Dodaj do ulubionych

Chcę z Ciechanowa wyjechać

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 23:55
Czytam ja sobie informacje o innych miastach i czuje ,ze chciałbym wyjechać do duzego miasta by poczuć sie lepiej ,ze zyje w ciekawszym swiecie.

Płock,Toruń,Olsztyn mają swoje dodatki gazety wyborczej i szukaja,szperaja i trwa dyskusja a tu u nas cisza grobowa i tylko zatuskany albo jakis pisowiec umarlaków obudzic potrafi i stawia na bacznosc
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: 188.33.146.* 23.10.10, 01:11
      Skończcie już z tą nagonką na ,,pisowców'',bo to nudne i niesmaczne.
      • Gość: zdroworozsądkwo Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 01:28
        A nagonka pisowców na normalną resztę społeczeństwa nie jest nudna i smaczna?
        • Gość: . Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: 46.112.121.* 23.10.10, 13:37
          Jaka nagonka na normalne społeczeństwo?
          Umiesz podać przykłady czy to kolejne hasełko rzucone z powietrza?
    • Gość: . Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 10:47
      Ty się pytasz czy możesz wyjechać czy komunikujesz że wyjeżdżasz ? bo nie za bardzo rozumiem, jeśli chcesz wyjechać to wyjedź i już ....
    • Gość: do wojagera Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.10, 11:32
      beznadziejny jest ten wątek, o co ci chodzi?, jak chcesz wyjechac to wyjedź, chciałbym, a boje się... no a pisowcy są winni twojej nudy i frustracjii...zapewne
      • Gość: aaa Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: 213.199.253.* 23.10.10, 11:40
        A co zrobił Pan Tusk żeby żyło nam się lepiej????????? Zieloną wyspą nie jesteśmy!!!! Jest coraz gorzej i drożej. Ludzie czy wy tego nie widzicie!!!!! Gaz, prąd , woda, jedzenie - przecież to masakra!!!! Zakupy które robiłam na życie w tamtym roku wynosiły 750 zł. a teraz płacę na to samo 1100 zł. Przecież to masakra. I może to Kaczyńskiego wina!!!!
        Nic Ci nie da że wyjedziesz. Tusk rządzi w całej Polsce i wszędzie jest takie bagno!!!!!
        • Gość: hej_janek Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 12:11
          ależ mamy wolność i demokrację, nie ma granic paszportów etc.... wyjedź do Hiszpanii, Włoch, Portugalii, Bułgarii ...... Ach ! Tam też podniosą vat, ach, tam tez jest kryzys, ojej ! tam tez ceny rosną i jest bezrobocie ! Tak to wina tego rudego Tuska !
          Dajcie ludzie spokój, nie jest prosto i już nigdy nie będzie! Trzeba zewrzeć pośladki i do roboty, chłopaki nie płaczą !
        • Gość: . Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: 46.112.121.* 23.10.10, 13:41
          Podpisuję się pod tym obydwoma rękami.
          Wszystko jest bardzo drogie a pensje te same! Nie pomyślałabym nigdy,że przyjdą takie czasy,że większość społeczeństwa będzie musiało oszczędzać na jedzeniu.
    • Gość: vvvv m Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.10, 12:38
      mysle, ze najlepiej bedzie pks-em,
      nie pociagiem bo teraz tory w remoncie... ;)
    • Gość: Antoni Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.chello.pl 23.10.10, 19:29
      Kolego jeżeli Ty chcesz wyjechać do innego miasta tylko ze względu na regionalne dodatki pisma o takiej opinii jak GW, to lepiej wyjedź. A w miejscu nowego zamieszkania weź do ręki ten wyśniony dodatek i przejrzyj rubrykę "Ogłoszenia lekarskie".
    • Gość: kolega prezia Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:08
      Niech sobie wyjeżdża nam i ;;tak będzie się żyło lepiej"
      • Gość: zdroworozsądkwo Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 20:27
        Czy ja dobrze rozumiem, że chcesz zostać dziennikarzem?
        Jeśli chcesz robić coś pracowicie, uczciwie, apolitycznie możesz to robić na miejscu. Popatrz na lokalne portale. Wszystko jest robione na odwal byle nie było pusto i byle się reklama sprzedawała. Nie czytam żadnego bo nic tam nie ma ciekawego. Odnotowanie wydarzeń za kroniką policyjną i parę wydarzeń z których autorzy zrobili zdjęcia bo akurat na nich byli. Ciągle brakuje nam portalu robionego z sercem - nie z musu. Koszty? Jeśli masz znośny aparat fotograficzny i 300 złotych na domenę + serwer to możesz zaczynać. Będziesz potrzebował pomocy 2 osób dobrego grafika i dobrego informatyka. Warto szukać młodych chłopaków którzy zrobią to tanio dla przygody. Raz zrobiona oprawa i cms mogą służyć długo. Obsługa jest prosta każdy przeciętnie inteligentny człowiek nauczy się obsługi CMSa ii programu do wysyłania plików na serwer w kilkadziesiąt minut.
    • bruum Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać 24.10.10, 10:52
      Wyjedź i to jak najszybciej. W większym mieście na pewno znajdziesz pożywkę dla swojego zgłodniałego sensacji charakterku.
      Jak to mówią - komu w drogę, temu czas. A nam, pozostającym w Ciechanowie pozwól spokojnie żyć.
      Bye
      • Gość: sali Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 18:14
        na Ciechanowie świat się nie konczy. A tu wcale nie wesoło. Przyznaję.
        wystarczy poczytać gazety, forum, pochodzić ulicami i co ? da się żyć , ale nie każdemu jest tru dobrze i miło.
    • Gość: wojager Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 22:19
      Kto nie zrozumiał raz jeszcze napiszę w skrócie

Trwa w tych miastach jakis ferment ,scierają się poglady i koncepcje . Jest tam jakby ciekawiej i bardziej interesująco .

• Gość: ups Re: Chcę z Ciechanowa wyjechać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.10, 00:53
        wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... jak do nas przyjeżdżają, mówią, że u nas fajniej ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka