ywon1 12.05.08, 11:45 czy znacie kogoś kto zajmuje się naprawą kołowrotków - mam dwa fenwick'a i dam'a , w których pękły sprężyny od kabłąków - i szkoda mi je wyrzucić - w sklepach wędkarskich radzą żeby kupić nowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyziek_0....... Re: kołowrotek wędkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 18:23 Kiedyś, naprawiał sprzęt wędkarski Andrzej Zwierzchowski, czy nadal się tym zajmuje - nie wiem. Spróbuj znależć telefon do niego /obecnie mieszka w okolicy Al. Pokoju / - tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: kołowrotek wędkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:17 Taka jest prawda , kup nowy za 70zł to inna klasa sprzetu niż ten który masz. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: kołowrotek wędkarski 13.05.08, 13:54 Swego czasu robil to jakis gosc na jasnogorskiej wiem , ze zanosilem do niego kiedys 2 sztuki i za wymiane calych bebechow wzial 20 ale nie pamietam ani danych ani telefonu wiem ze to pierwsza brama od popieluszki aha i pamietam , ze domofon mieli na kod (co sie zdarza rzadko w cz-wie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyziek_0....... Re: kołowrotek wędkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 22:23 To właśnie Zwierzchowski mieszkał na Jasnogórskiej. Na skutek remontu budynku - zmuszony został do / czasowego - na stałe, tego nie wiem / zmiany adresu. Nowego chwilowo nie znam. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: kołowrotek wędkarski IP: 87.239.177.* 15.05.08, 11:23 popytaj na piłsudzkiego w wędkarskim tam była kiedyś reklama "naprawa sprzetu wędkarskiego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: kołowrotek wędkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 21:47 znam zwierzchowskiego osobiscie nie wiem czy aktualnie jest w cz-wei ale naprawa zajmuje sie olejniczak zaniesc kolowrotki do sklepu certa na aleji pokoju 12 tam jest radek -mily chlopak-przekaze je do lejniczka i sprawa zalatwiona za kilka dni odbierzesz ewentualnie heniek kulinski z powstancow slaskich -radek ze sklepu tez go zna Odpowiedz Link Zgłoś