Gość: jola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 09:06 Witajcie. Kochani, może ktoś z Was wie kiedy jest nowy towar w lumpeksie na ulicy Sienkiewicza? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: syla Re: lumpeks IP: *.tktelekom.pl 25.01.11, 09:47 ostatnio był 17 i wydaje mi się, że mają co tydzień, wieć wypada, że dostawa była wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: lumpeks IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 12:10 A w którym dokładnie miejscu jest ten lumpeks na Sienkiewicza? Trzeba szukać czy na wieszakach? Cena od wago czy wycenione? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lumpeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 12:21 przy skrzyzowaniu ze spółdzielczą, gdzie jest przejazd kolejowy, naprzeciwko budki z fryzjerem, część ubrań jest na wieszakach i jest konkretnie wyceniona, pozostałe są na wagę i trzeba szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANKA Re: lumpeks IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 15:59 Tak można się ubrać w lumpeksach bardzo tanio, ja prawie codziennie chodzę i kupuję sobie ubranka, koleżanki z pracy zazdroszczą mi tych ciuszków na wagę,a ja im mówię że to MARKOWE rzeczy i bardzooooo drogie, ale głupiutkie te moje koleżanki z pracy.Pozdrawiam koleżanki, oby się nie dowiedziały prawdy o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: lumpeks IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 21:06 Dam jest dostawa co dwa tygodnie, ale nie wiem, kiedy była ostatnia, bo dawno nie byłam, ale to prawda, tam są fajne ciuchy w dobrych cenach, dzisiaj byłam w Housie I Croppie - materiały, z których sa wykonane rzeczy, które tam sprzedają, są bardzo słabej jakosci, nie polecam nikomu, wszystko do pierwszego prania, znam sie na tym, bo moja mama była szwaczką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: lumpeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 06:37 Dziewczyny kiedy nowy towar na Sienkiewicza? Dzięki. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lumpeks IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 09:49 nie wiem jak wy mozecie chodzic nadal do tych lumpeksow przeciez tam sa ceny jak na wyprzedazach nowych rzeczy. Kiedys moze i bylo warto chodzic nawet same Panie ktore pracuja w ciucholandach mowia ze teraz odziez uzywana poszla w gore . Odpowiedz Link Zgłoś
witchs84 Re: lumpeks 21.02.11, 11:13 teraz dostawa chyba w następny poniedziałek więc na 28 wypada.Ja byłam ostatnio 15zł za kg kupiłam sweterek taki dłuższy jak np leginsów za 7 zł wiec na wyprzedazach raczej za taka cene nie kupisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpeksoara Re: lumpeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 11:40 dokładnie, popieram osobe wyzej ! ostatnio dostawa była 14 lutego ,i jest co dwa tygodnie , wiec teraz wypada 28. Naprawde ,polecam ten lumpeks a co do tych sklepów znacie moze gdzie sa jeszcze takie dobre lumpkesy w ciechanowie . (oprócz lumpeksu na płonskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lumpeks IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 12:53 moze za 7 nie kupię ale za 17 -20 zł już tak . A wiadomo używana rzecz to używana , jeszcze dziecku to może i bym coś tam kupiła bo rzeczy są śliczne i czasami jak nowe . Ale dla dorosłych osób niestety ciężko znalezc cos co jest w dobrym stanie. Odpowiedz Link Zgłoś