Gość: gizmo IP: 193.243.143.* 22.02.10, 09:16 dziś doznałem olśnienia jadąc samochodem zauważyłem ze na RDS na częstotliwości KRC wyświetla się RMF przerzuciłem stację na inną myśląc że to błąd radia ale nie czy ktoś to może wyjaśnić ????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Za Re: krc czy RMF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:43 To masz szczęście. Moje radio łapie na 103,9 tylko KRC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.10, 09:57 Słucham KRC od rana i nic takiego w RDSie nie zauważyłem. Wymień radio albo idź do okulisty, chyba że to kolejna próba wywołania jakiegoś "skandalu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-la 21 Re: krc czy RMF IP: *.147.71.99.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.02.10, 06:22 Jak można od rana słuchać KRC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 08:14 a jak można od 6:22 siedzieć na forum ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: krc czy RMF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 08:42 człowiek zadaje pytanie a tu odpowiedzi: idź do okulisty, albo inna zakładająca spiskową teorię dziejów.... czy nie można normalnie coś człowiekowi odpowiedzieć, a jak sie nie ma nic konkretnego w temacie do powiedzenia, to nie pisac nic. Ludzie, litości. To forum to chyba ewenement w skali kraju. Nie można zapytac o dobrego fryzjera, bo jak tylko ktos jakiegos pochwali to od razu nagonka, że to niby autoreklama, to samo z kosmetyczkami, lekarzami czy innymi tematami. Ludzie, apeluję o troche normalności i życzliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 09:15 Skoro tak to Ci odpowiem. Według mnie albo kolega ma zamontowany wzmacniacz antenowy w samochodzie który przesterował głowicę i powstałą intermodulacja w której nakładało sie kilka stacji i było słychać KRC ale w RDSie pojawiało się RMF. Lub ma słabą głowicę w radiu i gdy przejeżdżał w okolicy dzielnicy przemysłowej (gdzie jest nadajnik KRC i R. Maryja) głowica się przesterowała i efekt co wyżej. Zjawisko bardzo powszechnie spotykane i tyle, żadnych sensacji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ech Re: krc czy RMF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.10, 09:19 No i oby takich Zbigów więcej na tym forum. szacun dla Zbiga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 14:39 To radio nie powinno nazywać się Katolickie,a radio Kolesi Rajców Ciechanowskich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 08:39 Normalnie, w pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dt Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 13:23 RMF>krc sad but true ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.10, 16:54 po prostku krc ma umowe z rmf i wszystkie programy informacyjne, jak wiadomosci pochodza z rmf ;) i dlatego rds pokazał stację radiową prawidłowo, nie jakies tam wzmacniacze czy inne wynalazki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamaz Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 11:56 a właśnie, że KRC ma podpisaną umowę na wiadomości z Radiem Zet a nie RMF:)ale co do tego przypadku to nie mam pojęcia czemu tak się stało :) może radio Ci zwariowało ;D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest Re: krc czy RMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 17:04 mi w radio sam. od kilku dni "przebija" spod RMF jakas inna stacja, o ! Odpowiedz Link Zgłoś