Gość: misiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 10:29 czy ktos pracowal?pracuje?prosze o opinie jakie zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.masterkom.pl 01.09.07, 12:12 Pracowałem.NIgdy więcej pracy w takiej firmie!!!Zarobki??Idź popracuj,sam się przekonasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gal Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: 193.93.90.* 01.09.07, 12:43 ja troche popracowałem zarobki niskie,prezes zatoń to kawał chama nastawiony jedynie na własny zysk pracownicy tyrają za grosze ulubione powiedzenie zatonia: nie podoba się to sie pan zwalniaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta41 Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.zana.trustnet.pl 01.09.07, 13:49 Czy to jest w Gruszewni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: 80.48.49.* 01.09.07, 15:23 Ja też pracowałem - wracałem zmęczony i dziwnie ... pachnący - ale z pensji jestem zadowolony. Poza tym to praca bezstresowa (robota dla małpy - nie wymaga myślenia). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:38 jakie mniej wiecej zarobki bo tez staram sie o prace w tej firmie- z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: 80.48.49.* 01.09.07, 18:27 Zależy na jakiej hali się pracuje. Ja byłem na rdzeniarni - tam jest niska podstawas plus akord (mocno uzależniony od nastrojów przestarzałych maszyn)... za 8 godzin dziennie powinieneś wyjść lekko ponad tysiaka (około 1100 - 1300). Dobre wiadomości: można dowoli stać pod prysznicem (co jest niezbędne po pracy), no i dają wodę mineralną w nieograniczonych ilościach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:53 Kolejna firma ; tam jest dobrze gdzie nas nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do angrusza Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 21:36 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:50 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 22:05 A co powiecie o Lawie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halo Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 22:19 jakiej lawie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 07:55 "Lawa" to jest zakład znajdujący się koło "Wulkanu", pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znowu ja Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 23:19 upssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 21:37 Kolejna firma? Odpowiedz Link Zgłoś
puls475 Re: WULKAN-odlewnia żeliwa 07.09.07, 22:42 Niestety miałem wątpliwą przyjemność pracować w tej firmie,praca jest koszmarna , pensje żenująco niskie nie ma możliwości pracować tam po 8 godzin pracuje się tam po 16 godzin w poniedziałek , środę i w piątek jak ma się pierwszą zmianę jak drugą zmianę to we wtorek i czwartek po 16 godzin. Tak na marginesie, jest sprawa dla prokuratora i Państwowej Inspekcji Pracy ale wątpię by coś to dało , na pewno nie raz tam kontrola już była i nic. Manufaktura XVIII wieku, w obozie pracy jest więcej przywilejów niż w Wulkanie a metody przymusu stosowane przez majstra są gorsze niż stosowane przez kapo w obozie. szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.centertel.pl 08.09.07, 00:37 8 godzin w odlewni masakra jeszcze przy wytopie. 6 godzin gora litr mleka po pracy jak musicie to pracujcie z plucami problemy po kilku latach za mniej jak trzy tysiaki nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: 80.48.49.* 08.09.07, 13:01 Jeszcze miesiąc temu nie było tam obowiązku pracy po 16 godzin - dziwne byłoby, gdyby zmieniło się to teraz. Nigdy też nie miałem jakichś gigantycznych problemów z majstrami - a "przerobiłem" ze trzech (?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.07, 13:56 Więc ile można zarobić w Wulkanie średnia w miesiącu to ile ? Tam jest 4 brygadówka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPP Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.07, 09:55 Wiesz po co sie pytac jak trzeba samemu isc sprobowac jak bedziesz sie pytal ludzi ktorzy wylecieli albo ktorzy nie chca robic to Ty tak do kazdej pracy sie zrazisz praca jest ciezka ale jak bedziesz dobry to bedziesz mial lzej i kase tez dobra.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .,.,., Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 19:42 łoooooooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 23:06 UP Proponuję omijać szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: WULKAN-odlewnia żeliwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 06:33 1100 zł jak masz 10 dniówek nadliczbowych. Odpowiedz Link Zgłoś
neouki Re: WULKAN-odlewnia żeliwa 14.07.21, 14:05 Zapraszam do akwy..zarobki bardziej sensowne..ale niestety praca też ciężka Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś