Dodaj do ulubionych

kot do oddania

08.11.10, 16:03
Mam do oddania pana kotka, który ma 5 miesięcy jest biały i tylko ogon i łatka między oczami ma rudą. Niestety muszę go oddać bo moja córka jest uczulona na sierść. Mieszka z nami w bloku, więc jest nauczony czystości i przyzwyczajony do spania w łazience. Chciałabym go oddać jak najszybciej no i oczywiście w dobre ręce. Mieszkamy w Ciechanowie.
Obserwuj wątek
    • marcina6 Re: kot do oddania 08.11.10, 16:04
      Jak ktoś się zdecyduje to piszcie na forum to podam nr. tel.
      • Gość: . Re: kot do oddania IP: 46.113.100.* 08.11.10, 16:49
        ,,Przyzwyczajony do spania w łazience'' - biedny kocurek :(
        • Gość: Ania Re: kot do oddania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 11:26
          Dlaczego biedny ??? Miłam kiedyś kota i nie chciał spać nigdzie tylko w łazience mimo tego, że miał legowiska praktycznie w każdym pokoju. Nawet chciałam, żeby spał ze mną na łóżku ale itak wybrał łazienkę. Bo tam było cieplutko ciemno i nikt cały czas nie chodził w to i spowrotem.
          • Gość: . Re: kot do oddania IP: 188.33.159.* 09.11.10, 14:12
            Sprowadzanie wszystkiego do swojej osoby jest trochę prymitywne.Skoro Twój kot z własnego wyboru spał w łazience,ale miał swobodny dostęp również do innych pomieszczeń to ok.
            Jednakże jeśli kot osoby,która założyła ten wątek jest zamykany na całą noc w łazience to nie jest to prawidłowe.Zwierzak nie powinien żyć w zamknięciu.
            • Gość: Renia Re: kot do oddania IP: *.chello.pl 09.11.10, 17:34
              No dla mnie też brzmi to jakby zamykali go na noc w łazience - co z całą pewnością nie jest dobre - niestety niektórzy ludzie traktują zwierzę jak przedmiot
              • Gość: gość Re: kot do oddania IP: 178.56.32.* 09.11.10, 18:30
                Zamiast dyskutować przygarnijcie tego kotka, to skończy się jego "bieda" (ja już mam i jest super)
                • marcina6 Re: kot do oddania 10.11.10, 08:36
                  Wiecie co dziwią mnie te wasze po prostu głupie komentarze! Nawet nie wiecie jaka to łazienka i czy chacial tam spać czy nie. Ale jak to u nas bywa najlepiej komuś dołożyć, obgadać a jeszcze na koniec opowiadać jak to kotoś męczy zwierzęta. Wiecie nawet nie chce mi sie tego prosotwać, bo i tak zawsze "ktoś" będzie wszystko lepiej wiedział. Dzięki wam serdecznie za pomoc.
                  • Gość: pzdr Re: kot do oddania IP: *.biznesdsl.etel.pl 10.11.10, 09:14
                    proszę bardzo")
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka