Dodaj do ulubionych

praca w cz-wie???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 16:57
ja powoli tracę nadzieję.szukam w wyborczej i na necie ale ciągle nic...a w y
gdzie szukacie???
Obserwuj wątek
    • Gość: Menel Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:36
      W Leader Price chca kasjera czy nawet w Biedronce ze juz nie wspomne o Mc
      Donaldzie
    • Gość: ewa Re: praca w cz-wie??? IP: *.sfc.pl 04.11.05, 18:43
      Wiatam, jesli jesteś mężczyzną to z tego co wiem, potrzebuja mężczyzn do firm
      Mila i Pisa, tj. obok Wigolenu, za restauracją Joasia ( Gnaszyn) koło tapetowni.
      Potrzeba ludzi do pracy do załadunku, rozładunku, mających uprawnienia na wóżek,
      warto zajrzeć, mój brat tam pracuje. Pozdrawiam.
    • Gość: mateusz Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:17
      Ludzie!Jesteście wspaniali.Piszcie więcej o możliwościach zatrudnienia.W ten
      sposób wielu ,którzy daremnie szukają zatrudnienia wreszcie je znajdą.
      • Gość: xxx Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:41
        www.jobpilot.pl/
        • Gość: mateusz Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:49
          Jednak warto szukać różnych źródeł.
        • Gość: monika Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:50
          do sprzedazy hamburgerów na dekabrystów!!od zaraz!!! zgłoszenia w pawilonach
          na dekabrystów
      • Gość: Adam_________ Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:42
        No właśnie piszcie, bo trudno o pracę, sam jej szukam, skończyłem studia i szajs...

po sredniej mam technik elektryk...
    • Gość: alex Re: praca w cz-wie - tu nie znajdziesz IP: *.trustnet.pl 05.11.05, 12:59
      bez znajomości raczej nie ma szans na prace w grajdole cz-wie, wszystkich
      których znam załatwiali pracę po znajomośći, ja radziłbym Ci szukać czegoś za
      granicą, życzę powodzenia
      • Gość: taka jedna Re: praca w cz-wie - tu nie znajdziesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 18:18
        Guzik prawda, miałam do tej pory 3 różne prace w ostatnich 5 latach i żadna nie
        po znajomości, tylko z ogłoszeń albo "wychodzona". Wypowiadałam umowę w jednej,
        żeby mieć lepszą w innej.
        Ale pewnie, lepiej narzekać, że nie mam znajomości więc i pracy nie bedzie.
        Polska mentalność.
        Dla tych, którzy szukają życzę powodzenia i szczerze trzymam kciuki.
        • Gość: koko Re: praca w cz-wie - tu nie znajdziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 15:41
          Swoją pracę "wychodziłam", składałam gdzie sie dało swoje papiery i po trzech
          miesiącach dostałam ciekawą propozycję. Teraz sama prowadzę firmę i muszę
          stwierdzić, że nie ma chętnych do pracy. Warunki jakie proponuję wydają mi się
          nie najgorsze ale sęk w tym, że nie mam ich nawet komu przedstawić.
          Pozdrawiam prawdziwych "poszukiwaczy" pracy i bezrobotnych z przymusu a nie z
          wyboru, powodzenia.
          • Gość: m Re: praca w cz-wie - tu nie znajdziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 18:45
            A mozesz napisac cos wiecej na temat tej pracy i zarobkow ??

sory za nieufnosc ale jak ktos tak pisze ze oferuje w miare dobre zarobki i
            nikogo znalezc nie moze to wychodzi na to ze to praca od switu do nocy za 4zl/h
            albo poprostu na umowe za 617zl netto i wtedy slowa o w miare dobrej placy
            brzmia smiesznie.
            • Gość: koko Re: praca w cz-wie - tu nie znajdziesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 10:26
              Niestety takich informacji, kogo szukam itd, nie zamieszczę już na forum. Raz
              już próbowałam i nie było przyjemnie. Ogłoszenia sa na odpowiednim forum i w
              prasie.
              Chodzi mi jednak o coś innego. Przez miesiąc warunki mogłam przedstawić 2
              osobom, bo tyle przyszło na umówione spotkanie. Szkoda mi nawet tego komentować.
              • Gość: Cyku Re: praca w cz-wie - tu nie znajdziesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 10:59
                To moze chociaz jakies wskazowki ;) Nie rozumiem jakie nieprzyjemnosci... przewaznie tylko ludzie zlecajacy akwizycje sie tak ukrywaja i nic nie chca powiedziec ;P
                A jesli chodzi o chamstwo ludzi, to osobiscie uwazam ze trzeba poprostu to ignorowac...
      • Gość: marcin_r Re: praca w cz-wie - tu nie znajdziesz IP: 213.199.204.* 05.11.05, 19:19
        Zapewniam Cię, że nawet w naszym rodzinnym mieście można znaleźć pracę bez
        znajomości. Czego jestem dowodem.
    • Gość: zth Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 22:38
      to idź do mcdonalda najlepiej na drogowców - pewnie cie przyjma :)
    • Gość: marcin_r Re: praca w cz-wie??? IP: *.21.pl / *.21.pl 08.11.05, 17:35
      Napisz może w jakim zawodzie szukasz i czy jesteś skłonny do pracy w innym zawodzie niż Twoje wykształcenie. Myślę, że ktoś Ci na pewno doradzi, ale po podaniu tych niezbędnych informacji.
    • Gość: ja Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 15:59
      od miesiąca kuuję wyborczą no i sorry ale dla dziewczyn pracy nie ma chyba że
      tancerki gogo albo roznoszenie ulotek
      • Gość: student Re: praca w cz-wie??? IP: 195.117.107.* 10.11.05, 20:32
        ja szukam pracy !! jestem studentem IV roku infy w czewie dziennie ale mam duzo
        czasu wolnego jakby cos wiedzieliscie w branzy IT to piszcie
        • Gość: m Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:48
          Albo nie umiecie szukac albo wam sie nie chce w wyborczej jest mnostwo ogloszen
          dla informatykow...jesli chodzi o prace dla dziewczyn to tez jest jej mnostwo
          tylko troszke trzeba miec w glowie
          • Gość: motylek Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 21:47
            Ja skonczylam studia (administracja!).Przez caly okres studiow pracowalam aby
            miec jakies pieniadze m.in w McDonaldzie (umowa o prace) ale przez to nie moglam
            sie dostac na zaden staz ,roboty publiczne itp.Pracy sie nie boje.Roznosilam
            ulotki,bylam niania do dziecka,pomoca domowa.Od czerwca nie pracuje i zlozylam
            juz ok. 160 CV i LM.Nie mam szans na dobra prace z tego wynika.Nikt nie powie ze
            siedze w domu i czekam na manne z nieba.Chce pracowac ale nie w lokalach na
            rurce lub jako pani do towarzystwa czy w ubezpieczeniach.

Nikt mi nie powie ze praca jest wszedzie.Podejme "prawie"( tylko nie tej j/w)
            kazda prace.

pozdrawiam goraco.Zycze owocnych poszukiwan
            • Gość: ja Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 22:52
              te same studia skończone już podczas studiów pracowałam w sklepie a potem jako
              pomoc domowa i opiekunka do dzieci żeby mieć swój grosz.ubolewam bo nie mam
              przez to szans na staż a w moim zawodzie ciężko dostać sie bez znajomości.
              szukam więc cały czas i to nieprawda że nie chce mi sie dupy ruszyć
        • Gość: marcin_r Re: praca w cz-wie??? IP: 213.199.204.* 11.11.05, 10:52
          Gość portalu: student napisał(a):

> ja szukam pracy !! jestem studentem IV roku infy w czewie dziennie ale mam duzo
          > czasu wolnego jakby cos wiedzieliscie w branzy IT to piszcie

Szukaj praktyk, jeśli masz małe doświadczenie i chcesz się czegoś nauczyć albo
          pracy, jeśli masz wiedzę i jesteś w czymś dobry. Firm informatycznych w Cz-wie
          jest - wbrew pozorom - wiele, ale to już zależy od Twojej inwencji.
      • Gość: marcin_r Re: praca w cz-wie??? IP: 213.199.204.* 11.11.05, 10:49
        Myślisz, że w obecnej sytuacji znajdziesz pracę w miesiąc ? Życzę powodzenia
        albo gratuluję specjalistycznej wiedzy i umiejętności (bo te trzeba mieć żeby
        tak szybko znaleźć pracę). Poza tym nie napisałaś nic o sobie poza "jestem
        dziewczyną". Za płeć pracy nie dostaniesz, chyba że taką, którą wymieniłaś sama.
        • Gość: motylek Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 13:16
          czy to o moj wpis chodzi???
          • Gość: marcin_r Re: praca w cz-wie??? IP: 213.199.204.* 11.11.05, 14:58
            Moja wypowiedź była do postu 'ja' o treści:

> od miesiąca kuuję wyborczą no i sorry ale dla dziewczyn pracy nie ma chyba że
            > tancerki gogo albo roznoszenie ulotek
            • Gość: motylek Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 15:23
              ok dzieki.
    • Gość: yoyo Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:05
      jakie bezrobocie ludzie ?? nie chce sie wiekrzosci robic !1 praca jest tylko
      trzeba dupe ruszyc i chciec pracowac !! ja wiem ze wiekrzosc to za marny
      grosz... neistety;/ ale praca jest !!oczywiscie ja nie rusze dupala za 700zł;]
      bo ta mnie nie przycisło knie minimum to1000:)
    • Gość: yoyo Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 10:06
      a co do Mc Donalda..... chyba nie usze komentowac ...!! podziwiam tych ludzi co
      tam pracuja i daja sie obcemu kapitałowy tak kopac w pupe;/
      • Gość: rolp Re: praca w cz-wie??? IP: *.trustnet.pl 11.11.05, 12:00
        Człowieku, gdzie ty pracujesz za ten 1000zł, jak ty nie umiesz pisać? Nie jest
        to chyba raczej praca umysłowa? Na tobie mamy najlepszy przykład, że nie ważna
        jest wiedza i umiejętności, a liczy się jedynie cwaniactwo i spryt.
        • Gość: jakie minimum Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:46
          Ile pracodawca musiałby zaoferować, żeby chciało się Wam z domu ruszyć?
          • Gość: m Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 11:26
            1000 zl netto skusilo by mnie do zmiany pracy
          • Gość: motylek Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:02
            pracowalam w McDonaldzie i przy ulotkah i przy garach jako pomoc domowa wiec nie
            zarabialam za duzo i jakos ruszylam tylek.Chyba wiesz ile tam mozna
            zarabiac...???Jezeli myslisz ze wszyscy sa leniami i niechce im sie ruszyc tylko
            to sie mylisz.Nie oceniaj ludzi wedlug siebie.

Nie wszycy bezrobotni to nieroby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

pzd tych bez i z robotnych
            • Gość: jakie minimum Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:17
              Nie oceniam ludzi, przez pięć lat pracowałam jako kasjerka na stacji paliw, nie
              zarabiałam kokosów (600-800 zł). Mam paru znajomych prowadzących firmy, którzy
              bezskutecznie poszukują pracowników, zastanawiam się więc czy dziś 5 zł/godzinę
              (na rękę) to stawka dla której nie warto się ruszać z domu?
              • Gość: monika Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 13:41
                ja też jestem na etapie szukania pracy i juz za 4 zł na godzinę będe pracować
                • Gość: Cyku Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:40
                  Tak trabicie o swoich firmach i firmach znajomych, ktorzy tak dobrze placa, nikt sie nie zglasza ;) co to za praca? gdzie? Za ile? Kontakt? Nazwa firmy? Nic dziwnego ze nie ma chetnych, skoro nie da sie takiej firmy znalezc, bo pracuja jako "tajnos agentos" ;P Wydaje mi sie ze chodzi tez troche o umiejetnosc wypromowania sie przez dana firme ;P Najlepiej robia to oszusci zlecajacy akwizytorstwo ;)
                  • Gość: jakie minimum Re: praca w cz-wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 12:40
                    Ja wcale nie twierdzę że moi znajomi płacą dużo, wręcz przeciwnie. Płacą 5 zł
                    za godzinę więc to chyba mało skoro nie ma chętnych, a zatrudniają sezonowo w
                    serwisie ogumienia.
                    • Gość: HK Re: praca w cz-wie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 15:29
                      Mam 52 lata, wykształcenie chemiczne z praktyką, Kto mnie zatrudni ???
                      Zapomniałam dodać... jestem KOBIETĄ... Oczekuję propozycjii, kpiny
                      przemilczę.............
                      • Gość: marcin_r Re: praca w cz-wie??? IP: *.21.pl / *.21.pl 14.11.05, 18:35
                        Jeśli masz tyle lat to i pewnie pokaźnie doświadczenie zawodowe. Na Twoim
                        miejscu szukałbym na portalach internetowych, w gazetach i oczywiście samemu
                        spróbował połazić, podzwonić do firm. Pozostawiać CV, LM na portalach pracy
                        (wbrew pozorom pracodawcy tak też szukają pracowników - wiem, bo sama mnie praca
                        tak znalazła). Teraz sprawa smutniejsza. W CV bym na Twoim miejscu nie podawał
                        wprost wieku. Jest to przykre, ale taka jest prawda i wiem coś o tym, bo tata ma
                        55 lat i nieraz odczuwa dyskryminację z tego powodu. Dlatego najlepiej ażeby
                        ktoś o wieku dowiedział się przy spotkaniu z Tobą, bo inaczej mogą nie zechcieć
                        zapraszać pracodawcy. Smutne, ale taka jest dzisiejsza rzeczywistość w Polsce na
                        rynku pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka