Dodaj do ulubionych

Rodowity Ciechanowianin

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 21:49
Oj ludzie, ludzie!. Rodowity Ciechanowianin to taki , który urodził się w miescie Ciechanowie. Nie jest nim p. Romanow i nie jest nim p. Wardziński, bo urodził się w Szwejkach, gmina Sońsk. Oboje są spadochroniarzami. Oni są obywatelami tego miasta, bo są tu zameldowani. Mają prawa wyborcze i kandydują. Przestańcie!. Niech powiedzą co mają do powiedzenia i jak uczciwie zamirzają rządzić tym miastem. Myślę, że mieszkańcy chcą uczciwego, zaradnego i mającego pomysł na bezrobocie Prezydenta. Jeżeli Romanow jest lepsza to niech będzie!.
Swoją drogą, to nie mieliśmy Prezydenta - rodowitego Ciechanowianina. Ja nie pamiętam. Może ktoś coś wie na ten temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Rodowity Ciechanowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 21:52
      Może Stryczyński był z Ciechanowa?
    • Gość: aa Re: Rodowity Ciechanowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 21:54
      To P. Stryczyński nie był z Ciechanowa?
      • Gość: z Aleksy Re: Rodowity Ciechanowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 22:00
        wardziński od dzieciństwa mieszka w ciechu. ludzie go znają od podstawówki. jego rodzinę też znają. co tu porównywać z romanow. nic o niej nie wiemy poza tym jak traktowała ludzi w szpitalu. i nie są to przyjemne wspomnienia
        • Gość: .... Re: Rodowity Ciechanowianin IP: 46.112.183.* 23.11.10, 22:31
          A Ty jesteś jego Aniołem Stróżem czy matką chrzestną że w tak wielu postach wypowiadasz się o Wardzińskim,a to że nie pije,a to że jest rodowitym mieszkańcem Ciechanowa!!!wynajął Cię do monitorowania tego forum???
          • Gość: ups Re: Rodowity Ciechanowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 22:36
            ja też szanuję człowieka. mój szacunek nie jest do wynajęcia. nie pasi ci? twój problem
          • Gość: mściciel Re: Rodowity Ciechanowianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 22:57
            Trafna uwaga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka