Dodaj do ulubionych

po Myslovitz ;]

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 09:45
już po koncercie i chyba nie musze pytać tych co byli jak się bawili ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: wronka Re: po Myslovitz ;] IP: *.man.czest.pl 22.05.06, 09:53
      A jak było?? :) Bo mnie nie było.
      • Gość: Alonzo Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 10:28
        Świetnie było;) choć spodziewałem się więcej starszych kawałków to widzę że i
        nowa płyta wyszła im całkiem całkiem:)
        pozdrawiam
        Alonzo
        • Gość: jaresz Re: po Myslovitz ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:51
          Było,spox.Kawałki nowe jak i stare są świetne.Zabawa przednia a tyle osób na
          promenadzie dawno nie było ;) Pozdrowienia dla dobrze bawiacych sie i nie tylko.
          Przy okazji gratulacje dla Lwow za dobra jazde...CKM !!!!
        • Gość: Magda. Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 12:34
          Mnie osobiście się nie podobało. W zeszłym tygodniu na Perfekcie było lepiej,
          dużo lepiej, no i ludzi też iwęcej...Pozdrawiam.
          • Gość: konrad Re: po Myslovitz ;] IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.05.06, 12:54
            Podzielam twoje zdanie. W zeszlym tygodniu byl lepszy klimat.
          • Gość: xx Re: po Myslovitz ;] IP: *.icis.pcz.pl 22.05.06, 12:57
            Nie bylem na zadnym z tych koncertow, ale znam ich muzyke.

Perfect gra tylko stare, kultowe kawalki. Praktycznie sie juz nie rozwija.
            Myslovitz gra trudniejsza muzyke i caly czas poszukuje czegos nowego.
            • Gość: Dżana Re: po Myslovitz ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 13:13
              mi sosbiście do gustu przypadł lepiej Perfect, dali więcej czadu, no ale to
              przecież dwa inne zespoły, wdety klimat był lepszy ale teraz też nie było źle,
              dobrze że w ogóle coś było!!!
              • Gość: ja Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:57
                masz rację...
                Myslovitz dali z siebie to co najlepsze - po prostu ich muzykę :) fajnie, że
                zagrali więcej nowych kwałków (a miały być tylko 2:P), teraz widzę, że warto
                wybrać się po ich nową płytkę :)
                najlepsza była końcówka - Peggy Brown i W deszczu maleńkich żółtych kwiatów :))
                dosłownie euforia ;)
                • bujaka_jamajka Re: po Myslovitz ;] 23.05.06, 20:20
                  Kurcze żałuje że mnie nie było... No ale niestety godziny koncertu i meczu
                  naszych lwów się troszkę zbiegły..
                  • Gość: ja Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:22
                    oj, jest czego żałować... :)
                    • Gość: Marta Re: po Myslovitz ;] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 20:38
                      ja co prawda zdazylam na ostatnie 3 kawalki,gdyz wczensije bylma na stadionie,
                      ale osobiscie nie bylam zachwycona:( bardzo lubie myslovitz, a jednak sie
                      zawiodlam, moze dlatego ze stalam z tylu i dzwiek muzyki totalnie nie zbeigal
                      sie ze slowami, ktorych i tak nie dalo sie przwaznie zrozumiec:((
    • Gość: pawel Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:38
      a ja tam na ich koncercie uwazalem tylko przez chwile......bo nie moglem sie
      kupic...jak zaczeli grac towlasnie rozmawialem z moja byla partnerka z kursu
      tanca:) wiec sie troche rozkojazylem....
      a potem poszedlem na promenade cos zjesc no i jak wrocilem to bylya koncowa i
      pojechalem do domu...... normalnie w qoolowym nastroju:)
      po tej sympatycznej rozmowie:) tylko ja pamietam z tamtego wieczoru hehehe
    • Gość: quistiska1 Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 12:24
      wiecie może jaki był tytuł tej piosenki śpiewanej przez Myslovitz po angielsku?
      Ja pamietam z niej tylko slowo "angel":D Ale byla naprawde bardzo klimatyczna:)
      • Gość: anielica181 Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:02
        co do Myslovitz to mize mieli niezlą ale publika była dzika:/Oberwałam butelką
        i siniaka mam do dzis:/ na perfekcie byli chociasz kulturalni ludzie
        • Gość: quistiska1 Re: po Myslovitz ;] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:57
          jakies malolaty wogole. Uwaga, że Myslovitz mial premiere w 94r ale ich jeszcze
          na swiecie nie bylo jest celna:)
      • Gość: teeh Re: po Myslovitz ;] IP: *.com 24.05.06, 16:45
        piosenka po angielsku to `Good day my angel`- zdecydowanie najlpesszy
        kawałek... mam nagrany z tego koncertu i po prztu mniam!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka