Dodaj do ulubionych

Mój mąż...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:41
...to superowy facet,ach żeby on jeszcze cudzy był.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: Mój mąż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:45
      myślisz o zdradzie ?
    • Gość: waldus Re: Mój mąż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:45
      a co?
      chcesz go oddac?
      rozpisz .....przetarg......
      moze Ci troche grosza wpadnie...........
      • Gość: Poduszeczka Re: Mój mąż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:56
        Ani jedno ,ani drugie.Nie słyszeliście o tym,że często nie docenia się tego, co się ma?
        • Gość: grf Re: Mój mąż... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 08.09.05, 22:00
          ja slyszalem o tym ze czasem ludzie przeceniaja wlasne mozliwosci intelektualne.
          • Gość: ratko Re: Mój mąż... IP: *.ipt.aol.com 09.09.05, 00:46
            lepiej siebie przeceniac, niz siebie nie doceniac. a ty poduszeczka powiedz to mojej bylej, bo ona to wlasnie zaczyna zauwazac.
    • Gość: epk Re: Mój mąż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:50
      Co Ty gadasz?????!!!!!!! Jak jest między małżonkami zależy wyłącznie od nich
      samych!!! A gdzie kompromis??? Przecież trzeba siebie szanować!
      MOJA ŻONA jest najlepsza na świecie! Nie wszystko pracuje jak w szwajcarskim
      zegarku, ale wszystko można przedyskutować! Walcz o Was pod każdym względem,
      jak o FIRMĘ!
      Zdrada???? WYKLUCZONE!!! ONA jest najlepszym kochankiem!!!!!!!!!!!
      Pozdrawiam i życzę szczęścia i zrozumienia!!!
    • kromka30 Re: Mój mąż... 09.09.05, 09:29
      moj tez jest super takich ze swieczka szukac co poduszeczko?:)
      • Gość: Poduszeczka Re: Do ratko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:25
        W myśl starego powiedzenia"...ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto cię stracił..."-to do ratko.Bądź dobrej myśli,a może wróci?
        Kiedy ma się kogoś blisko obok siebie nie zauważamy często jego zalet,a za to zauważamy jego wady.Natomiast, żeby wszystko było jasne,często wady mężów naszych przyjaciółek nas nie drażnią,a w naszych mążach tak.Dlatego napisałam "żebyś ty jeszcze cudzy był".Pojęliście o co chodzi?
        • citimen bzzz 11.09.05, 21:29

pamiętam pewien słynny text z filmu poszukiwany-poszukiwana :

- mąż ? mąż z zawodu jest dyrektorem ...

hehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka