Gość: Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 15:55 Mam pytanko.Czy ktoś z Was drodzy forumowicze był w tej jaskini? Jak najlepiej dojechać? Jakie ceny biletów wstępu?Iczy warto?Słyszeliśmy różne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thedude Re: Jaskinia Lodowa Lipt.Mikulas IP: 80.54.171.* 03.08.07, 16:56 Witam, W dolinie w poblizu Mikulasa sa 2 jaskinie - Lodowa i Swobody (wolnosci) znajdująca sie troszke glebiej w dolinie. Do zwiedzania zdecydowanie polecam tą drugą. Jest przepiękna ,a czas trwania zwiedzania to okolo 1,5 godziny. Dodatkowo jaskinie mozna zwiedzac sluchając polskiego lektora. Jaskinie Lodową mozesz potraktowac jako dodatek. CO do dojazdu to jak na warunki slowackie jest dobrze oznaczona i raczej nietrudno tam trafić nawet bez mapy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Jaskinia Lodowa Lipt.Mikulas IP: 217.153.246.* 03.08.07, 17:31 lodowa 190 SKK okolo 30 minut zwiedzania ale nie polecam . Ja jechałem przez Zywiec ,korbielow,Zubrec czy Zuberc jakos tak (ladne widoki) ok 300 km . Warto wiechac kolejką na Chopok 290 SKK i pochodzic po szczytach albo wejsc na nogach a zjechac za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Jaskinia Lodowa Lipt.Mikulas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 21:21 Dziękuję za wypowiedzi.Chyba odwiedzę obie. Odpowiedz Link Zgłoś