Gość: levana1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 13:36 Witam, Czy w Ciechanowie istnieją jakieś szkoły tai-chi? Albo kursy, lub zajęcia? Chcę kontynuować, a ze względu, ze się przeniosłam, nie mam gdzie. :( Podpowiecie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PAT Re: Tai-Chi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 14:28 Nie za dobrze w takim razie wybrałaś, niestety to miasto umiera...Nie ma tu absolutnie nic co mogłoby zatrzymać aktywnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levana1 siła wyższa to była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 16:27 praca i tyle. :( Nie wiem, czy dam radę dojeżdżać dwa razy w tygodniu do Warszawy na zajęcia, a szkoda tak to zostawić, tym bardziej, ze doszłam do grupy średnio zaawansowanej. Nic, szkoda, że w Ciechanowie nic się nie dzieje... Znajomi opowiadali, ze kiedyś to było całkiem fajne miasto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niuśka Re: siła wyższa to była IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.10, 23:26 Pewnie, nie ma tai-chi, to znaczy że miasto umiera. Bo co, wcześniej było tai-chi i umarło?Ręce opadają na takie niemądre wpisy. Też bym chciała na takie zajęcia chodzić, ale jak nie ma to mam wybór: joga, aikido, taekwon-do albo bieganie po parku. Klubu jazzowego też mi brakuje, ale wolę Ciechanów niż spędzanie połowy życia w warszawskich korkach. levana1 - to nieprawda, że tu się nic nie dzieje. Tak mówią nudziarze, którzy nie ruszają tyłka sprzed telewizora. Nie zauważyliby dobrej zabawy nawet gdyby im defilowała przed nosem. Odpowiedz Link Zgłoś