mona19832 08.11.07, 17:00 Macie jakieś opinie na temat tej pizzerii?? Dostałam ulotę i jestem ciekawa. Ta pizzeria jest na Piłsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaUa Re: Pizzeria Vittorio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 17:46 Jako lokal jest ok. Pizza też w miarę dobra :-) obsługa raczej miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Da grasso Re: Pizzeria Vittorio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.07, 18:03 najlepsza w da grasso,ale na tel dlugi czas oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffj Re: Pizzeria Vittorio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.07, 21:41 bardzo fajna knajpka, z chlopakiem tylko tam chodzimy, nie ma tlumow mozna spokojnie posiedziec i porozmawiac, na telefon jest mozliwosc darmowej rezerwacji stolika, pizza bardzo dobra szczegolnie mexicana :D, obsluga calkiem sympatyczna, najbardziej lubimy tam chodzic gdy jest chlodniej i mozna posiedziec przy stoliku kolo kominka, polecam ten lokal naprawde warto sie tam wybrac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: Pizzeria Vittorio 12.11.07, 21:56 ahaha w da grasso... dobry zart ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rola co???Da Grasso?? IP: 212.160.86.* 13.11.07, 15:11 O gustach co prawda nie dyskutujemy ,ale od czasu kiedy właściciel troszkę pospieszył się z wydrukowaniem nowych ulotek ze starym cennikiem;)Następnie czym nastąpiły podwyżki no i nie pozostało nic tylko oszukac klienta.Pizza jest tragiczna.Z reszta przechowywac mięsne dodatki bez chłodziarek(na ladzie)to już przesada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xtonyx Re: Pizzeria Vittorio 13.11.07, 21:37 To co teraz wyczyniają w da grasso to tragedia... a) pizze coraz droższe b) są też coraz mniejsze c) obsługa tragiczna - tzw "nimfy błotne" - one tam "tylko zamówienia zbierają" d) okłamują klientów e) można czekać i czekać... i jeszcze trochę czekać. A potem w spokoju jeszcze trochę poczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffj Re: Pizzeria Vittorio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 07:51 mowilam o Vittoro a nie o da grasso, jak by ktos mial jakies watpliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
mona19832 Re: Pizzeria Vittorio 13.11.07, 08:07 No ja wypróbowałam i czas oczekiwania na telefon jest niedlugi bo 30 minut ale pizza mi nie smakowała. Ale to już jest rzecz gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Pizzeria Vittorio IP: *.centertel.pl 31.12.07, 21:32 uwielbiam pizze z vitorio ciasto jest cienkie a składników dużo Odpowiedz Link Zgłoś