Dodaj do ulubionych

Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w.

• Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:11
      to za wczoraj :)
      • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 22:12
        a to za dzisiaj
        • Gość: ninka To co, wieczorny przeglad prasy? ;-) IP: *.d4.club-internet.fr 22.05.05, 22:59
          Na dzisiejszy wieczor mamy:

Zdrowy człowiek jest zdolny do pracy i do miłości. Uzależniony - przynajmniej do
          jednego nie.
          ostatnia aktualizacja 05-05-2005 13:41
          (troche przykurzone, ale dla mnie nowe)
          • kierowca_mpk Re: To co, wieczorny przeglad prasy? ;-) 23.05.05, 03:30
            Ja robię poranny:)
            • Gość: ninka Jutrzenki blask... IP: *.d4.club-internet.fr 23.05.05, 07:00
              U nas nie ma kultury na pomidora w occie
              (ostatnia aktualizacja 20-05-2005 18:46)

Na dobry TYDZIEN
              • Gość: Iris Re: Jutrzenki blask... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 07:58
                Jutrzenki blask :o)Uroczy jest!Nie tylko na tego pomidora nie ma kultury
                ninko.Ale co tam, miłego dnia wszystkim:o)
                • Gość: bzyk Re: Jutrzenki blask... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 08:36
                  bardzo dobry ranek !

piekne slonce i dzwoniacy listonosze ;)

• Gość: ToMNR Ahhhhh jak goraco :) IP: *.bis / 212.244.80.* 23.05.05, 09:58
      Wreszcie piekna pogoda.
      I w Boze Cialo piekna pogoda.
      Wypadzik rowerowy sie szykuje...

Pozdrawiam prawie wszystkich :>
      ToMNR
      www.rakow.com.pl
      • altu 363 23.05.05, 12:03
        wszystko ok. szkoda, ze to poniedzialek...;)
    • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:37
      do góry :)
      • Gość: ninka Dla kazdego cos milego... IP: *.d4.club-internet.fr 23.05.05, 20:46
        Z wieczornego przegladu GW:

Naprawdę nie wiem, co mamy teraz na ekranie.
        (ostatnia aktualizacja 23-05-2005 18:22)
      • Gość: erka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 20:47
        Witajta wszystkie!
        Idzie burza.... Zaraz Wam będą zaskrońce do barszczu wpadać....hihi
        • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:31
          erka , burze to od wczoraj czulam - piorunski bol glowy.
          • Gość: Elżbieta Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:38
            Minął dzień Nie chcę narzekać ale powiem....bardzo dobrze że sie skończył
            • Gość: erka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 21:51
              a burza była do luftu - slaba i mało hałaśliwa
              • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:07
                Gość portalu: erka napisał(a):

> a burza była do luftu - slaba i mało hałaśliwa
                ale musial byc duzy spadek cisnienia,
                • Gość: erka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 22:12
                  bella, to musiał być ten spadek już od wczoraj skoro cie głowa bolała;) Trzeba
                  było łyk koniaczku...
                  • Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:19
                    Qurde IMIENINOWA ale jestem to do góry jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
                  • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:19
                    maBesz racje, ale z alkoholu lubie tylko piwko.
                    Nawet jesli chodzi o podwyzszenie cisnienia
                    to lyczek koniaczku sporadycznie. Sciska mi krtan i nie moge przelknac.
                  • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 23:43
                    masz racje, ale z alkoholu lubie tylko piwko.
                    Nawet jesli chodzi o podwyzszenie cisnienia
                    to lyczek koniaczku sporadycznie. Sciska mi krtan i nie moge przelknac.

mam problem z wyslaniem - czyzby jakies slowo bylo trefne.
                    • Gość: Zygfryd Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 24.05.05, 00:55
                      podnosze watek ;)
              • Gość: Iris Burza była do luftu:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 07:30
                Moje zdanie też jest takie.Uwielbiam burzę i ta wczorajsza zapowiadała się
                całkiem nieźle ale jakoś bokiem niestety przeszła:o(
                Miłego dnia!
                • Gość: ninka Ach, byly to czasy... IP: *.d4.club-internet.fr 24.05.05, 07:52
                  ... Wiatry wyją,

Upadają na rolę, tarzają się, ryją,

Rwą skiby, robią otwor wichrowi trzeciemu,

Który wydarł się z roli jak słup czarnoziemu,

Wznosi się, jak ruchoma piramida toczy,

Łbem grunt wierci, z nóg piasek sypie gwiazdom w oczy,

Co krok wszerz wydyma się, roztwiera ku górze

I ogromną swą trąbą otrębuje burzę.

Aż z całym tym chaosem wody i kurzawy,

Słomy, liścia, gałęzi, wydartej murawy,

Wichry w las uderzyły i po głębiach puszczy

Ryknęły jak niedźwiedzie.

(Adam nasz narodowy, z X Ksiegi Pana Tadeusza)
                  • Gość: Ruda Re: Ach, byly to czasy...i burze inne były........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 08:45
                    E tam........ wielkie nadęcie.............
                    ............małe piernięcie............
                    Do kitu ta burza..............
                    Ma łomotać, trzaskać i walić................
                    A tu co , coś chyba wiekiem młoda ta burza była.............
                    Może na starość się rozchula..................
                    Ruda
    • Gość: forumowicz Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.huta / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 16:50
      i co ten watek dalej jest
      • Gość: jest Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.ajd.czest.pl 24.05.05, 17:01
        jest
        • Gość: Elzbieta Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:21
          Wpisuję się przynajmniej raz dziennie A więc i dzisiaj to robię Pozdrowienia
          dla wszystkich
          • Gość: Iris Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.05.05, 21:42
            Tez się starm jak mogę:o)bawi mnie to nawet:o)Pozdrowienia i do zobaczenia w
            samym srodku miasta:o)
            • Gość: erka Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 22:00
              A niech tam, to i ja się wpiszę.
    • Gość: JULKA Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 212.244.80.* 24.05.05, 22:24
      POZDRÓWKI DLA WSZYSTKICH:)
      • Gość: ninka Wtorkowy przeglad (prasy oczywiscie) IP: *.d4.club-internet.fr 24.05.05, 23:04

Język niemiecki jest pierwszym i najważniejszym językiem obcym literatury polskiej.
        (ostatnia aktualizacja 24-05-2005 13:53)
        • Gość: dn cytat dnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:14
          "Najważniejsze jest dla nas Wasze dobro. I zrobimy wszystko, aby je mieć!"
    • starysmyk Re: Ranking wytrzymałości wątku - jurek palka 24.05.05, 23:20
      a co sie stanie jak w tym watku zaczniemy mowic o jurku palce (nawrockim) z
      czestochowy, bylym nauczycielu fizyki?

czy watek o palce skasuja?
      • Gość: Bella Re: Ranking wytrzymałości wątku IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 23:57
        juz polnoc
        • kierowca_mpk Do Starego Smyka 25.05.05, 03:38
          Tu nie miejsce na takie tematy. Założyłeś nowy wątek... wystarczy.

Mamy nowy dzień.
          • starysmyk Re: Do Kierowcy MPK 25.05.05, 07:28
            A gdzie ta zalozylem nowy watek. Tu i o tem i o owem sie mowi. I o Rakowie i o
            watkach na forum i o Jerzym Palce. A z Jerzym Palka owakim to rzecz wazna zeby
            go znalesc i skopac. Juz na jego tropie jestesmy.

Uklony

kierowca_mpk napisał:

> Tu nie miejsce na takie tematy. Założyłeś nowy wątek... wystarczy.
            >
            > Mamy nowy dzień.
    • Gość: niki Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 212.160.108.* 25.05.05, 06:20
      A o co chodzi?
      • Gość: ninka Wiadomosc na dzien dobry IP: *.d4.club-internet.fr 25.05.05, 07:05

Jedną z najbardziej tajemniczych umiejętności wielorybów jest zdolność do
        śpiewania.
        ostatnia aktualizacja 19-05-2005 11:06
        • Gość: zz Re: Wiadomosc na dzien dobry IP: *.ajd.czest.pl 25.05.05, 10:11
          a to bardzo ciekawe, w jakiej tonacji i czy nadaja sie na eurowizje ? ;)
          • Gość: ninka Re: Wiadomosc na dzien dobry IP: *.d4.club-internet.fr 25.05.05, 10:25
            Na moje wyczucie w g-moll, a na eurowizje zbyt egzotyczne (na szczescie), nie
            przeszly przez kwalifikacje ze wzgledu na metne pochodzenie;-)
            • Gość: ninka Re: Wiadomosc na dzien dobry IP: *.d4.club-internet.fr 25.05.05, 10:26
              PS Ten drugi element to juz sprawa ekologow
      • Gość: Aga71 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 80.51.222.* 25.05.05, 10:58
        Dzień doberek :)) Żeby taka pododa była całe lato :)) Czy ktoś z Państwa był w
        tym roku nad morzem np. w Ustce - jak tam teraz jest - wielka budowa czy spoko?
    • Gość: 397 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 16:04
      397
    • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 19:56
      zaraz następna setka
    • starysmyk Re: Ranking wytrzymałości wątku - Jurek Palka? 25.05.05, 20:44
      Dlaczego nie podyskutujemy o Jurku Palce? Czyzby przekupil wszystkich i wolno
      prowadzi firme ze swoim bratem w Zarkach Letnisko?

Gość portalu: tester napisał(a):

> Witam,
      > mamy dość dużo rankingów, to może spróbujemy przetestować ile wpisów zmieści
      > się w jednym wątku ;) ... i jak długo to potrwa.
      >
      > Ten jest nr 1.
    • Gość: dn 400 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:22
      :):):)
      • Gość: iiiiiiiiii Re: 401 IP: *.inds.pl / *.inds.pl 25.05.05, 21:41
        • Gość: Elżbieta Re:402 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 21:43
          Trochę sie spóźniłam ale 500 będzie mój Pozdrawiam i dobranoc
          • Gość: Bella Re:403 IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:47
            Dn - gratulacje za 400-ch setny wpis /przepraszam jesli zrobilam
            blad/.
            • Gość: 1 Re:403 IP: *.net 25.05.05, 22:52
              1
            • Gość: 1 Re:403 IP: *.net 25.05.05, 22:52
              14
              • Gość: 3 Re:403 IP: *.net 25.05.05, 22:53
                33
                • Gość: 3 Re:403 IP: *.net 25.05.05, 22:53
                  3333
                  • Gość: Bella 409 IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:59
                    musze nadrobic
                    • Gość: Bella 411 IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:01
                      bede dopiero za 2-tygodnie
              • Gość: ninka No, patrzcie Panstwo IP: *.d4.club-internet.fr 25.05.05, 23:01
                Czlowiek wraca wypompowany do domu, wlacza kompa, a tu czwarta setka!
                No, tego sie nie spodziewalam.

Przeglad pasy???
                Prosze bardzo:
                Reklama jest częścią tego symbolicznego kanibalizmu.
                ostatnia aktualizacja 25-05-2005 10:56
                • Gość: Bella Re: No, patrzcie Panstwo IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:18
                  mnie tez sie to podoba
                • Gość: Bella Re: No, patrzcie Panstwo IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:20
                  ze 4 setka rozpoczeta
                  • Gość: _ Re: No, patrzcie Panstwo IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 26.05.05, 11:59
                    ładne tempo !
                  • Gość: dn do Belli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 18:41
                    pozwolę sobie Cię poprawić:

PIĄTA setka rozpoczęta

pozdrawiam
            • Gość: dn :):):) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:53
              dziękuję

pozdrawiam :)
    • Gość: Iris Spokojnej nocy i kolorowych snów:o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.05.05, 22:58
      Dobranoc :o)

• Gość: Elżbieta Re: Chciałam spać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:58
        Chciałam spać ale się nie dało W I połowie meczu jęki i stęki w II okrzyki
        zachwyty.A jak była dogrywka i karne to już sama krzyczałam Dudek był cudny
    • Gość: erka Najlepszego wszystkim matkom. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:29
      Matki....kochajcie swoje dzieci, one po to są.....
      • Gość: Bella Re: Najlepszego wszystkim matkom. IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 01:11
        uwazam ze kazda matka kocha swoje dziecko,
        mniej lub bardziej ale kocha.
        • Gość: Bella Re: Najlepszego wszystkim matkom. IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 01:17
          wszystkim matkom wszystkiego najlepszego
          • Gość: ninka Witam unizenie, pogodnego czwartku... IP: *.d4.club-internet.fr 26.05.05, 07:06

zycze

Z prasy porannie czytanej:

Musimy się nauczyć, że wszystkie konflikty należą do nas. Wszystkie są przejawem
            wspólnego problemu - przemocy, która niszczy poczucie wspólnoty. Dlatego musimy
            solidarnie działać na rzecz ich pokojowego rozwiązywania. Wtedy i w nas zajdzie
            duchowa przemiana, przemoc zniknie i powstanie jedna ludzka wspólnota.
            (23-05-2005 , ostatnia aktualizacja 20-05-2005 18:42 - ciekawe, GW znalazla
            sposob na odwrocenie biegu historii?)
      • Gość: Iris Re: Najlepszego wszystkim matkom. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 26.05.05, 10:26
        Jako dziecko ale tez i matka dołączam się do życzeń:o)Oby wszytkie mamy były
        dzisiaj uśmiechnięte :o)
    • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 26.05.05, 21:33
      Dziś można było poczuć smak wakacji :-)

--------------------------------------
      www.lookas.prv.pl
      • Gość: ninka Mosty dla pana starosty??? IP: *.d4.club-internet.fr 26.05.05, 22:49

Most trzeba umieć zbudować, mieć odpowiednią wiedzę i do roboty.
        ostatnia aktualizacja 26-05-2005 18:50

A swoja droga, to wrecz niewiarygodne, czego to czlowiek z prasy sie nie dowie...
        • starysmyk Re: Mosty dla pana starosty??? 27.05.05, 00:14
          widze ze watek jeszcze jest, a dyskucji o jurku palce z czestochowy jak nie ma
          tak nie ma.
    • Gość: toffi Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 00:52
      melduję się na początek 27/05/2005
      • Gość: Elżbieta Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 07:24
        Witam.Jest piątek 27 maja .Piękny słoneczny dzień.Dzisiaj cały dzień pracuję
        przy komputerze,więc pewnie moich wpisów będzie więcej ale proszę o
        pomoc.Piszcie !
        • starysmyk Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 27.05.05, 07:59
          W jaki sposob, Elzbieto, mozemy ci pomoc?
          Przepisac jakies papierkowe robotki? Herbaty naparzyc? Zrobic bilans majowy?
          Oddzwonic pani Hani z ksiegowosci? Czy wyskoczyc do kiosku po gazety?

:)

Gość portalu: Elżbieta napisał(a):

> Witam.Jest piątek 27 maja .Piękny słoneczny dzień.Dzisiaj cały dzień pracuję
          > przy komputerze,więc pewnie moich wpisów będzie więcej ale proszę o
          > pomoc.Piszcie !
      • starysmyk Tratata watki watkami a ja zapraszam na dobre lody 27.05.05, 08:01
        Wszystkich forumowiczow-watkowiczow zapraszam do wydobycia z zamrazarki paczki
        lodow i skonsumowania owych lodow. Jakie sa wasze ulubione? Wanilia, truskawka,
        kawowe - pysznosci.
        • Gość: Elzbieta Re: Piszcie forumowicze Piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 08:44
          Przez pomoc miałm na myśli wpisywanie się w tym wątku.Wiesz wtedy przerywam
          robótke i czytam.I sama się przed soba usprawiedliwiam że muszę .To się nazywa
          szukanie powodów aby nie robić tego co niezbędne.Śmieszne prawda? Ale czy
          wszystko musi byc poważne. Jutro też jest dzień Ale może nie być taki piękny.
          • Gość: Iris Re: Piszcie forumowicze Piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 09:08
            Miłej i spokojnej pracy Elzbieto :o)Zresztą wsztkim tym ,którzy nie mogli sobie
            pozwolić na tak długi weekend:o)Ja tez jestm w tym gronie może nie
            pracocholików ale pracusiów:o)Pozdrawiam:o)
            • Gość: Elżbieta Re: Piszcie forumowicze Piszcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 10:13
              No piszę, piszę i kasuję. A może pies chce iść na spacer ? Zapytam go. Mówi że
              chce. No to trudno musze przerwać tą pracę i iść
              • Gość: ninka Troche jezykoznawstwa IP: *.d4.club-internet.fr 27.05.05, 11:18
                Prusak jest nie tylko mieszkańcem Prus, ale rodzajem obrzydliwego owada, Francuz
                jest również karaluchem.
                ostatnia aktualizacja 23-05-2005 12:43
                • lookas.prv.pl Re: Troche jezykoznawstwa 27.05.05, 11:30
                  A Mikrusek to niski obywatel Rosji :-)

----------------------------------------
                  www.lookas.prv.pl
                  • Gość: Elżbieta Re: Troche jezykoznawstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 12:47
                    Świetne ! Poprosze o jeszcze
                    • Gość: mgielkapsotnab Re: Troche jezykoznawstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 16:10
                      no no no)))))))))))
                      • lookas.prv.pl Re: Troche jezykoznawstwa 27.05.05, 16:26
                        Peryszkop :-)

www.lookas.prv.pl
                        • Gość: Elżbieta Re: Troche jezykoznawstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 17:09
                          Bardzo mała aktywność.Pewnie wszyscy sie opalają,wypoczywają i "nicnierobią"

A mnie żal, bardzo bardzo żal
                          • Gość: Elżbieta Re: Troche jezykoznawstwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 20:17
                            No bardzo proszę brać sie do pisania Bo dzisiaj to ja sama na planie zostałam A
                            gdzie tam do rekordu
                            • Gość: erka A jutro jaka pogoda? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:37
                              Cześć! Wpadłam dorzucić swoje trzy grosze. Niestety, pracowałam i 26-go i
                              dzisiaj też :(. Ale jutro mam wolne!!! Żeby tylko pogoda była. Pozdrawiam
                              wszystkich klikających!
                              • lookas.prv.pl Taka jak dzisiaj, a nawet lepsza 27.05.05, 22:24
                                Jutro ma być tak jak ostatnio, a w niedzielę nawet powyżej 30st - taka jest
                                pogoda dla Polski :-)

Proponuję każdemu kto ma rower żeby wsiadł na niego i wybrał się na małą
                                przejażdżkę - w ten sposób można złapać super opaleniznę! Ja już drugi dzień
                                jeżdżę (wczoraj długi wypad poza miasto, dzisiaj Masa) i muszę przyznać, że to
                                lepsze niż leżenie i nudzenie się :-) A efekt taki sam!

www.lookas.prv.pl
    • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 21:47
      obecny !

(kogo jeszcze nie było?)
      • bingolek Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 27.05.05, 22:08
        up
        • Gość: ninka z wywiadu z Amosem Ozem IP: *.d4.club-internet.fr 28.05.05, 00:04
          (bo to nie ta sama babcia, ale to samo mowila)

Jak mówiła moja babcia: "Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy, zacznij się
          śmiać"

ostatnia aktualizacja 27-05-2005 20:38
          • Gość: Elżbieta Re: z wywiadu z Amosem Ozem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 07:48
            Słabo, słabo, bardzo słabo. Bawicie się , wpisujcie.Bo mnie znowu samą
            zostawicie i pojedziecie wypoczywać.Nie samym lasem człowiek żyje.Do komputerów
            serce gorące miejcie, ręce sprawne i chęci wiele. Miłego dnia
            • Gość: Iris chińska mądrość :o) IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.05.05, 09:09
              ...Dzięki podmuchom wiatru nawet źdźbła i okruchy tworzą razem górę....
              Powolutku i my razem jakoś ten wątek pociągniemy i stworzymy własną GÓRĘ!:o):o)
              Miłego dnia!
          • Gość: ninka Kilka slow o wiosnie IP: *.d4.club-internet.fr 28.05.05, 07:49

W wiosennej palecie barw królują nasycone kolory. Wśród nich najbardziej
            przyciąga wzrok pełen energii pomarańcz.

To tez z GW. Czy ktos to pojal? Bo ja nie.
            • Gość: Iris Re: Kilka slow o wiosnie IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.05.05, 08:57
              Tez nie bardzo pojmuje ale za to ..."Jeśli wypłaczesz już wszystkie swoje łzy,
              zacznij się śmiać"....Uważam za wspaniałe, mądra ta Twoja Babcia:o)

Pozdrawiam:o)

• Gość: ToMNR Ale lato... dzisiaj Slawkow - Rakow IP: *.bis / 212.244.80.* 28.05.05, 09:04
                No a dzisiaj mecz - Slawkow - Rakow.
                Rakow jeszcze nigdy nie wywiozl ze Slawkowa zadnego punktu.
                A teraz brakuje mu tylko jednego punktu, aby grac w barazach.
                Slawkow na skutek zgubnych dzialan prezesa - burmistrza sie rozpadl.

Zobaczymy co z tego wyniknie :)

Pozdrawiam
                ToMNR
                www.rakow.com.pl
                • Gość: Elżbieta Re: Do pisania moi drodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:38
                  To już 450 wpis A więc nie jest źle Ale jak pisała Iris nasz górka jeszcze mała
                  ale ją wielka stworzymy
                  • altu 451 28.05.05, 18:22
                    mało.. ale idzie wieęcej..
                    • lookas.prv.pl Re: 451 28.05.05, 20:36
                      +1

www.lookas.prv.pl
                • Gość: ToMNR Slawkow - Rakow 1:6 i gramy w barazach! IP: *.bis / 212.244.80.* 28.05.05, 21:16
                  Rakow wygral 6:1 i gra w barazach.
                  Z kim - to zobaczymy. Stawiam na Koszarawe.

Pozdrawiam
                  ToMNR
                  www.rakow.com.pl
                  • Gość: ninka Szukam tlumacza IP: *.d4.club-internet.fr 29.05.05, 00:57
                    "Miłowaliście rubachę/ Dzisiaj nowa na was szata/ atlantycka!/ Wy wciąż chcecie
                    tkwić w niewoli/ bo nawykliście do nahaj!".
                    Zmartwychwstanie alias Nowe Wesele
                    • Gość: ninka Lyk historii IP: *.d4.club-internet.fr 29.05.05, 07:01
                      [W Norymberdze]rosyjscy prokuratorzy gen. Roman Rudenko i płk Jurij Pokrowski
                      uznawali zabicie 11 tys. polskich jeńców wojennych w lesie katyńskim nieopodal
                      Smoleńska za jeden z najważniejszych aktów przestępczych, za który
                      odpowiedzialnością obciążali hitlerowskie Niemcy. W akcie oskarżenia wymieniano,
                      że Niemcy chcieli eksterminować naród żydowski, cygański i polski, a Katyń był
                      jednym z przykładów...
                      ostatnia aktualizacja 28-05-2005 13:55
                      • Gość: Ruda Re: Lyk codzienności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 09:59
                        Ale fajnie ciepło, aż chce się żyć
                        • Gość: Elżbieta Re: Lyk codzienności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:14
                          Mnie też Tym brdziej że juz w internecie wszystko gra.A dodatkowo bardzo się
                          cieszę że na moją prośbę były aż 2 odpowiedzi.A więc na forumowiczów można
                          liczyć !!!!!!!!!!
                          • Gość: ninka Po maturze IP: *.d4.club-internet.fr 29.05.05, 15:01
                            Student znakomicie zastępuje laboratoryjnego szczura, a w dodatku nie trzeba mu
                            sprzątać klatki...
                            ostatnia aktualizacja 27-05-2005 18:59
                            • Gość: Elżbieta Re: Po maturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 21:22
                              Dzisiaj bardzo słabo nam poszło Mam nadzieję że jak sie ochłodzi więcej osób
                              siądzie do klawiatury Pozdrawiam wieczorowo
                              • Gość: dn Re: Po maturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:16
                                już TYLKO 26 stopni :)
                                • lookas.prv.pl Re: Po maturze 29.05.05, 22:25
                                  wątek++

---------------------------------
                                  www.lookas.prv.pl
                                  • Gość: Ewa Re: Po maturze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 05:07
                                    I zacznij od wątku I miłego tygodnia
                                    • Gość: ninka Z porannej prasy lektury IP: *.d4.club-internet.fr 30.05.05, 06:26
                                      W moskiewskich tramwajach i trolejbusach kierowcy sprzedają pasażerom bilety
                                      elektroniczne. Nowoczesne, niczym w Europie, jak mówią Rosjanie "u dorosłych".
                                      Ale w pojazdach nie ma elektronicznych kasowników. Są jeszcze sowieckie -
                                      przystosowane do robienia dziurek. Żeby skasować w nich kartoniki, trzeba huknąć
                                      pięścią w dźwignię. Ot i cała nowoczesność.
                                      ostatnia aktualizacja 27-05-2005 20:42
                                      • Gość: Ruda Re: Z porannej prasy lektury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:35
                                        A słoneczko nie odpuszcza.....................
                                        Widać wybaczyło nam te filtry i parasole.................
                                        Wolę +30 , niż -30.............
                                        Taniej się ochłodzić niż,ogrzać.........................
                                        Ale jednak trudno ...............
                                        A co tam, do przodu......................................
                                        Ruda
                                        • Gość: hmm Re: Z porannej prasy lektury IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 30.05.05, 11:41
                                          > Taniej się ochłodzić niż,ogrzać.........................

no, nie jestem tego taki pewny,
                                          zakup klimy do pokoju to jakies 4M PLN, + mały remoncik

a jak jest -30 to wystarczy dobra kurtka i ciepla herbata ;d;d

cieplutkie pozdro !
                                          • Gość: Elżbieta Re: Z porannej prasy lektury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 11:44
                                            Tak źle i tak niedobrze Ważne że jesteśmy
    • Gość: Aga71 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 80.51.222.* 30.05.05, 11:54
      To może nie z porannej prasy a z niedzielnego programu - sprawa Polskiego
      Związku Narciarkiego - to dla mnie szok, tyle kasy i nic nie zrobić, podziwiam
      Adama Małysza ale to co na nim zarobili .... i ciąg dalszy -to jest polski
      biznes ??
      • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 30.05.05, 16:06
        Przez takich ludzi nigdy nie wyjdziemy z bagna.

A tymczasem +1 :-)

www.lookas.prv.pl
        • Gość: Elżbieta Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 16:09
          I kolejny wpis. Mam wrażenie że się zbiera na burzę A może to tylko marzenie?
          • Gość: hmm Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 30.05.05, 16:51
            oj marzenie ... ;)
            • lookas.prv.pl Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. 30.05.05, 16:56
              Na razie tego nie widać, ale będą na pewno :-)
              www.czestochowiak.pl/aktualnosci/?news=1026
              Tak poza tym to lubię burzę :->

-------------------------------
              www.lookas.prv.pl
    • lookas.prv.pl Zaczyna się!!! 30.05.05, 20:26
      U kumpla w Blachowni teraz (20:27) ponoć porządnie przygrzmociło i się nieźle
      błyska. I love it :-)

www.lookas.prv.pl
      • Gość: dn Re: Zaczyna się!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:31
        czekamy :):):)
        • Gość: Ruda Re: E tam znów se chyba bokiem poszła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 20:59
          No ciemno jest...........
          Wiatr hula...............
          Kurz aż siwo...........
          Ino burzy brak i deszczu ni ma ....................
          E mówie Wam BURZY NIE BĘDZIE jakem Ruda czarownica
    • Gość: Iris Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.05.05, 21:11
      Idzie burza:o)Mam nadzieję,ze będzie na co popatrzeć.Pozdrawiam :o)
      • Gość: ninka Rocznie w Warszawie mamy około dziesięciu utonięć IP: *.d4.club-internet.fr 30.05.05, 21:47
        . Kto ginie najczęściej?

- Prym wiodą panowie po alkoholu. Nagle robią się niezwykle odważni. Skaczą na
        główkę albo robią głupie zakłady. Dwa lata temu pewien pan założył się, że
        dopłynie na drugi brzeg Wisły. Zakład przegrał - już nie wypłynął.
        ostatnia aktualizacja 27-05-2005 23:34
        • Gość: Ruda Re: Rocznie w Warszawie mamy około dziesięciu uto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:57
          Masz rację skaczą na łeb , na szyję ...............
          Tylko im wody nalać .........................
          Ale burza była, popierdółka ..................................
          Ech nawet burze coś nowoczesne sie stały i nie chce im się pracować..............
          Dobranoc zarzucam kotwice na wyro , choć gorąca że hej ,,,,,,,,,,,,,,,,
          Do juterka
          • Gość: ninka Po maturze* *reaktywacja IP: *.d4.club-internet.fr 31.05.05, 05:51
            Liczba maturzystów, którzy nie zdadzą matury, będzie jednocyfrowa.
            Tak twierdzi przynajmniej szefowa CKE
            ostatnia aktualizacja 30-05-2005 20:51
          • Gość: Iris Re: Rocznie w Warszawie mamy około dziesięciu uto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 07:24
            Faktycznie to popierdułka a nie burza była :o)Masz rację Rudeńka ,nawet natura
            przesadza z nowoczesnością :o)I chociaż pada miłego dnia!!!!Do zobaczyska:o)
    • Gość: triss Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:19
      Do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ala Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: 212.87.225.* 31.05.05, 13:32
        ++
        • Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:09
          No trzymamy się dzielnie..............
          A co stać nas..............
          • altu 483 31.05.05, 15:49
            nieźle idzie..
            a jak tam z pogodą ?
            tutaj słońce sie przedziera zza chmur i znowu robi się parno, wilgotno i
            duszno..
            ech..
            to ja juz wolę burze..
    • Gość: NIKA:) Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 16:39
      Dwie 4 z boku i 8 w środku:)
      • Gość: ninka Polaka klata gola IP: *.d4.club-internet.fr 01.06.05, 00:24
        W Warszawie górną połowę męskiego ciała bez trudu można oglądać nawet na Trakcie
        Królewskim i modnych ulicach odchodzących od Nowego Światu. Zdarza się to
        szczególnie na Chmielnej.
        ostatnia aktualizacja 31-05-2005 11:49
    • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:34
      +
      • Gość: ninka W Dniu Dziecka IP: *.d4.club-internet.fr 01.06.05, 06:16
        My, żołnierze Armii Ludowej, utożsamiamy się z postępowym i patriotycznym nurtem
        w Samoobronie i chcemy wspierać zmiany polityki społecznej i gospodarczej -
        liberalnej i kapitalistycznej, nieakceptowanej przez większość społeczeństwa...

Dalej czytamy

Chciałam głosować na Gierka, na Szmajdzińskiego, ale po dzisiejszym spotkaniu
        zagłosuję na Leppera. Jako jedyny pomyślał o emeryturze dla żołnierza, który
        powiesił flagę w Berlinie, i jako pierwszy głośno mówi, że nie wszystko w PRL
        było złe...
        ostatnia aktualizacja 31-05-2005 20:32
        • Gość: Ruda Re: Ninko szepnę Ci słówko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 09:43
          Storima NIE POKAZAŁ nam Twojego zdjęciowego oblicza :o).
          No dostało Mu się .........................
          Zobowiązał się pokazać i my czekamy...........
          Ucałuj Jego przyzwoitą mordę :o) jak wróci i pozdrawiamy ..........
          Oj działo sie działo ........................
          Ruda
    • Gość: Iris Ciężko było wstać :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:46
      Ale warto było wczoraj balować w przemiłym towarzystwie.No i słonce
      świeci.Miłego dnia!
      • Gość: Elzbieta Re: Ciężko było wstać :o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 07:52
        A ja znowu do pracy Już nie mogę
    • Gość: 490 Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:38
      pozdrawiam wszystkie male i duze dzieci
      • Gość: Ruda Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 15:44
        Zlecieliśmy ..............
        No to w górę go
    • Gość: dn Re: Ranking wytrzymałości wątku na forum g.w. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 23:23
      do góry

zaraz 6 setka
      • Gość: ninka Zjawił się nawet forumowicz z zagranicy. IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 00:24
        31 maja to dzień, którego - jak napisaliśmy - zabrakło w ekskluzywnym kalendarzu
        wydanym przez Urząd Miasta

ale dzisiaj i tak juz 2 czerwca!
        • Gość: ninka Co to, czy ja sama zostalam... IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 06:05

na polu bitwy???

Do pior, Panie i Panowie (o, przepraszam, do klawiszy). Monolog nie jest moja
          specjalnoscia, nawet hamletowski

Z cierpliwością jest jak z lokami - albo je masz, albo nie!
          (przynajmniej tak dzis o poranku twierdzi GW, jutro moze sie cos zmienic)
          • Gość: Ewa Re: Co to, czy ja sama zostalam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:35
            Coraz bliżej . Juz niedługo
            • Gość: Elżbieta Re: Co to, czy ja sama zostalam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:36
              Może mi się uda
              • Gość: Elżbieta Re: Co to, czy ja sama zostalam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:37
                Jeszcze tylko 3 wpisy i 6 setka
                • Gość: Elżbieta Re: Co to, czy ja sama zostalam... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:38
                  499 wpis
                  • Gość: Elżbieta Re: Jesteśmy wytrwali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:39
                    I jest 500 wpisów Witam pięknie wszystkich Zaczynamy kolejną setkę
                    • Gość: Elżbieta Re: Jesteśmy wytrwali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 06:40
                      A to już początek następnej setki
                      • Gość: ninka Tak, ale to nie sztuka IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.05, 06:50
                        Wrzucic za jednym zamachem dziesiatki wpisow. To juz robi Ociepka, piszac swoje
                        cyferki. Najistotniejsze, zeby sie cos dzialo z dala od zgielku forumowych
                        wasni. Klub cierpliwych?
                      • Gość: Maki Re: Jesteśmy wytrwali IP: *.crowley.pl 03.06.05, 23:21
                        Też jestem z Forum - Częstochowa. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka