Gość: krystian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 18:25 Bardzo proszę moderatora o podanie przyczyny wykasowania mojego wczorajszego wątku pt.:Obejrzyjcie to, bardzo Was proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hm... Re: Do Moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 21:04 Bo był ilnk, nie wiem dlaczego, ale TEN moderator nie lubi linków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do Moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.10, 21:30 Chyba moderator za ambitnie podchodzi do forum. Nad moderatorem też są ludzie. Można napisać z pretensjami do administracji: forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11r11 Re: Do Moderatora IP: *.centertel.pl 10.12.10, 21:49 Tam to na pewno są sami miłośnicy Gazety Polskiej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Do Moderatora IP: 46.113.214.* 11.12.10, 21:46 Taaak, cos n ie tak ten moderator. Dwa razy wstawialm info odnośnie sylwestra, ze tu a tu sa wolne miejsca, za tyle a tyle i dwa razy zostal usunięty. A reszta wątkow o sylwestrze, gdzie również przewijają się takie informacje nadal są na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Do Moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 13:43 I dobrze, że ci usunął głupku. To nie jest forum ogłoszniowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Do Moderatora IP: 46.113.102.* 12.12.10, 22:03 Inne wątki dotyczące Sylwestra "gdzieś tam" sa. I nie wyzywaj mnie od glupków, bo wiesz "kto się przezywa - ten się tak sam nazywa" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Do Moderatora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.10, 22:22 Przepraszam, nie wiedziałam, że weszłam do przedszkola. Więc teraz grzeczniej, drogie dziecko, ogłoszenia umieszcza się w dziale ogłoszeniowym, jeżeli nie radzisz sobie z czytaniem i rozumieniem, poproś rodziców o pomoc, a teraz siusiu, paciorek i spać. Odpowiedz Link Zgłoś