IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 09:06
Witajcie. Kochani, może ktoś z Was wie kiedy jest nowy towar w lumpeksie na ulicy Sienkiewicza? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: syla Re: lumpeks IP: *.tktelekom.pl 25.01.11, 09:47
      ostatnio był 17 i wydaje mi się, że mają co tydzień, wieć wypada, że dostawa była wczoraj
      • Gość: ??? Re: lumpeks IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 12:10
        A w którym dokładnie miejscu jest ten lumpeks na Sienkiewicza? Trzeba szukać czy na wieszakach? Cena od wago czy wycenione? Pzdr.
        • Gość: ja Re: lumpeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 12:21
          przy skrzyzowaniu ze spółdzielczą, gdzie jest przejazd kolejowy, naprzeciwko budki z fryzjerem, część ubrań jest na wieszakach i jest konkretnie wyceniona, pozostałe są na wagę i trzeba szukać
          • Gość: DANKA Re: lumpeks IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 15:59
            Tak można się ubrać w lumpeksach bardzo tanio, ja prawie codziennie chodzę i kupuję sobie ubranka, koleżanki z pracy zazdroszczą mi tych ciuszków na wagę,a ja im mówię że to MARKOWE rzeczy i bardzooooo drogie, ale głupiutkie te moje koleżanki z pracy.Pozdrawiam koleżanki, oby się nie dowiedziały prawdy o mnie.
            • Gość: . Re: lumpeks IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.11, 21:06
              Dam jest dostawa co dwa tygodnie, ale nie wiem, kiedy była ostatnia, bo dawno nie byłam, ale to prawda, tam są fajne ciuchy w dobrych cenach, dzisiaj byłam w Housie I Croppie - materiały, z których sa wykonane rzeczy, które tam sprzedają, są bardzo słabej jakosci, nie polecam nikomu, wszystko do pierwszego prania, znam sie na tym, bo moja mama była szwaczką
              • Gość: ala Re: lumpeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 06:37
                Dziewczyny kiedy nowy towar na Sienkiewicza? Dzięki. Pzdr
              • Gość: gosc Re: lumpeks IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 09:49
                nie wiem jak wy mozecie chodzic nadal do tych lumpeksow przeciez tam sa ceny jak na wyprzedazach nowych rzeczy. Kiedys moze i bylo warto chodzic nawet same Panie ktore pracuja w ciucholandach mowia ze teraz odziez uzywana poszla w gore .
                • witchs84 Re: lumpeks 21.02.11, 11:13
                  teraz dostawa chyba w następny poniedziałek więc na 28 wypada.Ja byłam ostatnio 15zł za kg kupiłam sweterek taki dłuższy jak np leginsów za 7 zł wiec na wyprzedazach raczej za taka cene nie kupisz
                  • Gość: lumpeksoara Re: lumpeks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 11:40
                    dokładnie, popieram osobe wyzej !
                    ostatnio dostawa była 14 lutego ,i jest co dwa tygodnie , wiec teraz wypada 28.
                    Naprawde ,polecam ten lumpeks a co do tych sklepów znacie moze gdzie sa jeszcze takie dobre lumpkesy w ciechanowie . (oprócz lumpeksu na płonskiej)
                  • Gość: gosc Re: lumpeks IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 12:53
                    moze za 7 nie kupię ale za 17 -20 zł już tak . A wiadomo używana rzecz to używana , jeszcze dziecku to może i bym coś tam kupiła bo rzeczy są śliczne i czasami jak nowe . Ale dla dorosłych osób niestety ciężko znalezc cos co jest w dobrym stanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka