Gość: mgd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:34 Czy rodzil ktos u dr Mackowiaka, jesli tak prosze o komentarz. Chodze do niego od niedawna a niedlugo bede rodzic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justak1 Re: dr Mackowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 20:51 no cześc. to chyba będziemy się wzajemnie wspierac, gdyż i ja do niego chodzę. ja jestem zadowolona z jego opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasai Re: dr Mackowiak IP: *.trustnet.pl 23.11.06, 20:53 co prawda jestem młodą osobą ale tez chodziłam do dr maćkowiaka do przychodni na sobieskiego.korzystałam głownie z jego usług aby pobierać recepty na tabletki antykoncepcyjne,sprawia wrażenie miłego,ale znam osobiście dwie koleżanki którym ze zdjęcia usg nie zauważył że mają torbiela jajnika, oby dwie niewiele później wylądowały w szpitalu z powodu rozlania torbiela. ja osobiście zrezygnowałam juz z jego usług. w tej chwili mam zamiar przepisac sie do dr.Płacheckiego tez na sobieskiego słyszałm wiele dobrych opini na jego temat. Myśle ze warto było to napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justak1 Re: dr Mackowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 21:03 głupio by było kilka tygodni przed porodem zmieniac lekarza prowadzącego, także mam nadzieje że wszystko u mnie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasai Re: dr Mackowiak IP: *.trustnet.pl 23.11.06, 21:23 jasne,życze jak najlepiej, pytała pani o opin więc ją udzieliłam Naprawde zycze jak najlepiej.Powodzenia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: dr Mackowiak IP: 80.54.169.* 23.11.06, 21:53 o co sie martwicie dacie dole , zadzwonic jak bedziecie rodzily to przyjedzie tylko trzeba sie z nim umowic ile to kosztuje niedziela ,czy sobota to przyjedzie bez problemu tylko problem kasa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justak1 Re: dr Mackowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 19:04 a czy jest jakaś określona kwota u tego właśnie lekarza za przyjazd na wezwanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaguś Re: dr Mackowiak IP: 80.54.169.* 24.11.06, 20:03 Nawet jak bedzie tego dnia na dyżurze i nie bedzie specjalnie przyjeżdżał to tez trzeba miec kopertkę,niestety i własciwie za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prok. Re: dr Mackowiak IP: *.lodz.mm.pl 24.11.06, 20:12 Na jakiej podstawie tak piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: dr Mackowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:11 Cóż to za pytanie prok?Przecież to oczywiste że aby rodzić na Parkitce w miarę po ludzku trzeba dać?no chyba że coś się zmieniło po ostatnich wydarzeniach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pruk Re: dr Mackowiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 21:01 a ty co prok?dochodzenie na forum przeprowadzasz? Odpowiedz Link Zgłoś