Gość: ewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 12:35 Może jakieś opinie na temat Liceum Żeromskiego w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agas86 Re: Żeromski 29.06.07, 15:40 szkoła spoko. polecam. trzeba sie uczyć ( ale bez przesady), ale to tak jak w kazdej szkole jak jesteś ambitna to siedzisz i sie uczysz dużo. ogólnie szkoła spoko, nauczyciele wymagający ale sa oki i wyrozumiali. atmosfera tez oki. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Żeromski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 17:42 Lista przyjętych bez podania liczby punktów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 18:06 Jestem absolwentką tego liceum. Bardzo fajna szkoła. Pozdrawiam całą kadre nauczycielską :-) To były fajne lata :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bee Re: Żeromski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 19:06 A ja się bardzo cieszę, że nie muszę tam iść, szkoła ma około 30 lat, a wygląda strasznie, bez porównania do Kopernika, pond 70 lat, to też o czyms świadczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pakos Re: Żeromski IP: 195.205.202.* 29.06.07, 19:13 jak to mowia nie szata zdobi czlowieka tak budynrk nie zawsze jest odzwioerciedleniem szkoly jestem absolwentka i bardzo sobie chwale ta szkole ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: Żeromski IP: *.apus-net.pl 29.06.07, 20:41 dajcie spokoj!chodze juz tam 3 lata i musze wytrzymac jeszcze rok:/ta szkola to tragedia ,w pierwszym roku byl luz -jeszcze sobie chwalilam ale w polowie II klasy to juz zaczela sie olewka przez nauczycieli(z malymi wyjatkami):nie przychodza sobie na lekcje ,nie sprawdzaja terminowo praca pozniej afera na koniec roku czy semestru ze nie ma ocen:/ itp.ja nie polecam tej szkoly nikomu ,nie wiem co sie z nia porobilo bo byla naprawde super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedrona Re: Żeromski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:44 wg mnie szkółka extra. Nie ma podziału na ważnych i ważniejszych. jedna wielka rodzina:D Większość nauczycieli jest spoko. CIEŚNIENIE DO ŻEROMCIA :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Żeromski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:15 W tym roku technikum ma większe wzięcie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Żeromski IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.07, 16:48 super lata w tej szkole spedziłam;pozdrawiam absolwentów z 98r-liceum ...i panią mgr Kucię pozdrawiam serdecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaga Re: Żeromski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 16:58 Jestem absolwentką technikum z 2002 roku. Szkoła była git, piszę "była", bo za czasów dyrektora-Pana Perygi było naprawdę fajnie,a teraz to już nie te klimaty... Odpowiedz Link Zgłoś
salsa7 Re: Żeromski 11.07.07, 19:30 Gaga- ja jestem absolwentka z 2003, zgadzam się z Tobą w zupełności. Mimo wszystko szkoła nie jest zła, ja nie żałuje lat tam spędzonych :) Odpowiedz Link Zgłoś