Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 15:33 Łapacz słowek!!!!! ktory lubi gry słowne to.....ciiiiiiii,a nie powiem...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 08.12.06, 16:32 Ja kurcze jescze w pracy...ale zaraz wychodze.Dzisiaj tio chyba 8 lipiec był a nie grudzien...oby tak dalej ps.Hustawka odnaleziona huraaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ps2 pozdrowienia dla tej co lubi sie hustac i dla tej co ma elfy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 22:27 no dziś cudo pogoda...nawet teraz noc jest ciepła...po prostu BOMBA...:) w sumie mogłoby tak być tak dalej,ale persektywa np świąt bez śniegu czy sylwestra i nowego roku nie napawają mnie optymizmem...nawet ten Mikołaj był taki bez klimatu...a teraz na sanki nawet się nie pójdzie,ani na ślizgawkę,ani na narty...nie wspominając,że niektórzy mają problemy z huśtawką...;):P ps.Gratuluję odnalazienia huśtawki, co do jej wielkości nie będzie się dyskutować o wielkości i rozmiarach tej huśtawki... ps2.dziękuję za pozdrowienia, a elfy były dziś aniołkami z różkami i ogonkami...;)nieźle dały mi popalić...hehehehe ale urocze są to fakt...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 22:28 ach i też pozdrawiam... pana Jacka...;):):P Anię...:) oraz elfiki...:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 22:36 Aha, i może wkońcu dzisiaj uda mi się pobzykać! RANDKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 08.12.06, 23:01 może myślisz,że jesteś zabawny/a podając się za kogoś?? mnie to nie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 08.12.06, 23:02 Oj, przypuszczam, że to jednak jakiś "bardziej wesoły", bo tym razem "bardziej wesoła" - prawdziwa! - nie miała randki, tylko raczej szkolenie z opanowywania aniołków z różkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 08.12.06, 23:15 ale spotkanko fajne było...a raczej powiedziałabym,że to aniołki z różkami mnie opanowywały i poskramiały...;):) dobranoc wszytskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:16 Zaraz się porzygam...naprawdę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:19 Przyda się, brakowało mi tylko, pozdrawiam cieplutko i papapatki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 08.12.06, 23:20 no to szerokiej drogi...aniołku... w sumie aniołek zawsze lepszy niż kostucha:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:25 Trza być uniwersalnym... w tych ciężkich czasach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 08.12.06, 23:28 No tak... Na jednych działa dobroć anioła, a inni drżą jedynie w obliczu kosy. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 08:25 tzeba zbywac takich frajerow,i debilnych podszywaczy!!!! a najlepiej ignorowac!! ps.no no elfy dały kaskowi popalic...(hihihii) ciekawe co one wyczyniały??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardziej wesoła Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 08:57 ale super pogoda. Masz rację Jacku, ignorować. Pozdrawiam w ten piękny dzionek! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 09.12.06, 10:32 MÓWIMY STANOWCZE "NIE" DEBILNYM PODSZYWACZOM,A JAK !!!! ps.oj dały popalić...;) ale przynajmniej było wesoło,ale nie ma problemu,ja tam bardzo lubię dzieci...:) ps2.już teraz trzeba powiedzieć: "cudna wiosnę mamy tej jesieni...":) tylko trza o siebie zadbać,prawda? bo inaczej łóżeczko będzie się kłaniać...:P ps3.sanki jak narazie odpadają w podskokach...cóż...hmmm pozdrawiam cieplutko słonecznie uśmiechnięcie "niesmarkato"...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 09.12.06, 17:15 Dokładnie....MOWIMY STOP I STANOWCZE NIE...bezwzglednym podszywaczom.. No włsanie trzeba dbac(probuje to robic) ale jakos nie wychodzi...dostało sie jakiegos kaszlu i bolow głowy...brrrrrr nie lubie tak...ale to minie.Wrzuce z 3 cebule,2 czosnki popije herbata z miodem i 2 łyki syropu i minie jak reka odjał...a przynajmniej mam nadzieje ze minie... pozdrawiam rowniez drogie kolezanki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelija Błagamy nie umieraj!!! IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 17:32 Dzwoń po karetkę, może Cię biedaczku jeszcze uratują, kaszelek i ból głowy, strrrraszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: Błagamy nie umieraj!!! 09.12.06, 17:53 nie masz nic do powiedznia,to PO PROSTU SIĘ NIE ODZYWAJ! nikt nie prosił Cię o komentarz...zajmij się swoim nosem. Zresztą nikt tu nie mówił,że umiera...a tak swoją drogą,ostre przeziębienie potrafi nieźle dać w kość,że hej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelija Re: Błagamy nie umieraj!!! IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 18:15 Nie napinaj się tak, bo Ci pompka siądzie. Niech Jacuś lepiej zadzwoni po pogotowie, może to ostre przeziębienie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 09.12.06, 19:36 pozdro dla ciebie miła kolezanko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 10.12.06, 13:41 Co się stało dziś za oknem (czasami może dochodzić do "prób świateł"...)? ...Dziś nad ranem zmienił ktoś nieba błękit w chmur atrament...:( ...pada,zimno,ponuro,szaro,bylejako...i wszytsko sprzyja spaniu i siedzeniu w domku...brrrrrrrrr Jak nie wiem co Ale gdzie jest słonko? Co się stało z nim? Quelle horreur!!! Ujajaj znowu się bawi z nami w chowanego? Ej, nieładnie,ale może jak poprosimy to się pojawi niedługo? Stracić nadzieję,to najgorsze co może być... pozdrawiam ciepło ps. PRZYJACIEL JEST JAK SŁOŃCE...ZAWSZE JEST,CHOĆ NIE ZAWSZE JEST WIDOCZNE...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 10.12.06, 20:07 Kurcze faktycznie słonca brakuje A przydało by sie nie watpliwie Samopoczucie u mnie juz lepsze Kaszel mija,po prostu ogolnie lepiej U mnie pa Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 10.12.06, 21:42 a to dobzie ze zdrowiejesz...tylko utrzymuj kurację hihihi choc zawsze podobno zapobiegac niz leczyc....;) zycze milego wieczoru i udanego poniedzialku i poczatku tygodnia pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejla Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 10.12.06, 21:44 Jeszcze żyjesz?! Wyjątkowo masz mocny organizm!!! Papatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 07:43 Zyje,spoko.Pozdrawiam ciepło!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 11.12.06, 20:29 nio nio żyjesz żyjesz...hihihi;) na szczęście metody na wampirki,działają też niezawodnie na...inne przypadłości...jak pierwsze oznaki przeziębienia...;) pozdrawiam i życzę wszystkim miłego wieczoru i spokojnej nocki... ps. i taka "kołysanka dla znajomego"...też...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 11.12.06, 20:55 no ze zdrowiem juz prawie oki....Dzisiaj ktos mnie fajnie nazwał...tak po polsku,i francusku i włosku...niektore słowa słyszałem po raz pierwszy w zyciu..i???? super to brzmi bardzo mi sie podoba....:):):):) pozdrawiam ta osobe co mowi w kilku jezykach:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 12.12.06, 15:20 witam Ojjj a miało być ta pięknie....i gdzie ten śnieg...? się wsio potopiło? a pogoda taka,że nawet kawa nie pomaga i możnaby spać na stojąco hihihi tylko szkoda,że nie mogę teraz spać...jutro 2 kolokwia i nauka mnie czeka...echh... życzę miłego dnia wszystkim zwłaszcza dla Ani i dla J... Jacques i Giacomito...;) ps.tylko słońce mogłoby być teraz sprzymierzeńcem:)...echh;/...achhhhh;)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:08 a mowiłem..ze wszystko dobrze pojdzie....Gratulacje pani profesor,GRATULACJE za udana lekcje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 12.12.06, 15:24 och Jacku, to niby zawsze tak mówić,a potem sam wiesz,że różnie bywa... ale tym razem było ok:) dziękuję za trzymanie kciuków, dobrze,że nie odpadły,bo jeszcze miałabym Cię na sumieniu...hihi;) pozdrawiam miłej pracy popołudnia i wieczoru ps.do "profesora" miałabym jeszcze dłuuuugą drogę nauki...hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 13.12.06, 18:55 ale dzisiaj pogoda :(:(:(:( tylko spac................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 12:44 Dzisiaj nie tylko czerwone słoneczko....mamy tez to nasze.....prawdziwe,ktore daje kopniaka na pozytywne myslenie i dobry humor(ktory mnie własnie ogarnia) Piekna zima,piekna byle tak do kwietnia. ps.pozdrowienia dla tej co to po francusku pocałunki wysyła...hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 14.12.06, 12:47 No to spotkajmy się tutaj. :))))) Pozdrawiam gorąco. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 14.12.06, 12:48 Znaczy tutaj hihihi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=53930651 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 14.12.06, 14:46 mhmm fajny pomysł...ojj kusząca propozycja...;) do tego fajny cel,fajna akcja...:) mówisz Aniu,że będziesz...;)? no to może się spotkamy tutaj,tzn tam...hihihi;) pozdrawaim cieplutko papa Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 14.12.06, 14:44 tak dziś jest super...:) dzięki ci słonko,że jesteś...tak ponuro,nijako,smutno,szaro jest bez ciebie... mimo tego jakby nie patrzeć zmęczenia po intensywnym tygodniu( choć wczoraj poszłam spać o "przyzwoitej porze")dziś ogarnęło mnie szaleństwo śmiechu,dobrego humoru,szaleństwa,po prostu dziś mi się głupoty trzymają...po prosru stres odpuszcza...hihihihi trzeba tylko dobrze rozładować tę nagromadzoną energię...;) ps.nie ma za co dziękować...to były tylko takie za...rekina...;):P mua mua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttt najlpeszym lekarstwem jest nowy związek IP: 212.87.232.* 14.12.06, 15:03 Trzeba wejsc w nowy związek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 14.12.06, 17:44 heheh rekin fajny...!!! ale buziaki lepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 15.12.06, 17:12 hihihi rekin bomba...nawet nie miałam po nim koszmarów sennych... a z Tobą wszystko ok,nie było koszmarów po buziakach...:P;)??? pozdrawiam cieplutko pana generała Giacomito Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giacomito Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 16.12.06, 10:15 Koszmary..???? buziaki takie ze ahhhhhhhhh.....:):):):)generał pozdrawia..majora Kaska!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? IP: *.man.czest.pl 16.12.06, 13:49 hallo! hallo! tu pierwsza próba (hmmm...tylko czego? mikrofonu?hihih..a może świateł...<hahaha>tu byl taki pewnien jakis siakis emotek...;):P generale,słyszy mmnie pan generał? (nie zapytam,czy pan generał mnie widzi...hiihi) major Kasiek melduje panie generale Giacomito, że... dziś działam aż...szok...hihihi w trakcie manewrów... a słoneczko dziś takie supcio jest ....:):):) pozdrawiam i ściskam pana generała... ups!!!! tzn odmeldowuję się panie generale... major Kasiek bez odbioru...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 16.12.06, 14:59 podejrzewam jaki emot miał isc...? w takim razie wiesz co leci....taki namietny,i czuły!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 16.12.06, 15:39 ojj panie generale,ale to tak wypada? a co szwadron na to? ale to kurczę moja wina... to ja przysięgam panu generałowi,że ja już bez takich emotów będę,żeby potem nie było,że ktoś z nas ma problemy panie generale...słyszał pan tyle się porobiło z tymi aferzyskami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 17.12.06, 12:44 ja? Ty? mnie? Tobie? nie.... tak.... nie nie.... tak tak.... jak nie jak tak? jak tak jak nie? i wszystko już jasne :) pozdrawiam pewnego kogos,ale ten ktos wie,ze to dla niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 17.12.06, 12:51 wszystko jasne na temat niemożliwości niektórych osób...;) słuchac ich czy jednak nie słuchac? oto jest pytanie...hihihi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: generał Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 17.12.06, 21:14 hihi tak tak nie nie jak nie jak tak no no ktos tu szalony jest...ale to dobrze!!! a Jacquesa słuchac...jak najbardziej słuchac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacques Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 17.12.06, 21:48 Dzisiaj spotkała mnie miła niespodzianka....ktos cos przesłał i sie miło zrobiło...Ktos ma ładny usmiech i piekne widoki z okna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 17.12.06, 22:08 ktoś coś przesłał...bo pewnie ktoś coś komuś obiecał...zapewne chodziło o te piękne widoki...a ten uśmiech to pewnie na widok tych widoków był...;) życzę miłego tygodnia, nio zwłaszcza tego poniedziałku "ulubionego"...tylko pozytywne myślenie...taka mantra wręcz od rana "będzie dobrze, będzie lepiej, będzie wspaniale" a teraz dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_parker Re: jak zapomniec...? 17.12.06, 22:32 zwiazku nie da sie zapomniec, kazdy zwiazek zostaje w naszej pamieci ... z czasem przyzwyczjamy sie do tegoco sie stało...niekiedy to bardzo boli i cięzko nam z tym, ale to jest cześć Twojego żyjcia .. Jeśli znajdziesz sobie inna osobę która obdarzysz uczuciem to będzie Ci łatwiej żyć.. Ja pamiętam każdy swoj zwiazek, te dobre i zle chwile.. Choć mam chłopaka i jestem szczęśliwa to nigdy nie zapomne o tamtym chłopaku.. Bądź silna .. W życiu sa piekne i ciezkie chwile!!! spotkaj sie z przyjaciółka szczerze pogadajcie i zrobcie cos szalonego to powinno poprawić humorek tylko pamietaj nie rob nic na siłe !!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 18.12.06, 18:22 i co to kurczę dziś za pogoda jest...? no tak poniedziałek... i tak przeżyło go się nienajgorzej,ale to zawsze jakby nie patrzeć poniedziałek...taki ciężki powrót do rzeczywistości po weekendzie...hmmmm dobrze chociaż,że trudy wkuwania na kolos się opłacały hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:24 ja juz chce woooolneeeeeeeeeeeeeeeee,nie wiem co sie dzieje ale jakos od wczoraj duzo pracy sie nawaliło..jakies oferty,jakies telefony i bez przerwy ktos przyłazi Pozdrowienia dla pewnej osoby...z 9 pietra((hihihi)) co to ma sliczne widoki z okna,a takze dla anny posiadaczki pełnej ciezarowki zapakowanej wodka hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 19.12.06, 19:11 tez marzy mi się jedno...wreszcie wolne...echhh słońca nie ma...śniegu nie ma...kit...lipa...beznadzieja... wydaje mi się czasem,że choruję na: a)chroniczny niedosyt snu b)chroniczny niedosyt słońca c)chroniczny niedosty śniegu i pewnie jesszcze pare niedosytów chronicznych,by się znalazło...hehehe ale na szczęście czasami pojawiają się dobre duszki w odpowiednim momencie i jest fajniej...które przynoszą małe radości,jak np.słuchanie Simply Red na poprawę nastroju (im można wybaczyć nawet zwroty typu "Katarzyno.." hihhi) pozdrawiam zapracowanego Jacka i równie ostatnimi czasy Anię :) papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: 212.87.241.* 19.12.06, 21:10 ale o niebo lepiej od Katarzyny brzmi KASKU!!!! pamietajcie o tym wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 19.12.06, 22:00 powiedzmy,że niektórzy mają zawsze ostatnie zdanie...takie kasujące wszystko...hmmm i co wtedy? to jest fair? 1000000000000000000000000000000000000000000003 żeby nie było że nie dodam czegoś od siebie,ale swoją drogą to ta liczba w tej materii jest niewykonalna...kto by to wszystko zliczył??? obiecałam komuś,że coś tu napiszę,ale...to w sumie nic ważnego...i ten ktoś napewno mi wybaczy...hehe:) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: jak zapomniec...? 19.12.06, 22:04 Dobranoc, Kasiu, dobranoc, Jacku. Dziękuję za życzenia świąteczne. Myślę, że przed jeszcze się skontaktujemy osobiście. Dobranoc. PS. Przy okazji zrobiłam sobie trzysetny wpis. A co! :))))))) PS2. Kasiu, zajrzyj na blog. Poznajesz "osoby"? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 19.12.06, 22:32 a co! nie ma to jak zaszaleć, cio nie? gratuluję i dziękuję za 300 wpis na wątku... i pewnie,że poznaje ekipę i "osoby"...tych milusińskich trudno zapomnieć i nie rozpoznać..;) dobranoc Aniu :) buziaki dla elfów :* :* przytulaniec dla milusińskich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: jak zapomniec...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 08:24 A ktos mi wczoraj miał cos powiedziec i nie powiedział :(:(:( a Jacek ciekawski...ale wyrozumiały..ok.ok.ok :):):) A annie gratulujemy 300 wpisu...hip hip hura..ciekawe kto sie pierwszy wpisze na 1000-ny? zycze miłego dnia moim drogim paniom...i ciepło ale to ciepło pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 20.12.06, 16:30 Jacku widzisz,a Ty taki rodzynek tu...hihihi przy 1000-nym wpisie hmmm...a dojdziemy do takiego? a jeśli nawet..to nam jeszcze bardzo dużo brakuje,nie jesteśmy nawet jescze na półmetku...hehehe ;);) ps.Jacku co do tego,co miałam powiedzieć,to powiedzmy,że brakło mi odpowiednich słów,by to opisać,powiedzieć...zresztą jak mówisz,że mam Cię zawsze słuchać,to może mnie właśnie nie warto zawsze słuchać ani zwracać uwagi...;) dzięki za pozdrowienia ( bo dziś tak kurczę zimno brrrrrr) i również pozdrawiam papa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia0606 Re: jak zapomniec...? 21.12.06, 16:04 hip hura!!! wreszcie wolne!!! tzn. wreszcie koniec zajęć,ale czeka inna robota jeszcze przed świętami... teraz mama wyciąga mnie na zakupy...ja dziś próbowałam po zajęciach cosik kupić,ale że lubię zakupy "z głową" i nie na szybkensa,to nic nie kupiłam i jutro od rana wyruszam na poszukiwanie prezentów...hihihi można powiedzieć,że się obudziłam nieźle,ale pomysły już mam,teraz tylko realizacja...zresztą zdażę :):):) innym też życzę wolnego szybkuśkiego,żeby można było nacieszyć się świętami i wolnym...;););)a zwłaszcza Jackowi i Ani...:) ps.dziękuję Jacku za kotecka...jest taki słodki...:):):) trzymajcie się buziaki papa Odpowiedz Link Zgłoś