Gość: xxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 20:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 19:59 Byle nie Esculap. Chore dziecko wiąże się z wizytą w szpitalu a nie przychodni ponieważ numerków "brak" już o godzinie 9.00. I nie ważne że mają obowiązek przyjąć nieletniego do 18 roku życia. Mają to w d..... Pani w rejestracji każe przyjść z chorym, duszącym się dzieckiem na następny dzień. Porażka. Jedynym plusem tej przychodni są dobrzy pediatrzy jak np. dr Scharoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.dynamic.chello.pl 26.01.11, 23:23 Przychodnia Rodzina na ul. Armii Krajowej - z dostaniem sie do pedjatry nie ma problemu, bo nawet jak zabraknie numerków to bez problemu lekarze przyjmują bez numerka. Jeszcze jeden konfort pedjatra jest od rana do wieczora, a więc godzinę wizyty można sobie dopasować do swoich potrzeb i obowiązków. Ale przydali by się lepsi pedjatrzy, bo Pani Dr. K. włascicielka i pediatra to może i jest dobrym lekarzem ale strasznie sztywna i ciężki człowiek do porozmawiania i moim zdaniem powinna zmienić specjalizację na inną bo nie ma wogóle podejścia do dzieci ani cierpliwości. A pozostały personel (pielęgniarki) bez zarzutu mogę polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 08:23 A który ,,lekarz'' jest otwarty,kompetentny i życzliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "nie lekarz" Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 08:37 Pisać, pisać ludzie!!! takie fajne pytania ktoś zadaje! pisać! A może to NFZ tak podchwytliwie sonduje "lekarzy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.cnow.pl 27.01.11, 08:54 Ja polecam MEDICUS na spółdzielczej zawsze miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.11, 10:45 tia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Re: Którą wybrać przychodnię IP: 195.117.122.* 27.01.11, 10:51 w Eskulapie: Kraczkowska SUPER !!! Stomatolog Olszlegier - PORAŻKA.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Czy wybrać Vita-med IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.11, 01:12 Co powiecie o Vita-med. Jak wygląda sytuacja z pediatrą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.play-internet.pl 28.01.11, 03:04 Ja polecam tą przychodnię,w której przyjmuje pani Lenkiewicz(Medicus bodajże).Świetna lekarka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.tktelekom.pl 28.01.11, 11:41 W eskulapie pediatrzy to porażka,jedynie dr Scharoch konkretna,jeśli przyjmuje dr malewicz wolę prywatną wizytę gdzie indziej, byle dalej od niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kermit Re: Którą wybrać przychodnię IP: 213.199.253.* 28.01.11, 11:56 Ja się leczę od lat w MEDICUSie i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.11, 12:01 czemu ta Malewicz Cię odstrasza?ja byłam raz ale w mało znaczącej sprawie wiec nie mogę sie wypowiadać...co do Scharoch to mam straszny zal bo gdy poszłam z dzieckiem które w moim mniemaniu było chore ,Pani powiedziała ze jest zdrowe...Drugiego dnia znowu zaniepokojona prosiłam o pomoc a Pani Scharoch dalej twierdziła ze jest ok.Na trzeci dzień gorączka 40 stopni 3 tygodnie leżenia na odziale z powodu zapalenia płuc.Na szpitalu też pewna doktorka powiedziała do mnie-,,jak mozna było doprowadzić do tak cięzkego stany..niewidziła Pani ze coś się dzieje? Potem rozmawiałam o Pani Scharoch z inną osobą i też jej dziecko przeszło to co moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwedsa Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 14:37 ESKULAP. Naleze tam z dziecmi i nidgy nie odmowiono mi wizyty nawet gdy brakowalo nr to zarowno dr Scharoch jak i dr Malewicz przyjmowaly mnie bez problemu i zawsze powtarzaja ze ja bedzie sie cos dzialo to prosze przychodzic. Dla mnie dr Scharoch najlepsza. Zawsze sluzy pomoca osobiscie jak i przez telefon nigdy nie zawodzi i robi wszystko zeby obejzec dziecko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.tktelekom.pl 28.01.11, 15:56 malewicz przy gorączce 41 i kaszlu kazała jedynie inhalować dziecko,mówiła że to od alergii,w rezultacie wylądowaliśmy na oddziale ze złożonym antybiotykiem dożylnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.11, 16:16 więc wychodzi na to że młode doktórki tak unikają antybiotyków ze dzieci ladują w szpitalu na 2-3 tyg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwedsa Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.11, 17:00 mnie dr Malewicz skierowalo odrazu z dziecmi na oddzial chociaz nie goraczkowaly wogole i to chyba nic dziwnego ze maja dozylnie antybiotyk na oddziale bo taki szybciej pomaga i nie lezalam 2 czy 3 tygodnie tylko 8 dni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.play-internet.pl 28.01.11, 17:56 Ludzie,przecież tej osoby chodziło o przychodnię(pewnie publiczną zresztą) a nie o pediatrę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.11, 20:07 ja równiez polecam ESKULAP od dłuzszego czasu tam jestem zapisana. Jeśli brak numerków czy do rodzinnego czy do pediatry to i tak każą przyjść. Jeszcze nigdy lekarz nie odmówił mi przyjęcia pediatra też nie- jak chodzę z synkiem. Pan Szaroch świetna jak dla mnie a Malewicz taż ok może nie bardzo miła ale zna się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Którą wybrać przychodnię IP: *.play-internet.pl 28.01.11, 21:46 A do Eskulapa można zapisać się na NFZ? Czy wtedy każdy lekarz jest bezpłatny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Którą wybrać przychodnię? IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 00:26 Na temat przychodni Vita-Med wypowiem się na temat gabinetów pediatrcznych, bo z usług lekarza dla dorosłych nie miałam okazji skożystać.. Może i w tej przychodni pracują dobrzy pediatrzy, ale kto z administracji jest taki inteligentny - że pediatrzy przyjmują 2 godziny dziennie od 16 do 18 godziny, a w piątek tylko od 8 do 12 godziny. Gdy panuje epidemia zachorowań to nie ma szans zarejestrować się telefonicznie. A jak poprosiłam lekarza aby przyją mnie bez numerka to kazał mi się udać na pogotowie. W innym przypadku, gdy moje maleństwo miało obiawy choroby w nocy (wysoka temp, potrzebny był antybiotyk) to ja musiałam czekać do godziny 16 aby dostać się do lekarza, a zanim podałam lek to już było po 18 godzinie. A gdyby pediatra przyjmował od rana to już pierwszą dawkę maleństwo dostałby rano. Zmieniam przychodnię. Którą mam wybrać. Jaką mi polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Którą wybrać przychodnię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 00:43 polecam przychodnie w Ząbkach, tam od 7 do 19 są pediatrzy i też numerki są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Którą wybrać przychodnię? IP: *.dynamic.chello.pl 29.01.11, 08:21 Jeśli chodzi o lekarza dla dorosłych to najlepszy w Ciechanowie przyjmuje w POZ w Szpitalu, tylko podobno tam straszne kolejki, nie wiem jak tam z pediatra. nazywa sie Wisniewska-Kukwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Którą wybrać przychodnię? IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 09:36 Najlepsza jest Lenkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś