ZAKŁADOWEGO GINEKOLOGA-JAK DOBRZE,ZE
            TE CZASY JUZ MINĘŁY-ODRADZAM CAŁKOWICIE WIZYTY U TEJ PANI TO POTWÓR A NIE
            GINEKOLOG

Gość: aaaaaaa 30.09.2004 17:49 + odpowiedz

dr Rubik

Gość: pola 29.09.2004 22:04 + odpowiedz

Polecam dr Szymańskiego. Przyjmuje za Obi.

Gość: xx 29.09.2004 22:06 + odpowiedz

a co sadzicie o dr Barbarze Czekaj, przyjmuje na ul. Armii Krajowej 161

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: *.ithelpcentral.com
            Gość: Andzia 09.10.2004 20:51 + odpowiedz

Dr Czekaj? Ta Pani nie powinna byc lekarzem. Mam jak najgorsze wspomnienia o
            niej. Polecam dr Betchera (przyjmuje w III Al. NMP).

Gość: iwka 02.11.2004 18:39 + odpowiedz

czy ktos ma zle zdanie o dr. Betcher (przyjmuje w Czestochowie ul NMP i w
            Klobucku)

Gość: afa 03.11.2004 21:02 + odpowiedz

ja do niego chodze. jest dobry, nie ubliza, jest kulturalny i bardzo mily

Gość: p 06.11.2004 08:34 + odpowiedz

tak ja mam o nim bardzo złe zdanie... szkoda gadać

Gość: mokika 30.11.2004 01:06 + odpowiedz

ja mam o betcherze jak najgorsze zdanie, gorszego chyba nie mozna ale az szkoda
            gadac, jednym slowem mowiac wiekszego sku..ela nie spotkalam w zyciu

Gość: lulu 29.09.2004 22:08 + odpowiedz

bardzo sie ciesze ze ten sondarz wam sie podoba! Swoja droga to swietna sprawa
            moc podzielic sie swoimi opiniami z innymi dziewczynami, ktore czeso maj
            problem z podjeciem decyzji ktorego lekarza wybrac!
            Ja polecam pania dr Rubik

ana31 29.09.2004 22:16 + odpowiedz

dr M.Korn jest naprawdę dobry, polecam wszystkim

• Re: LISTA DOBRYCH GINEKOLOGÓW W CZĘSTOCHOWIE IP: 80.49.114.*
            Gość: dziewczyna 30.09.2004 14:21 + odpowiedz

Uważam ,że do najlepszych lekarzy ginekologów z pewnością można zaliczyć dr
            Andrzeja Słabikowskiego jest to naprawdę fachowiec ,znający się na swojej
            specjalizacji,decyzje w rozpoznaniu choroby lub dolegliwości są zawsze trafne
            mogę to z czystym sumieniem stwierdzić ,gdyż miałam wśrod swoich znajomych
            różne sytuacje zdrowotne i nigdy się nie pomylił w diagnozowaniu i
            leczeniu .Jest godny zaufania ,jest osobą konkretną ,mającą duże doświadcz
    • Gość: manianos Re: SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:11
      ja się zgadzam .
      • Gość: inny Re: SLD IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 00:23
        mam takie pytanie czy można chować głowę w piasek i mówić że ja jestem uczciwy
        i z czystym sercem głosować na SLD. Uważam, że jak toś na SLD głosuje to
        akceptuje Jakuboską Millera,Peńczaka, Jagiełę i wiele innych afer. Orlen i
        Rywin, Opole, Starachowice to czubek góry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka