majena_82 24.06.09, 16:57 Jakie sa pizzerie na polnocy, ktore sa super a ktore do bani ja chcialabym otworzyc nowa pizzerie stad moje pytanie do was JAKIEGO LOKALU OCZEKUJECIE i jakiej pizzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ale tu jest syf Re: Pizzerie Półno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:09 nawet jak otworzysz, to nic nie przebije pewnych dwóch pizzeri w naszym miescie, w ktorym serwuje sie prawdziwa włoska pizze na pysznym ciescie, swietnymi dodatkami ( nie typu tip ) z prawdziwymi oliwami a nie zlewanymi smierdzacymi sosami..nazw wymieniac ni ebede bo to nie reklama.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Pizzerie Półno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:16 Podaj chociaż ulicę gdzie takie można zjeść:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale tu jest syf Re: Pizzerie Półno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:22 jedna na parkitce, druga w II aleii w bramie, wiecej nie napisze, bo mnie zaraz zjada ;] jak poszperasz w watkach o pizzeriach to pewnie natkniesz sie na nazwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: Pizzerie Półno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:56 jedna to pewnie LA GONDOLA a druga w bramie nie pamietam ale fakt sa pyszne i te oliwy mmmmmm :-) to ja taka wlasnie otworze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiQ Re: Pizzerie Półno IP: *.54.171.98.tvksmp.pl 24.06.09, 22:10 Ja mieszkam na Północy i dla mnie najlepsza jest Pizza w Deche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Pizzerie Półno IP: *.54.171.110.tvksmp.pl 24.06.09, 22:13 Myślę, że otworzenie pizzerii na północy jest nieopłacalne ponieważ są już 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Pizzerie Półno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 22:19 Oj majena, majena takie bzdury wypisujesz że aż strach pomyśleć jak otworzysz tą pizzerię, gdzie rozeznanie gdzie u Ciebie marketing, a czy Ty wiesz ile to kosztuje, masz już plan finansowy, odpowiedni lokal, wystrój, ludzi do pracy, najlepiej otwórz pizzerię na PÓŁNOCY ale dla Eskimosów. Życzę powodzenia TED Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi wyczerpy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.09, 11:45 lepiej na wyczerpach, nie ma ani jednej !! a przeciez to tak duze osiedle. gdyby byla dobra na pewno ludzie z redzin tez by dojezdzali. Odpowiedz Link Zgłoś