Gość: z SM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 00:09 hi hi..nie ma siły na Alka....do wglądu...bar w Al. NMP 29....uwielbia ten lokal:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mixer Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 00:27 święty jest the best:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Problem człowieka, który krzyczy 24.09.05, 00:51 nie jest zagrozeniem??????a nie roznosi bakterii? fajnie Nic nie mozna zrobic No tylko u NAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsl Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 01:16 No cóż, Aleksander jest już chyba naszą "lokalną atrakcją". Od tylu lat jest z nami, że nie ma chyba wśród częstochowian osoby która by nie kojarzyła śmiesznego Pana w przydużych ubraniach który śpiewa pieśni maryjne i udaje że nawiązuje "kontakt z niebem". Ważne że jest nieszkodliwy... choć kto wie. Widać nie trzeba być zasłużonym i robić wielkie rzeczy by cię Gazeta opisała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.pl / 80.53.3.* 24.09.05, 03:57 Kiedys przechodzac przez dworzec slyszalem jego wolanie do niebios, bylo to mniej wiecej cos takiego: "Boziu, boziu! Ja Ciebie tak bardzo mocno prosze, tak zebys mi chociaz ze dwie dyszki zeslala! Ja Ciebie prosze prosze tak bardzo!" Mnie to troche rozbawilo ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem0 Re: Problem człowieka, który krzyczy 25.09.05, 12:35 Nie przejmujcie sie tak 'imagem' dworca czy miasta przed turystami. Wydaje mi sie, ze jest to staly element dworcow kazdego duzego :) miasta. We Frankfurcie na Menem roi sie od nawiedzonych poprzebieranych w rozne szaty i wykrzykujacych do nieba lub do ludzi. Obok stoi policja i nic nie robi. Wyjapuje tylko tych co cpaja na schodach. Ot, wolnosc obywatelska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atlantyda Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.asm.bellsouth.net 25.09.05, 13:29 Nie w Atlancie. Obsluga najpierw grzecznie informuje intruza, ze jest niemile widziany i prosi o opuszczenie dworca. Gdy to nie pomaga wzywa policje, ktora dokonuje aresztowania pod zarzutem "criminal trespass" i intruz laduje w areszcie. Poniewaz "criminal trespass" to wykroczenie stanowe intruz spedza za kratkami okolo 6 miesiecy w oczekiwaniu na proces przed Sadem Stanowym. Na procesie sedza skazuje go na 6 miesiecy, wlicza w poczet kary okres spedzony w areszcie w oczekiwaniu na proces i wypuszcza. Jezeli intruz wraca na dworzec caly proces sie powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal zawsze wiedziałem że USA to państwo policyjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:21 nieźle - 6 miesięcy za uciążliwe zachowanie... Mówiąc szczerze nie widzę tu powodu do chwały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: zawsze wiedziałem że USA to państwo policyjne IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 25.09.05, 17:49 nie chodzi o chwale tylko o umozliwienie spokojnego zycia mieszkancom. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Problem człowieka, który krzyczy 24.09.05, 09:49 Trzeba go docenić. Mało kto by się odważył na takie zachowania jak on :-) To jest po prostu Wolny Człowiek ;-) ________________________ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Grzybek I znów ta durna często chowa !!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:35 skoro buk dau i buk wzioł to jaki problem - wymudlta siem zeby buk go wzioł di siebie i po sprawie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.netcontrol.pl 25.09.05, 12:48 nie tylko u nas, na szczęście to uogólnienie w tym przypadku się nie sprawdza, ostatnio byłem na wczasach na Lazurowym i tam też można spotkać takich ludzi, pierwszym razem przejeżdżałem przez Nicee w drodze do Monako, rano człowiek oddawał mocz w najważniejszym punkcie miasta, na promenadzie tuż przy wejściu do zabytkowej części miasta, wieczorem jak wracałem spał on na ławce przy której wcześniej sikał, kolejnym razem, kilka dni później, spotkałem właśnie takiego "częstochowskiego krzykacza", chodził po najbardziej uczęszczanej przez turystów części Nicei i krzyczał, czasem był agresywny, ale w stosunku do innego bezdomnego, wracając do naszego bezdomnego, może za komuny by sobie z nim szybko poradzono, ale na szczęście żyjemy w wolnym kraju, i każdy z nasz ma prawo organizować sobie czas jak chce, myślę, że w jego przypadku należałoby faktycznie zawieźć do psychiatry, i jakoś po prostu pomóc, choć nie jest to pewnie proste... Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Problem człowieka, który krzyczy 25.09.05, 13:33 ja_corka napisała: > nie jest zagrozeniem??????a nie roznosi bakterii? Każdy z nas roznosi bakterie. Ty również, czy tego chcesz, czy nie. 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: response Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.lodz.dialog.net.pl 25.09.05, 13:34 A ty nie roznosisz bakterii? Fajnie, tylko w Polsce można tak mysleć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon35 Balcerowicz musi odejść -krzyczy z 10 lat IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:15 Niejaki Lepperus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebniety narod [...] IP: *.hsd1.wa.comcast.net 25.09.05, 10:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm weźcie "bohaterów" z Włodowa... 25.09.05, 10:56 oni się nim "odpowiednio" zajmą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: weźcie "bohaterów" z Włodowa... IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.09.05, 15:23 Bohaterscy przedsatwiciele społeczeństwa obywatelskiego z Włodowa chwilowo siedzą w areszcie, ale już wkrótce minister Ziobro ich wypuści a wtedy będa mogli jeździć po Polsce i likwidowac takich krzykaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines To czlowiek!!!Czy tu jest nadrasa??? Sami wspanial IP: *.aster.pl 25.09.05, 12:06 "zatłuc cwoka i tyle i tak z niego nikt pozytku nie ma to zwykła menda ludzka pije, smierdzi i hałasuje nic nie robi"Oto zdanie z tego forum.Jak to mozliwe, ze Gazeta pozwala , aby takie zdania byly na forum.Wszyscy z tego forum to tzw przyzwoici obywatele, bez wad i grzeszkow, albo moralni obywatele, nadrasa.Przerazajace!!!!!!!!!!!!TO przeciez czlowiek, moze nienormalny, istota ludzka!!!Sluzby sa bezsilne!!!Jak to mozliwe? Wiec dzieki takim faszystowskim opinia, wreszcie ktos tego nieszczesnika zatlucze.Ktos bedzie mial jego krew na rekach, zamiast isc z nim do psychiatry lub umiescic goscia w jakims szpitalu czy domu dla bezdomnych, zaintersowac sie jego sytuacja.Przeciez jest schroniko Brata Alberta i inne miejsca!!! Boze gdzie ja zyje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz Re: To czlowiek!!!Czy tu jest nadrasa??? Sami wsp IP: 212.11.57.* 25.09.05, 12:39 Chyba na ziemii... Ja bym z nim na piwo poszedł. Albo zeżarł z nim po pysznym hotdogu. Hehehe! Jak wrócę do Polski, to się wybiore na pielgrzymkę do czestochowy. Facet chce pogadać. Nie ma z kim drodzy czestochowianie... Mam nadzieje, że go nikt do tej pory nie skatuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zb Re: To czlowiek!!!Czy tu jest nadrasa??? Sami wsp IP: *.netcontrol.pl 25.09.05, 13:40 może w ostatnim zdaniu przesadzone, ale generalnie bardzo dobry głos, faktycznie nie bądźmy faszystami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: To czlowiek!!!Czy tu jest nadrasa??? Sami wsp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 16:13 No tak.. (...)"są schroniska Brata Alberta..." -Tylko nie zauważyłeś, wielce oburzony internauto, że ów człowiek -jak możesz przeczytać w treści komentowanego artykułu- nie chce na stałe przebywać w schronisku (sic!). Wyrażasz w swym komentarzu zdziwienie, że żyjesz i to: (...)"w jakim kraju...?" Hmm... -No właśnie.. A CO TU KRAJ MA DO RZECZY???!!! Może, jeśli uważasz że kraj jest zły, to może sam się zmień - to i /ten/ kraj będzie lepszy? W prawdzie bowiem nie napisałeś, gdzie oraz w jakich warunkach sam zamieszkujesz, ale jeśli uważasz, że normalnym i właściwym miejscem zamieszkania dla ludzi są jakieś przytułki czy schroniska -jak proponujesz wolnemu człowiekowi, Aleksandrowi G.- To powinieneś może się zamienić na miejsce zamieszkania swojego w schronisku lub przytułku, a mieszkanie z wygodami pozostawić do dyspozycji Aleksandrowi G. Co ty na to? -Może na takie "normalne-nienormalne" warunki, w jakich ty mieszkasz ów bohater komentowanego artykułu przyjąłby właśnie jako... normalne i do przyjęcia?? ;) No, a ty, oczywiście mógłbyś przenieść się do jakiegoś schroniska lub przytułku. Czyż wtedy nie przyczyniłbyś się realnie do poprawy "normalności" "w tym kraju"?? ;) p.s. Czyż teraz sam nie przyznasz, że takie proste rozwiązania /jak zaproponowane w twojej opinii/ są dobre, miłe i skuteczne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cziriklo W Czestochowie nie ma kosciolow, wiec nie ma 25.09.05, 14:02 nikogo, ktoby chcial mu pomoc. Gdyby w Cezstchowie znalazl sie chociaz jeden kosciol, to z pewnoscia pan G trafilby pod troskliwa opieke swoich wspolwyznawcow-chrzescijan. Nie musialby, jak powiada w doniesieniu jeden z mezow czestochowskich, "psuc wizerunku miasta". Bo wizerunek miasta oczywiscie zalezny jest od tego czy wszyswcy jegfo mieszkancy sa zdrowi i normalni. Wtedy i miasto jest zdrowe i normalne. A tak to... Ech! Szkoda gadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanciarz Re: W Czestochowie nie ma kosciolow, wiec nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 16:14 To może pojedź do Częstochowy i mu pomóż??? W końcu jesteś takim dobrym człowiekiem... Rzygać mi się chce jak czytam takie bzdurne komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re:Problem człowieka, który krzyczy.Spoko gościu;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:34 hi hi... W porządku gościu! ;))) Jest wolny, jak każdy. Być może głosi dobrą nowinę ludziom pogrążonym w matni różnych, chorobliwych często, układów, mafii, materializmu - słowem zagubionych w sobie. I co w tym złego? Że krzyczy? -To zapewne po to, żeby go inni mogli usłyszeć wśród hałasu zwykle panującego na dworcach kolejowych, gdzie przejeżdżające wciąż pociągi zakłócają ciszę ;). Facet radzi sobie sam jak może, i to lepiej od wszystkich t.zw. "służb społecznych", które -jak wynika z treści artykułu- ROBIĄ WSZYSTKO ABY POZBYĆ SIĘ CZŁOWIEKA, ZAMIAST ZAPROPONOWAĆ MU NP. PRACĘ W ZAMIAN ZA NALEŻNĄ PRACĘ! No ale -myślę sobie niby niepoprawnie, wg. kanonów poprawnościowych, jak się może wydawać z pozoru- w kraju, w którym "tylko ryby biorą" trudno raczej spodziewać się innych rozwiązań niż te, które czynią dotychczas /i proponują/ t.zw. "służby społeczne". -A szkoda :( p.s. A tak swoją drogą i na marginesie: Jeśli by ów człowiek wykrzykiwał np. słowa Biblii, to czy nie można by mu za to płacić tak jak np. politykierom? Przecież to i Częstochowa, i społeczeństwo, wydaje się przenajświętsze nieomal /ponoć 95% to wierzący chrześcijanie, pełni miłości i miłosierdzia/? Ale spokojnie, spokojnie drogi mój czytelniku.. Ja skądinąd wiem - nieoficjalnie oczywiście, bo to powszechnie znana tajemnica ;) więc inaczej o tym nie wypada mówić- że dla bodaj większości wierzących bogiem, w tym pięknym kraju jakim jest Polska, jest li tylko pieniądz i wadza niestety... pozdrawiam, życząc miłej niedzieli i mądrych wyborów swoich przedstawicieli do parlamentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: towarzysz krzykacz Chodzi o Gudzowatego ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gibeck Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 23:15 Ja go znam pod ksywką Jezus :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragnienie Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 06:41 z tym tysiacleciem to troche lipa orgynatorem jest pseldo lekarz niechce rozwijac watku skad to stwierdzenie ale wielu pacjetow potwiedzilo by to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie KATolik oto pielgrzymowicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 07:42 i taki jest pózniej "pożytek" z pielgrzymów - przyjdą bród, smród zostawią - kasy niewiele i jescze co lepsze elementy zostają i drą ryja (nie mylić z radiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek007 Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.prenet.pl 24.09.05, 08:31 Należy wytransportować do lasu albo dać mu miotłe niech zamiata będzie krzyczał ale bedzie z niego pożytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tonald dusk Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:17 Puścić go przez radiowęzeł na aleje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 09:53 Jutro oddam na niego swoj glos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadzia Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 11:46 no to w niedziele wybory :) okreg 21 pozycja 7 Aleksander G ;pseudonim krzykacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek lbn Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.devs.futuro.pl 25.09.05, 13:27 hehehe przed chwila czytalem ze kwitki do głosowania zostaly blednie wydrukowane, wlasnie w okregu czestochowskim...... blad polega na tym, ze Krzykacza nei ma na listach.... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.05, 12:35 A nie mozna odnalezc jego rodziny w Kobrzegu?czesto jestem na pks i widok tego faceta sprawia ze szybko znikam stamtad bo smierdzi niemozliwie i niedaj boze zeby usiadl kolo kogos!zrobcie cos z nim!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo tyż Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 13:06 Historia autentyczna. Wybierałem się PKS-em za miasto, ale postanowilem zaryzykowac i udalem sie na hot doga do baru w poblizu, poniewaz do odjazdu bylo troche czasu. Siedze sobie, na przeciwko mnie słynny Olo, w odleglosci ok 4 m. Jem tygo hot doga i tak sobie mysle, ze gosc ma nieciekawe zycie, ale wariat to mu pewnie wisi :) No i jak bym zgadl... wyobrazcie sobie moje zniesmaczenie gdy majac parowke w ustach, zobaczylem jego parowke wiszaca z rozprutych spodni... o malo sie nie... USUNCIE GOSCIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksander Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.man.bydgoszcz.pl 24.09.05, 14:47 Gejem jesteś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka niejedna Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 17:21 :-)))))))) nic dodać nic ująć, niesmaczny gość ale za to ile rozrywki dostarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 17:01 Oleńko prosisz, żeby "coś z 'tym'" zrobić. No to robię: Proponuję abyś, dla zlikwidowania dręczącego cię problemu, zafunduj mu kąpiel w jakiejś z miejskich łaźni, albo domu pielgrzyma czy też w którymś z częstochowskich hoteli - gdzie dodatkowo odświeżono by mu /czyli wyprano/ jego odzienie- I po sprawie. Facet poczuję się napewno znacznie lepiej! ;) -A i krzyczeć może będzie nieco ciszej, jak go nie myta skóra swędzić nie będzie!... Potem możesz zaproponować mu wybranie się razem z nim -już pachnącym czystością- np. do jakiejś restauracji na dobry obiad i rozmowę przy herbatce. ? - A co? ;) Niech się człowiek poczuje jak człowiek! ;))) Pozdrawiam serdecznie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.05, 07:28 Po pierwasze nie z "tym" tylko z nim!Po drugie wiem ze on od czasu do czasu jest myty, golony i karmiony- z tym chyba najlepiej daje sobie rade, poza zdobywaniem alkoholu.Po trzecie sa ludzie, ktorych Aleksander powinien zainteresowac, a po czwarte mysle ze najlepszym wyjsciem jest zbadnaie go u psychatry, i ewentulne podjecie dlugofalowych dzialan w stosunku do niego(nie tylko zabieranie na izbe).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.ghnet.pl 25.09.05, 10:48 Duzo mam doczynienia z osobami "nieprzystosowanymi" spolecznie. Naszla mnie jedna mysl: przestac go akceptowac w tamtym srodowisku! Nie dac mu jesc (pobliskie bary i MOPS)! Nie dac pieniedzy! To go tam trzyma! Moze nic nie robic a jeszcze go wszyscy wokol utrzymuja - to jest chore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech K. człowiek który krzyczy i smierdzi IP: *.ias.bredband.telia.com 25.09.05, 11:13 Ogloscie, ze jest homoseksualista i zaraz bojowki dresiarzy sie nim zajma!!! Gleboko wierzaca ludnosc Czestochowy nie bedzie go bronila, bo przeciez gej to nie czlowiek! Co innego psychicznie chory smierdziel, temu nawet denaturat kupuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:04 Jakbym byl wlascicielem baru, do ktorego przylazi to by dostal taki wpier*, ze juz nigdy wiecej by do mnie nie przyszedl. Nie dawac zarcia i spuszczac regularnie wpierd*, w koncu wezmie sie do roboty albo pojdzie gdzies indziej. Pasozyty trzeba eliminowac albo niech sie przystosuja do zycia w spoleczenstwie. Nigdy nie wiadomo co takiemu czubowi do glowy strzeli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldilock Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.freedom2surf.net 25.09.05, 12:27 natomiast wiadomo co jest w twoim malym lebku Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem0 Re: Problem człowieka, który krzyczy 25.09.05, 12:28 > Nigdy nie wiadomo co takiemu czubowi do glowy strzeli. A skad to niby wiadomo, co Tobie moze strzelic? Porownujac agresywnosc "wypowiedzi" jego i Twoje, bardziej sie obawiam Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek lbn Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.devs.futuro.pl 25.09.05, 13:24 ty zaje**** faszysto, tak nie mozna. jak bym cie zobaczyl to bys dostal taki wpier*** ze bys wiecej tak nie pomyslał,...... ludzie, to faszystów trzeba eliminowac ze spleczenstwa...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulower Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.05, 11:09 Mają ludzie trochę rozrywki w tym prowincjonalnym zadupiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Faszysta Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:15 W Brazyli radzą w ten sposób,policjanci wyprowadzają w ustronne miejsce i ku............, i niema problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech K. człowiek który krzyczy i smierdzi IP: *.ias.bredband.telia.com 25.09.05, 11:16 Ogloscie, ze jest homoseksualista i zaraz bojowki dresiarzy sie nim zajma!!! Gleboko wierzaca ludnosc Czestochowy nie bedzie go bronila, bo przeciez gej to nie czlowiek! Co innego psychicznie chory smierdziel, temu nawet denaturat kupuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel [...] IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 25.09.05, 11:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel czujnosc sprawdzalem wasza:-) IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 25.09.05, 15:52 niezle:-) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.dip.t-dialin.net 25.09.05, 11:20 Nierozumiem gdzie problem. Wlasciciel czy dzierzawca oglasza zakaz wstepu /ustnie/ w obecnosci najlepiej dwoch swiadkow wstepu na posesje. W razie niezastosowania sie do zakazu wzywana jest policja ktora usuwa natreta z posesji a takze wymierza kare.Takze bezdomnego mozna wsadzic do aresztu na 1 dzien.Wyobrazmy sobie sytuacje w ktorej natret wchodzi nam do domu i wrzeszy - no przeciez tak byc nie moze. Policja ma obowiazek ochrony obywatela firmy czy innej legalne dzialajacej instytucji a takze ich interesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldilock Re: to kandydat SLD na prezydenta IP: *.freedom2surf.net 25.09.05, 12:18 jest to 5 koluymna sld w Czestochowie i jak stanie sie jeszcze bardziej znany i medialny to bedzie kandydatem na prezia z rekojmy sld Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldilock Re: to kandydat SLD na prezydenta IP: *.freedom2surf.net 25.09.05, 12:21 wyobrazmy sobie te felietony Michnika popierajace jego kandydature.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie TO WCALE NIE JEST NIC SMIESZNEGO. IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 25.09.05, 12:31 Kwasek sobie poradzil z prezydentura, to i ten by sobie dal rade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trick taaa, jego chociaz goleń by nie bolał:-) IP: *.chello.pl 25.09.05, 13:52 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hammurabi Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:40 To ciekawe, że nic nie można z tego typu człowiekiem zrobić - art. 193 Kodeksu Karnego - Kto wdziera się do cudzego domu, mieszkania, lokalu, pomieszczenia albo ogrodzonego terenu albo wbrew żądaniu osoby uprawnionej miejsca takiego nie opuszcza podlega karze [...] albo pozbawienia wolności. Może Panowie ze straży miejskiej nie wiedzą jak się do tematu zabrać i nie wiedzą za co biorą pieniądze. W sprawie karnej człowiek ów przeszedłby badania psychiatryczne i może można byłoby mu jakoś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
callafior NIE MA RADY NA DEBILI 25.09.05, 11:42 czy takich pospolitych na dworcu, czy tych grubszych w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hammurabi Kurs prawa dla Straży Mijeskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:43 To ciekawe, że nic nie można z tego typu człowiekiem zrobić - art. 193 Kodeksu Karnego - Kto wdziera się do cudzego domu, mieszkania, lokalu, pomieszczenia albo ogrodzonego terenu albo wbrew żądaniu osoby uprawnionej miejsca takiego nie opuszcza podlega karze [...] albo pozbawienia wolności. Może Panowie ze straży miejskiej nie wiedzą jak się do tematu zabrać i nie wiedzą za co biorą pieniądze. W sprawie karnej człowiek ów przeszedłby badania psychiatryczne i może można byłoby mu jakoś pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Kurs prawa dla Straży Mijeskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 09:59 On się nie wdziera to primo sekundo nikt nie złożył doniesienia to sekundo poczytaj trochę panie prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
wicurpix Re: Problem człowieka, który krzyczy 25.09.05, 11:44 Ale radni miasta są glupi - skor ten facet stal sie postacia medialna to nalezy go wykorzystac do reklamy miasta! Dajcie facetowi jeśc i stworzcie dla niego etat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vika Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 15:20 Tylko radni powinni się zastanowić czy ta medialna postać ma chodzić z rozwalonym rozporkiem i "klejnotami" na wierzchu, czy też dać mu jakieś całe i dopasowane spodnie. I może zaproponować jakieś zajęcie, skoro mu się Częstochowa tak podoba. Swoją drogą, dziwne to jest, żeby wszelkie władze były bezradne. W takim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Krzyczy, kiedy widzi przerażający 25.09.05, 11:45 katoland, ja też na jego miejcu krzyczal bym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfcghv Re: Problem człowieka, który krzyczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 12:01 On jest potrzebny, przypomina o problemie bezdomności. Zawieźć go do Warszawy, niech krzyczy pod sejmem i pałacem prezydenckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega f. ZASTANOWCIE SIE CO ZROBICIE JAK GO ZABRAKNIE IP: *.w83-192.abo.wanadoo.fr 25.09.05, 12:04 GOSC KRZYCZY I NIEDLUGO BEDZIE WIZYTOWKA PKSU .PIELGRZYMKI BEDA DO NIEGO SIE USTAWIAC ZEBY ZOBACZYC GOSCIA. WIEC POMYSLCIE JAK ZROBIC Z TEGO KASE PALANTY JEDNE A NIE WYSYLAC GO NA SYBERIE. KOLES MOZE PRZYNIES WAM KORZYSCI ALE WY URZEDASY ZYDOWSKI TEGO NIE WIDZICIE.WIDZICIE TYLKO OPADAJACE GACIE I KRZYK. JESTESCIE KOLKI I TYLE. lepszapolska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arta nadludzie z forum wyborczej IP: *.aster.pl 25.09.05, 12:15 nadludzie!Rasa wspanialych!Same mozgi sami wspaniali, posagowi, pachnacy, bezgrzeszni. My nie mamy fizjologii, nasz pot pachnie, bedziemy zawsze mlodzi, smierc nas nie tyka. A ten ktos??? Ktoz to ? Kloszard, niegodny , szmata!! Boze pomoz temu Biedakowi, bo nadludzie go zatluka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz Re: nadludzie z forum wyborczej IP: 212.11.57.* 25.09.05, 12:25 Nikt nie zadał sobie trudu, żeby się zastanowić czemu ten facet krzyczy? Leczy się przyczyny, a nie skutki. A że facet jest brudny, pachnie niesympatycznie... Trudno być innym, podejść i zapytać czemu się tak drze? Próbował ktoś? Tak, najlepiej spałować w krzakach... Odpowiedz Link Zgłoś
alkud prawdziwie wolny czlowiek :D :D :D 25.09.05, 12:19 tylko myc powinien sie czesciej, jesli wogole :))) Islam Movie Project Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel [...] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.09.05, 12:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Prymityny naziol z ciebie, bandyto!!! IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 25.09.05, 12:51 Przyjdzie czas, ze pozalujesz tego, cos napisal.Nie takich 'kozakow' jak ty, widziano na tym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz Re: Prymityny naziol z ciebie, bandyto!!! IP: 212.11.57.* 25.09.05, 13:00 Nie wysilaj się. Pozostań ze świadomością, że wiesz jaką on cene za to płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Nazywanie rzeczy po imieniu nie jest zadnym ... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 25.09.05, 13:14 wysilkiem dla normalnego czlowieka,A OD MOJEJ SWIADOMOSCI ,to prosze sie odp... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judasz Re: Nazywanie rzeczy po imieniu nie jest zadnym . IP: 212.11.57.* 25.09.05, 17:39 Chyba mnie źle zrozumiałeś(aś) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikoś Re: Polamac gnoja i bedzie spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 13:20 Gość portalu: obywatel napisał: > We wrocku na mojej dzielnicy tez byla taki kozak. Jak polamalismy mu nogi, > odrazu zrobilo sie ciszej Ja proponuje zeby temu obywatelowi polamac nogi, zrobi sie bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Kandydat na prezydenta zginął w wypadku 25.09.05, 12:21 Czyżby jakieś nieokreślone siły zauważyły że miał coraz większe poparcie? Co się dzieje? Zakłądacie się że nic z tego nie wycisną? No bo nieostrożny i tak dalej. Tfu, co za czasy! A co z innymi, którzy w niewyjaśnionych okolicznościach zmarli tuż przed jakimiś ważnymi wydazeniami, które bezpośrednio ich dotyczyli. Nie pamiętacie takich?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitriolic Jest wolny, psychicznie nie bardziej zakręcony jak IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.09.05, 12:32 my wszyscy. Pozbył się tylko barier którymi my jesteśmy ograniczani. Możemy mu naskoczyć....Trochę mu zazdroszczę. Totalny luzak. Zostawcie gościa w spokoju, dopóki nie popełni przestępstwa. W tym kraju ukraść fabrykę jest OK. Wydzierać się na dworcu.... problem. Gość ma więcej rozumu niż my wszyscy, uczestnicy wyścigu szczurów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Partyzant Nie ma mocnych na bezdomnego krzykacza IP: *.111.inds.pl 25.09.05, 12:37 Drodzy mieszkancy Cze-wy, Mamy sposob na darmowe zarcie:) wchodzicie gdzie chcecie, drzecie pyska i wpieprzacie co chcecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldilock Re: Nie ma mocnych na bezdomnego krzykacza IP: *.freedom2surf.net 25.09.05, 12:43 zpomniales, ze trzeba popracowac nad strona zapachowa, nie ma czegos takiego jak free lunch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitriolic Dokładnie tak. Ilu z Was na to stać...? IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.09.05, 12:48 wspomniałem coś o barierach... Jesteś gotów porzucić swoje zaprogramowane (najczęściej przez rodziców) życie? Olać wszystko? Wątpię. Takich gości jest garstka. Jedni zostają "krzykaczami nadworcu" inni "Gatesami" z miliardowymi fortunami. Kim Ty będziesz...? Szurem w pogoni za etacikiem i pewnie uważasz, że jesteś od NIEGO lepszy....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dokładnie tak. Ilu z Was na to stać...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 14:57 akurat Gates mial spoko rodzicow i go nie programowali wedlug swoich chorych wizji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel glupoty kolego piszesz IP: *.boleslawiecka.k.pl / *.NAT.WRO.Korbank.PL 25.09.05, 16:24 to ze kogos powaliło od chlania denaturatu i nalewek winnych nie znaczy, ze koles ma plan, koncepcje czy cokolwiek on pewnie nawet nie bardzo wie, na jakim swiecie zyje albo wodka mu resztki mozgu wypaliła, albo zwyczajnie ocipiał nie dorabiaj do choroby psychicznej jakiegos kolesia anarchistycznych ideałow on pewnie nawet nie wie, co to znaczy protestowac chodzi sobie, smierdzi i drze morde... ot , cały jego swiat pijaczyny i tyle :-( nie robcie z tego zera mesjasza naszych czasow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essie Uspic ciebie czy jego ? IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 25.09.05, 12:36 USPIC CIEBIE TO DOBRY UCZYNEK,w wypadku uspienia tego 'goscia' bedzie to morderstwo. Odpowiedz Link Zgłoś