Gość: olof IP: *.cnow.pl 06.05.10, 21:41 pytanie - kto lub gdzie w Ciechanowie zajmuje się pośrednictwem w utylizacji zużytych opon? czy te same podmioty, które przyjmują wielkogabarytowe odpady? dziękuję za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olof Re: stare opony IP: *.cnow.pl 10.05.10, 10:02 ok - z oponami sobie jakoś poradzę; podpatrzyłem u znajomych i nieznajomych i wywiozę je do lasu; rzecz kolejna mnie frapuje - czy w Ciechanowie/okolicach prowadzi się w jakiś zorganizowany sposób utylizację eternitu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: stare opony IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 10:07 z eternitem i takim rozumkiem też sobie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: stare opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 10:31 Tez mam problem ze starymi oponami, nikt ich nigdzie nie chce przyjac nawet za oplata to coz pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: stare opony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.10, 10:49 Skad Wy macie te opony ? Sami zdejmujecie stare i zakladacie nowe ? Wywazacie domowymi sposobami itd. ? Przeciez jak sie zmienia w zakladzie wulkanizacyjnym to mozna je tam zostawic i problem z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: stare opony IP: *.cnow.pl 10.05.10, 10:54 na forum szukam podpowiedzi, sygnału od kogoś, kto ma jakiś konkret, wiedzę o problemie; nie będę pisał w nawiasach albo przypisach, że tu i teraz jest sarkazm lub ironia, tudzież drobna prowokacja ps. co komu "mieszkańcu" przyjdzie z takiego żartobliwego moralizatorstwa? bijecie się o milionowy wpis? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: stare opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.10, 11:01 Rutki Begny ekologiczna wieś przyjmują gratis , trzeba tylko trafić w to miejsce fotoforum.gazeta.pl/photo/5/qe/zb/lvhe/9bPVMpLFOtoeS8hxKB.jpg jak się nie trafi na ten stos można podrzucić koło Woli Pawłowskiej. inne miejsca są mniej ciekawie architektonicznie i czekają na swoich dostawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: stare opony IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.10, 11:29 sorki, nie złapałem ironii:) Odpowiedz Link Zgłoś