IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 13:36
Witam,

Czy w Ciechanowie istnieją jakieś szkoły tai-chi? Albo kursy, lub zajęcia?

Chcę kontynuować, a ze względu, ze się przeniosłam, nie mam gdzie. :(

Podpowiecie coś?
Obserwuj wątek
    • Gość: PAT Re: Tai-Chi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 14:28
      Nie za dobrze w takim razie wybrałaś, niestety to miasto umiera...Nie ma tu absolutnie nic co mogłoby zatrzymać aktywnych ludzi.
      • Gość: levana1 siła wyższa to była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 16:27
        praca i tyle. :( Nie wiem, czy dam radę dojeżdżać dwa razy w tygodniu do Warszawy na zajęcia, a szkoda tak to zostawić, tym bardziej, ze doszłam do grupy średnio zaawansowanej.

Nic, szkoda, że w Ciechanowie nic się nie dzieje... Znajomi opowiadali, ze kiedyś to było całkiem fajne miasto...
        • Gość: Niuśka Re: siła wyższa to była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 23:26
          Pewnie, nie ma tai-chi, to znaczy że miasto umiera. Bo co, wcześniej było tai-chi i umarło?Ręce opadają na takie niemądre wpisy. Też bym chciała na takie zajęcia chodzić, ale jak nie ma to mam wybór: joga, aikido, taekwon-do albo bieganie po parku. Klubu jazzowego też mi brakuje, ale wolę Ciechanów niż spędzanie połowy życia w warszawskich korkach.
          levana1 - to nieprawda, że tu się nic nie dzieje. Tak mówią nudziarze, którzy nie ruszają tyłka sprzed telewizora. Nie zauważyliby dobrej zabawy nawet gdyby im defilowała przed nosem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka