Gość: 7 IP: *.chello.pl 26.05.10, 12:26 witam gdzie w Ciechanowie tanio i profesjonalnie zrobią klimę w fordzie focusie I ? chodzi mi o wymianę płynu, odgrzybianie itp. jak na razie w dwóch miejscach się dowiadywałem i cena była taka sama - 250 zł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beno Re: klimatyzacja Ford Focus IP: 195.117.122.* 26.05.10, 12:42 Polecam Interhome, tam profesjonalnie mi zrobili taki przglad klimy ze wszystkimi usługami w 30 min. około koszt jakos pod 300 zł nie pamietam.. mam focusa z 2002 r. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 12:43 Podjedz na Pultuska (rog z Zagumienna)tam gdzie jest wulkanizacja, car audio itp. Zapytaj o Krzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.10, 13:40 no jasne bez paragonu,sprawdzenia, ultrafioletu, gwarancji i freonikiem.Odgrzybianie pewnie płynem do mycia szyb:)tak właśnie robią tanio!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.chello.pl 26.05.10, 14:40 Interhome - znam tą firmę i raczej bym się tam nie pchał :) Krzyśka... czyżby Moleda? hehe a jego to już znam dosłownie ;p niestety nie wiem z jaką jakością robią naprawy ale słyszałem, że dość drogo :O (jeśli to o niego chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 15:25 A od kiedy Moleda jest na rogu z Zagumienna ? "no jasne bez paragonu,sprawdzenia, ultrafioletu, gwarancji i freonikiem.Odgrzybianie pewnie płynem do mycia szyb:)tak właśnie robią tanio!!!!! " Ale glupoty piszesz, jedz sobie do Inter Home czy gdzies i przeplacaj. Moze po tym spisz spokojniej. Twoj wybor. Prawda jest taka, ze klima to zadne cuda i jak sie ma troche sprzetu i glowy to mozna sobie samemu zrobic co trzeba. Odgrzybianie ? Jedz do Bumatu np to zobaczysz jak Cie skasuja. No a jak to robia ? Czary mary ? Nie wlaczaja silnik, klime, obieg wewnetrzny i wstawiaja do srodka puszke z preparatem ktory sie sam uwalnia po odbezpieczeniu. Pare minut i wsio zalatwione. Chyba mozna sobie to zamemu zrobic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.chello.pl 26.05.10, 19:06 nie mam sprzętu, możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chłodnik Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.10, 23:53 Tak sobie przeglądam forum o klimie ( temat nie na czasie bo już po sezonie ;) Proste pytanie : Kto w ciechanowie sprawdza szczelność klimatyzacji Azotem i ile tokosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 17:00 Witam tak sobie właśnie szukałem na forum gdzie można nabić i odgrzybić najtaniej klimatyzację i bylem u kilku i wszędzie chcą od 250-320zł. Nie chce chwalić ale najtaniej biorą na Krubinie na Piwnej 180-200zł nabijałem też Forda Fokusa i Passata brata wszytko Fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klimatyzacja Ford Focus IP: *.cnow.pl 23.09.10, 21:29 Polecam "BudMat Auto 2" na sońskiej, pełen profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś