Gość: expertum credere p IP: *.mysmart.ie 09.02.07, 01:00 tv.msn.com/tv/article.aspx?news=250719>1=7703 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wlodek Re: memento mori IP: *.st.vc.shawcable.net 09.02.07, 01:36 Ona chyba nie pamietala o tym. I nie ona jedna. To w koncu dosc typowy obrazek hollywodzkiego stylu zywota powszechnego. Los potoka tez nie odbiega od dosyc rozpowszechnionej normy, pieniadze, korzystanie z "urokow" zycia i dopalaczy. Bez dzwonkow ostrzegawczych. Smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowfca Re: memento mori 09.02.07, 05:50 Ludzie zapominają o śmierci, dlatego żyją własnym powolnym nudnym życiem. Ja pamiętając o niej codzień, staram się żyć pełnia życia, realizować swoje pasje i rozwijać zainteresowania, a przede wszystkim żyć tak jak mam na to ochotę nie oglądając sie na innych :) innym też to polecam :] Dzieki temu umierając przed 40stką ( choć fajnie by było pożyć dłużej) nie będe żałował, że nie zrobiłem w życiu nic ciekawego i że przegrałem swoje życie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: memento mori IP: *.vf.shawcable.net 10.02.07, 05:15 Odpowiadasz na : kierowfca napisał: > Ludzie zapominają o śmierci, dlatego żyją własnym powolnym nudnym życiem. > Ja pamiętając o niej codzień, staram się żyć pełnia życia, realizować swoje > pasje i rozwijać zainteresowania, a przede wszystkim żyć tak jak mam na to > ochotę nie oglądając sie na innych :) innym też to polecam :] > Dzieki temu umierając przed 40stką ( choć fajnie by było pożyć dłużej) nie będe żałował, że nie zrobiłem w życiu nic ciekawego i że przegrałem swoje życie :) Sadzisz, ze nieboszczka miala ciekawe zycie? Pasje? Jakies glebsze zainteresowania? Dzis ktos z rodziny podal, ze przedawkowala, syn zszedl bo przedawkowal, podobnie jak sporo innych z tego polswiatka. To ciut inaczej wyglada bez szminki i makijazu.. Z jednej strony to pogon za szmalem, byciem na topie, a z drugiej stres, ze sie z tego wypadnie i zerowisko dla szmatlawcow. Z tysiecy do mety dobiega niewielu, a z nich szanse na dluzszy zywot dostaje od losu jeszcze mniej. Tak widac im bylo pisane... A co co ciebie i 40 -tki, to daj znac jak juz zaliczysz 40 -ke plus dwa dni:))) ostatnio ziemia obraca sie jakos szybciej i nie bardzo wiadomo dlaczego:)) I to bez dopalaczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: memento mori 09.02.07, 09:57 taaa dokładnie i jeszcze chyba jest napisane ,że zmarła z przyczyn naturalnych... hmmm ? z przyczyn naturalnych to może zejść taka np. Pani Feldman miała swój wiek i w jej wieku jest to naturalne !!! Odpowiedz Link Zgłoś