Dodaj do ulubionych

stare opony

IP: *.cnow.pl 06.05.10, 21:41
pytanie - kto lub gdzie w Ciechanowie zajmuje się pośrednictwem w utylizacji
zużytych opon? czy te same podmioty, które przyjmują wielkogabarytowe odpady?
dziękuję za podpowiedzi
Obserwuj wątek
    • Gość: olof Re: stare opony IP: *.cnow.pl 10.05.10, 10:02
      ok - z oponami sobie jakoś poradzę; podpatrzyłem u znajomych i nieznajomych i
      wywiozę je do lasu;
      rzecz kolejna mnie frapuje - czy w Ciechanowie/okolicach prowadzi się w jakiś
      zorganizowany sposób utylizację eternitu?
      • Gość: mieszkaniec Re: stare opony IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 10:07
        z eternitem i takim rozumkiem też sobie poradzisz.
        • Gość: loki Re: stare opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 10:31
          Tez mam problem ze starymi oponami, nikt ich nigdzie nie chce przyjac nawet za
          oplata to coz pozostaje...
          • Gość: gosc Re: stare opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 10:49
            Skad Wy macie te opony ? Sami zdejmujecie stare i zakladacie nowe ?
            Wywazacie domowymi sposobami itd. ?

Przeciez jak sie zmienia w zakladzie wulkanizacyjnym to mozna je tam
            zostawic i problem z glowy.
        • Gość: olof Re: stare opony IP: *.cnow.pl 10.05.10, 10:54
          na forum szukam podpowiedzi, sygnału od kogoś, kto ma jakiś konkret, wiedzę o
          problemie; nie będę pisał w nawiasach albo przypisach, że tu i teraz jest
          sarkazm lub ironia, tudzież drobna prowokacja

ps. co komu "mieszkańcu" przyjdzie z takiego żartobliwego moralizatorstwa?
          bijecie się o milionowy wpis?
          • Gość: jolka Re: stare opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:01
            Rutki Begny ekologiczna wieś przyjmują gratis , trzeba tylko trafić w to miejsce
            fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/9bPVMpLFOtoeS8hxKB.jpg
            jak się nie trafi na ten stos można podrzucić koło Woli Pawłowskiej.
            inne miejsca są mniej ciekawie architektonicznie i czekają na swoich dostawców
          • Gość: mieszkaniec Re: stare opony IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 11:29
            sorki, nie złapałem ironii:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka