Gość: Poduszeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:41 ...to superowy facet,ach żeby on jeszcze cudzy był. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Mój mąż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:45 myślisz o zdradzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldus Re: Mój mąż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:45 a co? chcesz go oddac? rozpisz .....przetarg...... moze Ci troche grosza wpadnie........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poduszeczka Re: Mój mąż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:56 Ani jedno ,ani drugie.Nie słyszeliście o tym,że często nie docenia się tego, co się ma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grf Re: Mój mąż... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 08.09.05, 22:00 ja slyszalem o tym ze czasem ludzie przeceniaja wlasne mozliwosci intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratko Re: Mój mąż... IP: *.ipt.aol.com 09.09.05, 00:46 lepiej siebie przeceniac, niz siebie nie doceniac. a ty poduszeczka powiedz to mojej bylej, bo ona to wlasnie zaczyna zauwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epk Re: Mój mąż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 08:50 Co Ty gadasz?????!!!!!!! Jak jest między małżonkami zależy wyłącznie od nich samych!!! A gdzie kompromis??? Przecież trzeba siebie szanować! MOJA ŻONA jest najlepsza na świecie! Nie wszystko pracuje jak w szwajcarskim zegarku, ale wszystko można przedyskutować! Walcz o Was pod każdym względem, jak o FIRMĘ! Zdrada???? WYKLUCZONE!!! ONA jest najlepszym kochankiem!!!!!!!!!!! Pozdrawiam i życzę szczęścia i zrozumienia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kromka30 Re: Mój mąż... 09.09.05, 09:29 moj tez jest super takich ze swieczka szukac co poduszeczko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poduszeczka Re: Do ratko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.05, 20:25 W myśl starego powiedzenia"...ile Cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto cię stracił..."-to do ratko.Bądź dobrej myśli,a może wróci? Kiedy ma się kogoś blisko obok siebie nie zauważamy często jego zalet,a za to zauważamy jego wady.Natomiast, żeby wszystko było jasne,często wady mężów naszych przyjaciółek nas nie drażnią,a w naszych mążach tak.Dlatego napisałam "żebyś ty jeszcze cudzy był".Pojęliście o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
citimen bzzz 11.09.05, 21:29 pamiętam pewien słynny text z filmu poszukiwany-poszukiwana : - mąż ? mąż z zawodu jest dyrektorem ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś